Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt
60 dager åpent kjøp
Frakt fra 0,-
120 butikker

https://www.power.no

Betalingsalternativ

Vipps
Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Power brukeromtaler (5.55)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Veldig bra
  20 tim siden
  Takk for god service.
 • Knapt godkjent
  1 dag siden
  Usikker på om jeg ble anbefalt riktig tv. Mest av alt misfornøyd da jeg fikk problemer med tv. Ble først en dårlig oppfølging. Senere med et annet problem og flere samtaler med kundeservice ble jeg aldri oppringt igjen som lovet. Siste gang jeg handler hos power.
 • Perfekt
  1 dag siden
  Hadde odelagt Jabra ørepropper som hadde garanti. Gikk til Power City buttik og vil å si takk for profesjonelle og godt kundeservice til Zishan🙂 Han fikse problemet med øreproppene rask🙂
 • Dårlig
  1 dag siden
  Helt krise. De holder ikke det de lover og kundeservice er helt på trynet.
  IKKE bestill hvitevarer fra Power hvis du forventer å få det montert riktig.
 • Dårlig
  16 dager siden
  Oppdatert : 2 dager siden
  Bestilling
  I have bought a Samsung mobile phone online and I am very disappointed at the service.
  Firstly, the tracking status on your webpage is inaccurate! When it shows that the phone was delivered, it was not. The only thing that was delivered was the case of the phone which is shown as unable to track.

  Second, I contact the customer service through chat and explain the situation, he said he will make a case and get back to me but he did not. My boyfriend called the call center and asked, the answer was all have been sent but they cannot track it. No further explanation.

  Third, the phone was delivered to the wrong address! instead of house number 25 it was delivered to house number 2. I even paid extra to have the product delivered at the doorstep therefore to have it delivered to the wrong doorstep and I end up have to track it down at the post office which is unacceptable. Luckily, people at that address realize that the package was not for them so they give it to the post office, hence the status show "Post Office" after the status "Delivered". What if they are not a good people and return the package to the postoffice? How do you ensure that the product is delivered to the correct address? This is not a cheap product so what will happen if it get lost?

  I no longer have confidence to order the product from your website and you have lost me as a customer.
 • Dårlig
  3 dager siden
  Utrolig treg utlevering av varer på Colosseum, opplevd flere ganger, siste erfaring nesten ingen kø, men kundebehandler brukte utrolig lang tid på en kunde som skulle fortelle lange historier, greit med omsorg for eldre, men går an å ta hensyn til andre kunder også
 • Dårlig
  4 dager siden
  Styr unna denne nettbutikken. To ganger har det skjedd at min pakke har blitt somlet bort. Skulle sendes med "helthjem", men etter en uke kontakter jeg Power. De påstår at pakken er sendt fra dem. Jeg får tilslutt tilbud om å kansellere ordren, noe jeg valgte å gjøre. Sporingsnummeret ga ingen treff hos helthjem men hos posten. Men de hadde ikke mottatt noe pakke, bare melding om dette. Bare rot.
 • Perfekt
  16 dager siden
  Oppdatert : 6 dager siden
  Bestilling
  Dette gikk fort og greit denne gangen.
 • Hei.

  Takk for flott rangering. Bedre enn dette blir det ikke!

  Supert at du tok deg tid til å gi oss din rangering, det sette vi stor pris på.
  Det gleder oss å se at du har hatt en topp opplevelse hos oss, og vi håper å se deg igjen.

  Ønsker deg en fin dag videre.
  Mvh Karina, POWER Kundeservice.

 • Dårlig
  16 dager siden
  Oppdatert : 6 dager siden
  Bestilling
  Jeg bestilte varer via nett. Varene kom ikke til avtalt tid. Jeg hadde titalls telefonsamtaler med Power uten at de hadde interesse av å løse saken De lovde og løy, fulgte aldri opp det de lovde. Ingen må noen gang tenke på å handle eller sette sin fot inne på en Power butikk. Verken via nett eller i butikk.
 • Heisann.

