Prisjakt

balsam

Ble med 2012-07-10
18
Bidrag
2
Nyttige stemmer
Batteriexperten
Utmerket
(500+)
b
balsam
18 anmeldelser
Utmerket6 måneder siden

Oversiktlig og praktisk nettside med svært godt utvalg på batterier!

NetOnNet
Utmerket
(500+)
b
balsam
18 anmeldelser
Dårlig2 år siden

Godt utvalgt med konkurransedyktige priser. Dessverre fungerer IKKE gratis frakt som betalingsløsning. Etter utallige forsøk ga vi opp å kjøpe ordre med frifrakt alternativ, men betalingstjeneste fungerer alltid når man velger/betaler for frakt, men fungerer IKKE hvis man ønsker fri frakt. Denne feilen har vedvart i over ett år uten at Netonnet ordner opp i dette. Irriterende tidkrevende og villedende handel der du altså blir tvunget til å betale for frakt for å kunne utføre handelen. Vi utførte til slutt handelen etter 5 forsøk, men fungerte KUN ved å betale for frakt. Netonnet skulle refundere for frakt, noe de ikke har gjort selv etter 1 måned. Ikke anbefalt nettbutikk som heller ikke tilbyr fri retur om noe av ordre skulle bli feil, eller at du bare ønsker retur.

Power
Bra
(500+)
b
balsam
18 anmeldelser
ForferdeligEndret 6 år siden

16.08.18: Etter over 1 mndr med utallige påminnelser har Power enda ikke klart å refundert beløp etter skade på mottatt vare. Power support svarer kjapt, lover mye men absolutt ingenting skjer. Totalt uakseptabelt. Ikke anbefalt! Oppdatert 30.08.19: Etter ytterligere eposter, totalt 17 henvendelser og lovnader om refusjon har Power enda ikke klart å refundert lovet beløp for transportskadet kjøleskap. Saken dreier og vender kontinuerlig, Nye lovnader, og for hver henvendelse blir saken satt som "Resolved" og man ender opp på status Quo. Maken til totalt manglende respekt og fraværende kundesupport, voldtekt av folks tid og neglisjerende imøtekommelse burde ikke være mulig. Kjøleskapet ble kjøpt til vår eldre mor, hvor Power ikke evner å ordne opp på en anstendig måte. Langt derifra! Dette er med stor sammenligning det mest useriøse og tendensiøse selskapet vi har vært innvolvert i. Dette burde vært belyst for media og andre forum. Man får ingen telefon eller referanse man kan kontakte. Man blir ikke oppringt når man har bedt om det for å kunne løse saken diplomatisk og enkelt. Eposter besvares kortfattet og usammenhengende. Som nevnt med nye lovnader og med stadig nye vendinger. Feilopplysninger og direkte ignorerende. En trist sak for Power selv. Styr langt unna!

NetOnNet
Utmerket
(500+)
b
balsam
18 anmeldelser
ForferdeligEndret 6 år siden

Tilsynelatende bra nettbutikk med godt utvalg. Oversiktlig og ryddig menyvalg. Grei søkemotor for produkter. Tidvis manglende support og fri retur trekker imidlertid mye ned.Beklageligvis tar det alt for lang tid å få respons på henvendelser, og ofte uteblir responsen. Har nå vært i kontakt 3 ganger med Support av en Fitbit Ionic klokke kjøpt for 6mndr siden (som ikke fungerer) og ønsker retur av denne. Netonnet har ikke respondert hvor jeg ved første anledning tok kontakt i mars (nå er vi i slutten av juni). Pluss at de de tilbyr fraktfri forsendelse men dessverre er deres fraktalternativer usannsynlig trege! Her har de et stort forbedringspotensiale. Og bruke 5 virkedager på å sende noe de allerede har på lager er unødig lang tid. Et av NetOnNet's slagord: "Sikker betaling, rask levering" stemmer dessverre ikke. Pga tidvis greie tilbud handler vi hos NetOnNet, men utelukkende om vi ikke finner det hos andre nettbutikker. Kort oppsummert, pga fraværende support og returordning kan vi ikke anbefale Netonnet. Det du eventuelt sparer av penger, kan aldri gjøre opp for tiden du kaster bort på kundeservicen.