  Takk for din omtale.
  Her ser det virkelig ut til å ha gått den gale veien, og ikke slik vi ønsker at det skal være hos oss. Beklager så mye for hendelsen.

  Jeg vil gjerne ta en ekstra titt på saken. Flott om du kan sende kopi av omtalen din og ordrenummer til [email protected]

  Håper å høre fra deg.
  I mellomtiden ønsker jeg deg en flott helg.
  Mvh Karina, POWER Kundeservice.

 • Dårlig
  17 dager siden
  Oppdatert : 7 dager siden
  Bestilling
  Bestillingsvare skulle bare hentes på butikken. Varen var betalt, gikk til butikken for å hente varen samme dag som jeg fikk beskjed at varen var inne. De brukte 45 minutter å finne varen, totalt uakseptabel hvordan roter man bort en TV som har ankommet samme dagen.
  Han som faktisk utleverte varen var dog veldig behelpelig med å få det inn i bilen.
 • Hei.

  Leit å lese at det tok litt tid ved utlevering av varen din. Høres ut som det dessverre oppstod litt rot hos oss, beklager så mye for dette.

  Håper du er strålende fornøyd med ny TV, og at du går helgen imøte med mange flott TV-opplevelser. 😊

  Hilsen Karina, POWER Kundeservice.

 • Middels
  17 dager siden
  Oppdatert : 7 dager siden
  Bestilling
  Ikke direkte Power sin feil, men jeg synes de burde ta ansvar uansett. De bruker Bring Home Delivery som transportør for store pakker. Pakken min lå hos Bring i 13 dager før den kom på døra. Jeg ringte og klagde til Bring som sier Power må be om eventuelle ekstra tiltak, mens Power bare "lager en sak" så hører man ingenting. Purrer på saken hos Power hvor man igjen bare får beskjed om at "Vi skla purre på saken". Jeg satt i blinde, ingen beskjed fra noen som helst. Uviten om pakken noen gang skulle komme.
 • Hei sann,

  Veldig leit å høre at det har oppstått slike forsinkelser under din leveranse. Vi har dessverre hatt litt behandlingstid med tanke på større pågang, men uansett så kan jeg gjerne sjekke opp i dette hvis saken enda ikke har blitt løst, eller generelt se på dette som en kundeklage og kompensere for opplevelsen.

  Send meg gjerne mer informasjon på [email protected] med opprinnelig omtale, ordrenummer/saksnummer, samt ytterligere informasjon.

  Ha en fortsatt fin dag videre!

  Mvh Kayadri, POWER Kundeservice

 • Knapt godkjent
  22 dager siden
  Oppdatert : 7 dager siden
  Bestilling
  Send meg mobilen gjennom posten i plastpose uten noe beskyttelse. Hvor boble konvolutt er minimum. Kundeservice sier at ser ikke noe feil har. Det syns jeg ikke. Og det er ikke min først situasjon i power når ansatte bry seg ikke om kunde sin mening.
 • Hei,

  Veldig leit å høre at du har hatt en slik opplevelse hos oss. Du må gjerne sende oss bilder av produktet, hvis det skulle ha oppstått transportskader slik at vi får rettet opp i dette.

  Kontakt oss gjerne på [email protected] med opprinnelig omtale, ordrenummer/saksnummer, samt ytterligere informasjon, så tar vi en titt på dette.

  Ha en fortsatt fin dag videre!

  Mvh Kayadri, POWER Kundeservice

 • Dårlig
  18 dager siden
  Oppdatert : 8 dager siden
  Bestilling
  Elendig kundeservice
 • Hei.

  Dette var leit å lese, og spesielt ikke den standarden vi ønsker å tilby. Jeg vil gjerne høre mer om din opplevelse hos oss. Du når meg på [email protected] (husk å legge ved ordrenummer og kopi av omtalen din) for en hyggelig prat.

  Mvh Karina, POWER Kundeservice.

 • Perfekt
  10 dager siden
  Oppdatert : 9 dager siden
  Bestilling
  God pris og kjapp levering :-)
 • Heisann.
  Tusen takk for rangeringen. 10/10 er alltid veldig hyggelig 🤩
  Mvh Karina, POWER Kundeservice

 • Perfekt
  11 dager siden
  Oppdatert : 10 dager siden
  Bestilling
  Det er veldig greit å bare gå på nettet og bestille. Så kommer varene til deg etter valgt leveringsmåte. betalingsmåte etter eget valg. Veldig greit.
 • Dette er jo rett og slett helt supert!
  Tusen takk for strålende omtale, dette setter vi stor pris på.

  Ønsker deg en flott dag.
  Mvh Karina, POWER Kundeservice.

 • Knapt godkjent
  20 dager siden
  Oppdatert : 10 dager siden
  Bestilling
  Det var veldig vanskelig å få varen hentet på klikk og hent. Nordre Frogn var stengt pga pandemien og vi avtalte skriftlig og per telefon at vi kunne hente varen utenfor lageret, for å slippe å gå inn i butikken. Da jeg ringte på lagret sa de at jeg måtte gå inn i butikken. I butikken var det til og med kunder uten munnbind, jeg synes dette er dårlig smittevern og dårlig kunde behandling.
 • Heisann.

  Takk for din omtale. Leit å høre at butikkbesøket ikke gikk helt som forventet. Send gjerne din tilbakemelding til [email protected] med kopi av omtalen din og ordrenummer så skal vi se nærmere på hendelsen 😊.

  Mvh Karina, POWER Kundeservice.

 • Dårlig
  11 dager siden
  Oppdatert : 10 dager siden
  Bestilling
  Kjøpte en komfyr med Hjemlevering hos Power Sarpsborg. De som kom med varen var ekstremt lite serviceinnstilte, ville ikke forstå norsk og nektet å løfte varen frem til avtalt sted. Mer uhøflige utlendinger skal man lete lenge etter.

  Aldri mer leverings tjenester fra Power!
 • Heisann.

  Leit å høre at leveringsopplevelsen ikke var helt super. Dette vil jeg gjerne høre mer om.
  Flott om du kan sende meg mer informasjon om din opplevelse, kopi av omtalen din og ordrenummer til [email protected]

  Mvh Karina, POWER Kundeservice.

 • Perfekt
  12 dager siden
  Oppdatert : 11 dager siden
  Bestilling
  Raskt og billigst - sjekket flere steder om pris, og tilsvarende produkter var ikke å finne til denne prisen - veldig fornøyd
 • Tusen takk for super omtale, dette var virkelig hyggelig å lese.
  Håper du er strålende fornøyd med ditt nye produkt.
  Ønsker deg en flott dag, hilsen Karina, POWER Kundeservice.

 • Knapt godkjent
  26 dager siden
  Oppdatert : 11 dager siden
  Bestilling
  Kreit kjøp men mye lenger leveringstid enn forventet gr.dårlig logistikk fra deres transportør.Tok 5 dager fra ankommet lokalt distribusjonslager til leveringsted 16km avstand.
 • Heisann.

  Leit å lese at opplevelsen ikke gitt helt til topps.
  Vi estimerer 3-7 virkedager. Dersom noe avviker fra dette er det supert om du kontakter vårt kundesenter, så skal vi finne en hyggelig løsning 😊

  Mvh Karina, POWER Kundeservice.

 • Perfekt
  12 dager siden
  Oppdatert : 11 dager siden
  Bestilling
  Veldigt god servise og lett handel
 • Nydelig omtale - tusen takk 😍.
  Håper du er strålende fornøyd med ditt nye produkt.

  Mvh Karina, POWER Kundeservice.

 • Veldig bra
  12 dager siden
  Oppdatert : 11 dager siden
  Bestilling
  Det var en "klikk og hent" handel. Enkel, rask og hyggelig utlevering,
 • Hei.

  Tusen takk for strålende omtale.
  Håper du er super fornøyd med ditt nye produkt 😊.

  Mvh Karina, POWER Kundeservice.

 • Middels
  12 dager siden
  Oppdatert : 11 dager siden
  Bestilling
  tok altfor lang tid å få sendt vare fra lager til butikk.6 dager.
 • Heisann.