Fitbit Ionic
Full Star 1
3.2
(11)
b
balsam
18 anmeldelser
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år siden

Flott design, svært lett og har en fin oppløsning på skjermen. Dessverre er Fitbit Ionic, med stor sammenligning til lignende pulsklokker, en svært dårlig klokke. Farlig unøyaktig pulsmåling, ubegripelig misvisende GPS og en programvare som dessverre ikke fungerer. Ustabil synkronisering gjør det vanskelig å laste ned data til telefon eller PC, der 9 av 10 ganger lar den seg ikke synkronisere i det hele tatt. Manglende support fra Fitbit er imidlertid den største utfordringen hvor de ikke har kommet med noen løsninger på blant annet nevnte problemer. Med massiv tilbakemelding fra flere forum beskrives Fitbit Ionic som en flopp. Kan absolutt ikke anbefales.

Komplett
Utmerket
(500+)
b
balsam
18 anmeldelser
ForferdeligEndret 6 år siden

Komplett har tidvis gode tilbud og har en grei og oversiktlig nettbutikk med bra utvalg. Veldig ryddig og oversiktlig handlesystem. Dessverre scorer Komplett.no lavt på kundeservice. Kjøpte en DJI Mavic Pro som ble levert uten propeller samt ble etterlyst umiddelbart ved mottak. Det er nå 6mndr siden og de har fremdeles ikke klart å ordnet opp, selv ikke refusjon etter å ha kjøpt propeller lokalt! Det er begredelig. I tillegg så klarer de ikke engang å respondere om man ønsker å handle øvrige produkter. Stryk!

Samsung Galaxy Gear Fit 2
Full Star 1
3.8
(9)
1 897 ,-
b
balsam
18 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret 7 år siden

Lett og funksjonelt treningsarmbånd med mange funksjoner. Intuitivt og enkel i bruk som sitter behagelig på håndleddet uten at man merker der er der. Som treningsarmbånd med pulsfunksjon fungerer dette svært svært dårlig til stor sammenligning med tilsvarende produkter i samme prisklasse. Her scorer dessverre Samsung Galaxy Fit 2 ganske enkelt null. Pulsmålingen er så begredelig unøyaktig at Samsung med fordel kunne styrt unna aktivitetsmåling og heller kallet det for et "smart-armbånd". GPS funksjonen fungerer heller ikke uten bruk av mobiltelefonen, som igjen begrenser bruken og trenings-intensjonen med GPS. Sett bort fra at Samsung leverer et lett "aktivitetsarmbånd" med god skjerm, er dette ikke verdt pengene. Batteritiden trekker også ned et ekstra minus. Gear Fit 2 ble testet ut i ca 2 uker med diverse aktiviteter og det hele ble ganske enkelt en stor skuffelse. Klarer Samsung å lage tilsvarende armbånd med bedre logaritmer på pulsmåling, flere valgfrie sportsprofiler, betydelig økt batterikapasitet og med GPS funksjon uten man trenger å benytte telefonen, vil dette kunne bli et svært nyttig og funksjonelt aktivitetsarmbånd. Her må dere gjøre et nytt forsøk Samsung! :)

Mobech
b
balsam
18 anmeldelser
ForferdeligEndret 10 år siden

Greie treningsprodukter til konkurannsedyktige priser, men har lang leveringstid og desidert den dyreste frakten av alle tilsvarende nettbutikker på samme produkt. Skammelig å ta 146kr i frakt for ett lite kolli på under 700g pakket inn i gråpapir! Her burde Chr.Mobech og gjengen virkelig skjemmes!

Samsung Galaxy Gear Fit
Full Star 1
3.3
(9)
b
balsam
18 anmeldelser
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret 10 år siden

En stilfull og pent utformet "smartklokke" og et godt forsøk fra Samsung på å lage et treningsarmbånd, men dessverre blir skuffelsen stor når man ser at man er 100% avhengig av Samsung telefoner av de dyre utgavene, eksempelvis Samsung S5 eller de få Samsung telefonene som har android 4.4.2 (den mest ustabile android plattformen noen sinne). Før anskaffelse var vi på telefon med Samsung support og forespurte om Gear Fit hadde vekkerklokkefunksjon med vibrering på håndleddet (så man kan bli vekket med vibrering?). Svaret var ja, men til nok en skuffelse stemte det heller ikke. Gear Fit hadde ikke engang vekkerklokkefunksjon innlagt som en av appene! og da kan man lure på hvorfor Samsung selv hevdet dette... Etter noen dagers test ble denne glatt returnert. Her har Samsung en STOR ryddejobb å gjøre FØR de sender Gear Fit ut på markedet. Skuffet x 2.