  Vi estimerer 3-7 virkedager leveringstid, med andre ord syns jeg 6 dager var midt i blinken 😊.
  Skulle du ha innspill er det bare å kontakte POWER Kundeservice for en hyggelig prat.

  Mvh Karina, POWER Kundeservice.

 • Veldig bra
  26 dager siden
  Oppdatert : 11 dager siden
  Bestilling
  Litt dårlig veibeskrivelse til hentepunkt bak butikken, men ellers alt gikk som det skal.
 • Heisann.

  Takk for supert omtale 😊.

  Mvh Karina, POWER Kundeservice.

 • Knapt godkjent
  12 dager siden
  Oppdatert : 11 dager siden
  Bestilling
  Fikk en tørketrommel med bulk i siden, så det først da jeg pakket den ut hjemme, Skaden på emballasjen var dekket til. Hadde jeg sett dette ville jeg ikke tatt den med hjem. Jeg vil ikke handle med Power igjen, Forventer å få et uskadet produkt når jeg kjøper nye ting :(
 • Hei.

  Vi ønsker selvfølgelig at produktet du mottar er tipp topp. Dersom den kjedelige hendelsen er ute, skal vi absolutt rette opp i dette. Beklager så mye for hendelsen.

  Dersom det er en kosmetisk feil kan en som oftes velge å beholde produktet mot en reduksjon i prisen eller å motta nytt produkt. Bare å ta kontakt med POWER Kundeservice så hjelper vi deg videre.

  Jeg er også å nå på [email protected] (husk å legge ved ordrenummer og kopi av omtalen din). 😊

  Mvh Karina, POWER Kundeservice.

 • Perfekt
  25 dager siden
  Oppdatert : 12 dager siden
  Bestilling
  VELDIG FORNØYD MED PRODUKTER JEG KJØPTE
 • BEDRE ENN DET BLIR DET IKKE 🤩.

  Tusen takk for kanonbra omtale. Dette setter vi stor pris på.

  Hilsen Karina, POWER Kundeservice.

 • Dårlig
  13 dager siden
  Oppdatert : 12 dager siden
  Bestilling
  Måtte selv ringe og etterlyse mitt klikk og hent produkt, etter flere timers venting. Når jeg ringte var det veldig mye styr og etter en times tid fant de produktet mitt, mannen jeg snakket med skulle bare legge alt klart så jeg slapp å vente i butikken og ringe meg opp når det var fikset. Jeg dro en liten stund etter han ringte men når jeg kom til butikken fant de ikke varene mine. Sto og ventet i over 2 timer uten noen oppdateringer underveis, ingen forklaring på hva som skjedde og ikke noe beklagelse for min ventetid eller forståelse for at jeg som kunde ble frustrert. Værste kundeservicen jeg har vært borti og ble også utlevert alle varene i hånden selvom jeg betalte for å få skjermbeskytter montert på, de sa ikke noe om at de ikke kunne ta på denne og at jeg såklart skulle få penger for det, de la det kunn i hånden min og når jeg spurte om dette var fikset sa han nei. Spurte hvorfor ikke når jeg hadde betalt for det. Han svarte at han viste at jeg hadde betalt for det men at han ikke kunne fikse det. Hvis han viste det burde han virkelig sagt det til meg når han overleverte produktene og sagt at jeg så klart skulle få pengene tilbake, men isteden gir han meg som kunde en enda mer ubehagelig opplevelse. Var også tull med lederen i etterkant og da fikk jeg ikke tak i de på kundeservice for å ordne opp så måtte ringe sentralen og de kunne ikke sette meg over tilbutikken så hjalp ikke så mye. Heldigvis var mannen jeg snakket med på kundeservice sentralen hyggelig og beklaget seg, men dette hjelper ikke mye når han ikke hadde noe med handelen å gjøre.
 • Hei.

  Dette var virkelig leit å lese.
  Beklager så mye for den kjedelige hendelsen.
  Jeg vil gjerne høre mer om dette og i den sammenheng kan du sende en mail til [email protected] med kopi av omtalen din og ordrenummer. Jeg er sikker på at vi kan finne en hyggelig løsning på feilen som oppstod 😊.

  Mvh karina, POWER Kundeservice.

 • Dårlig
  27 dager siden
  Oppdatert : 12 dager siden
  Bestilling
  Vare er fortsatt ikke ankommet og ingen Jan fortelle hvor varen befinner seg:-(
 • Hei.

  Jeg tar gjerne opp jakten etter den sporløst forsvunnede ordren. Bare å sende meg kopi av din omtale og ordrenummer til [email protected] dersom saken ikke allerede er løst 😊.

  Mvh Karina, POWER Kundeservice.

 • Knapt godkjent
  23 dager siden
  Oppdatert : 13 dager siden
  Bestilling
  Bestilte vaskemaskin med levering på plass i underetasje og at de skulle ta med seg gammel maskin. Betalte også for dette. Maskinen kom men ble satt ute pga covid. Hadde vært bra med en beskjed om det. Ble masse problemer for meg. Ikke fornøyd med kundeservice! Dette var ikke de som kom med maskinen sin skyld.
 • Hei,

  Dette skulle du selvsagt ha blitt varslet om før levering, og jeg beklager om det ikke har skjedd og for den kjedelige erfaringen.

  Jeg tar gjerne en nærmere kikk rundt dette for deg. Det er flott om du sender meg en beskjed til [email protected] med kopi av din anmeldelse, ordrenummer og ellers relevant info.

  Ønsker deg ei fin helg.

  Mvh Thorstein, POWER Kundeservice.

 • Perfekt
  24 dager siden
  Oppdatert : 14 dager siden
  Bestilling
  God service 🙂 Svært rimelig TV, utrolig mye for pengene 😊
 • Hei,

  Tusen takk for en knallgod anmeldelse. Jeg er kjempeglad for å høre at du er fornøyd, og håper også du er fornøyd med TV'en når alt er på plass.

  Ha ei flott helg!

  Mvh Thorstein, POWER Kundeservice. 😊

 • Perfekt
  25 dager siden
  Oppdatert : 15 dager siden
  Bestilling
  Kjøpet på nett var enkelt. God oversikt og varene og grei betaling.

  Pluss: for ekstra hurtig levering. Bestilte en dag og fikk varen dagen etter.

  Minus: Har ingenting på klage på.
 • Hei,

  Tusen takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en så flott anmeldelse. Det gjør meg skikkelig glad. 😊

  Jeg håper du er godt fornøyd, og ønsker deg velkommen tilbake til oss.

  Ha ei fin helg.

  Mvh Thorstein, POWER Kundeservice.

 • Dårlig
  25 dager siden
  Oppdatert : 15 dager siden
  Bestilling
  Kjøpte en tørketrommel på power.no i november 2020 med lovnad om leveranse innen 2 uker. Ingen tok kontakt og tok derfor kontakt før jul via chat. Bestilte levering 3. januar - ingenting kom og jeg kontaktet power via chat igjen for å høre hva som var skjedd - de viste ikke men fikk booket ny levering en uke etter - samme skjer og booket da en ny tid hvor igjen, ingen leveranse?? Ringe inn og ba dem sjekke hva som var problemet og de skulle komme tilbake. Nei...ringer igjen...vi venter på svar fra transportør, ringer tilbake.....ingen kontakt. Ringer tilbake og endelig er det en som sier at jeg ser at dette er et produkt vi ikke har på lager! Fikk tilbud om en annen tørketrommel, sa ja og fikk levering uken etter - nå er vi langt uti januar 2021. To sure fyrer kommer og leverer tørketrommel og nå har jeg ihvertfall tørketrommel men tror ikke jeg kommer til å handle mer på Power......
 • Hei,

  Nei, dette høres ut som en kjedelig opplevelse. Jeg beklager så mye for det som har hendt.

  Jeg ønsker gjerne å få sett igjennom dette for å finne ut av hvor det har gått galt, og for å se om jeg kan finne en hyggelig løsning (selv om du skriver at du har mottatt varen).

  Det er flott om du sender meg en beskjed til [email protected] Legg ved din anmdelse, ordrenummer og ellers relevant info.

  Ønsker deg ei fin helg.

  Mvh Thorstein, POWER Kundeservice.

 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 15 dager siden
  Bestilling
  Grei butikk og meget god service fra personalet gjør at man får lyst å komme tilbake. Husk; Fornøyde kunder er den beste promotering et foretak kan ha! For øvrig er jeg også veldig fornøyd med at man kan lese kundeavisen hjemme på forhånd, studere spesifikasjonene på aktuelle produkter, og gjøre seg opp sin mening om hva man vil kjøpe.
 • Hei,

  10/10 er jo helt fantastisk! Tusen takk for at du tok deg tiden til å legge igjen din anmeldelse. Jeg er så glad for å høre at du er fornøyd med vår service.

  Velkommen tilbake til oss, og med ønske om ei riktig fin helg.

  Mvh Thorstein, POWER Kundeservice.

 • Dårlig
  16 dager siden
  Oppdatert : 15 dager siden
  Bestilling
  Håpløst, tregt og ikke til å stole på
 • Hei,

  Så leit å høre at du sitter igjen med en dårlig erfaring. Dette ønsker jeg gjerne å ta en nærmere kikk rundt, så jeg kan se om jeg finner en god løsning for deg.

  Send meg gjerne en beskjed til [email protected] hvor du legger ved din anmeldelse, sammen med ordrenummer og kontaktinfo - og ellers relevant info.

  Ha ei fin helg.

  Mvh Thorstein, POWER Kundeservice.

 • Veldig bra
  26 dager siden
  Oppdatert : 16 dager siden
  Bestilling
  Ikke spesieltbillig for halveis nytt spill til ps4 og ikke spesielt rask levering heller. Ellers bra
 • Hei,

  Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen din anmeldelse, det setter jeg pris på.

  Selv om leveringen ikke gikk helt knirkefritt og prisen ikke sto helt til forventningen, så håper jeg du ellers er godt fornøyd.

  Ønsker deg ei riktig fin helg.

  Mvh Thorstein, POWER Kundeservice.

 • Veldig bra
  18 dager siden
  Oppdatert : 17 dager siden
  Bestilling
  Handlet kjøleskap på nett. Bestilte omsnuing av dører, brakt helt hjem på kjøkkenet , fjerning av embalasje. Det gikk helt knirkefritt. Veldig fornøyd med muligheten til å bestemme dag og klokkeslett for levering. Veldig fornøyd med alt.
 • Hei,

  Tusen takk for en fin anmeldelse. Det er så kjekt å høre at alt gikk i orden med levering for deg.

  Jeg håper du er godt fornøyd. Ønsker deg ei riktig fin helg.

  Mvh Thorstein, POWER Kundeservice. 😊

 • Perfekt
  19 dager siden
  Oppdatert : 17 dager siden
  Bestilling
  JEG KJØPER ALLTID PRODUKTER FRA POWER. FORDI DET ER BRA PRISER I FORHOLD AV KVALITET!
 • Hei,

  Det er så gøy at du tar deg tiden til å legge igjen din anmeldelse. Tusen takk for denne fantastiske anmeldelsen. Nå ble jeg skikkelig glad. 😊

  Ha ei flott helg!
  Mvh Thorstein, POWER Kundeservice.

 • Veldig bra
  18 dager siden
  funker greit! Syns click % collect funker litt dårlig til tider, men gode priser og hyggelige folk!
 • Hei Niklas,

  Tusen takk for denne fine anmeldelsen. Jeg er så glad for å høre at du er fornøyd.

  Ikke nøl med å ta kontakt med oss på kundeservicen om du skulle ha noe trøbbel rundt Click & Collect i fremtiden, så skal vi selvfølgelig hjelpe deg med det. 👍

  Ønsker deg ei riktig fin helg.

  Mvh Thorstein, POWER Kundeservice.

 • Dårlig
  18 dager siden
  Den type butikk som ikke bryr seg om kundene i det hele tatt, og har minst fokus på kundeservice og som bare selger ødelagte varer. Hold deg langt unna. Skal aldri handle hos dem igjen. Ett reint mareritt med alt fra hardware til hvitevarer og alt mulig. Hater den butikken grenseløst.
 • Hei,

  Så leit å høre at du føler det slik. Jeg beklager om du har hatt en dårlig erfaring hos oss.

  Jeg tar gjerne en nærmere kikk rundt saken, slik at jeg kan se om jeg finner en fin løsning for deg. Da er det i så tilfelle flott om du sender meg en beskjed til [email protected] Legg ved din anmeldelse sammen med litt mer info rundt hva det gjelder og kontaktopplysninger.

  Mvh Thorstein, POWER Kundeservice.

 • Dårlig
  18 dager siden
  Bestilte tidlig i januar en AEG innbyggingsovn som var på tilbud. Først skulle den komme om 4 dager. Så ble jeg informert om at den ikke var på lager, men skulle være på lager om 14 dager. 14 dager gikk, ingen ovn. Ny informasjon var at den skulle kom ca 20 februar. Siste informasjon var at
  de var usikker på om den kom da. Jeg fikk da tilbud om å kjøpe andre ovner fra dem som og var på tilbud.
  Var dette kun et lokke tilbud ??? For å få solgt noe annet til kunden .
  Elendig kundebehandling
 • Hei,

  Uff, dette høres ut som en kjedelig erfaring. Jeg beklager så mye for den leie opplevelsen.

  Jeg ønsker gjerne å se nærmere på dette, så jeg kan se om jeg finner en fin løsning for deg. Det er flott om du sender meg en beskjed til [email protected] sammen med info om ordrenummer og kontaktinfo. Legg ved din anmeldelse.

  Mvh Thorstein, POWER Kundeservice.

 • Dårlig
  18 dager siden
  Følger ikke forbrukerkjøpsloven. Ødeleger produket mye mer når jeg sendte inn noe på reklamsjonsak. Selger skunder på at pcen var litt ødelagt. Odd terje melkevik bør miste sin franchiseavtale med power.
 • Hei,

  Jeg beklager sen tilbakemelding på din anmeldelse grunnet stor pågang.

  Dette ønsker jeg gjerne å se nærmere på. Det er flott om du sender meg en tilbakemelding til [email protected] Legg ved kontaktopplysninger som saken er registrert mot og ellers relevant info.

  Mvh Thorstein, POWER Kundeservice.

 • Dårlig
  18 dager siden
  Varen er ikke levert til meg ennå, spurte på butikken fredag var den ikke kommet. På butikken i Harstad lovte de å kontakte meg. Sporingssystemer funker ikke. Ingen anstrenger seg for å imøtekomme meg. Ringte i dag (8 febr) da har de 4 på lager, ingen melding til meg. Pengene ble trukket for 14 dager siden. Tv en ble bestilt den 11. Jan. Jeg er meget misfornøyd, tror ikke jeg handler et annet sted neste gang.
 • Hei,

  Dette hørtes ut som en kjedelig erfaring. Jeg beklager så mye for den leie opplevelsen og manglende oppfølging.

  Dette ønsker jeg gjerne å ta en nærmere kikk rundt, så jeg kan se om jeg kan finne en hyggelig løsning for deg. Det er flott om du sender meg en beskjed til [email protected] hvor du legger ved din anmeldelse sammen med ordrenummer eller f.eks kontaktopplysningene som kjøpet er registrert mot.

  Mvh Thorstein, POWER Kundeservice.

 • Veldig bra
  1 måned siden
  Oppdatert : 18 dager siden
  Bestilling
  Helt ok å handle her, fikk det jeg var ute etter.
 • Hei,

  Tusen takk for en fin anmeldelse. Jeg beklager litt sen tilbakemelding, grunnet stor pågang.

  Jeg håper du er fornøyd med besøkes hos oss, og ønsker deg velkommen tilbake. Ønsker deg en fin helg.

  Mvh Thorstein, POWER Kundeservice.

 • Dårlig
  1 måned siden
  Oppdatert : 19 dager siden
  Bestilling
  Bestilte først varer - fikk opp at leverinsalternativer ikke var tilgjengelige. Måtte slette alt og logge inn på nytt, etter bestilling gikk jeg inn på ordren som da sto som pakket - men med leveringstid flere uker fram i tid. Ringte kundeservice som svarte at det var bare sånn datasystemet var, varene var ikke pakket og leveringstiden var flere uker fram - ingen ydmykhet og beklagelse. Svært amatørmessig, og også dårlig brukergrensesnitt på webbutikk
 • Hei,

  Takk for at du tar deg tid til å legge igjen din anmeldelse. Det setter jeg stor pris på.

  Jeg beklager sent svar grunnet stor pågang. Dersom du ikke har fått dette avklart, ønsker jeg gjerne å ta en nærmere kikk på dette, så skal jeg se om jeg kan finne en fin løsning. Jeg beklager så mye for den kjedelige opplevelsen.

  Det er flott om du sender meg en henvendelse til [email protected] Legg ved din anmeldelse, og gjerne ordrenummer.

  Mvh Thorstein, POWER Kundeservice.

 • Dårlig
  20 dager siden
  Oppdatert : 19 dager siden
  Bestilling
  Jeg har bestilt varer for mange 1000kr. Varene kom ikke når de skulle, kundeservice kunne aldri hjelpe med noen ting og var sene med å svare. Jeg venter fortsatt på en vare 6mnd etter bestilling!
 • Hei,

  Jeg beklager så mye for den kjedelige opplevelsen og den lange svartiden. Det har vært stor pågang hos oss, og jeg har full forståelse for at det er kjedelig å vente i uvisshet.

  Dette ønsker jeg gjerne å få tatt en nærmere kikk på for deg. Det er flott om du kan sende meg en beskjed til [email protected] hvor du legger ved kopi av din anmeldelse og mer informasjon rundt saken. Da skal jeg hjelpe deg med å finne en hyggelig løsning.

  Mvh Thorstein, POWER Kundeservice.

 • Dårlig
  21 dager siden
  Oppdatert : 20 dager siden
  Bestilling
  Det var ikke noe å kritisere med levering og ventetiden, men vi ble lovet at prisen er inkludert tilkobling/montering av oppvaskemaskinen, men maskinen står på kjøkkenet i ei uke og har ennå Power ikke sendt montør for å tilkoble maskinen.
 • Heisann.

  Slik skal det selvfølgelig ikke være. Supert om du kan sende ordrenummer/telefonnummer og kopi av omtalen din til [email protected], så skal vi få nøstet opp i dette 😊.

  Håper å høre fra deg.
  Mvh Karina.

 • Perfekt
  21 dager siden
  Oppdatert : 20 dager siden
  Bestilling
  Jeg hadde idag en veldig positiv opplevelse i Power Sarpsborg . Jeg fikk god hjelp og perfekt service i butikken. Det ble bestilt en sitruspresse som tilbehør til min kjøkkenmaskin . Takk for god service og jeg er gjerne kunde hos dere.
  Mvh Elke Vig
 • Hei, Elke 😊.

  Dette var utrolig hyggelig å lese. Jeg er glad for å høre om din opplevelse.
  Tusen takk for nydelig omtale. Dette skal jeg sørge for å videreformidle til POWER Sarpsborg.

  Du får en hyggelig SMS fra butikken så snart citruspressen er på plass.
  Ønsker deg en fantastisk helg.
  Mvh Karina, POWER Kundeservice.

 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 20 dager siden
  Bestilling
  Bestilte lett på nettsiden, og bestilte henting i butikk da produktet ikke var tilgjengelig på det tidspunktet. Produktet skulle komme etter ca to uker, men etter tre dager var produktet klart fir jenting i butikk. Kjørte ned, og etter kort tid kom ansatte ut med produktet til bilen (drive-through) løsning. Genielt konsept som ikke koster noe ekstra, men utmerket service.
 • Rett og slett helt supert må jeg innrømme.
  Tusen takk for nydelig omtale, dette setter jeg stor pris på.

  Håper du er strålende fornøyd med ditt nye produkt 🤩😊.

  Ønsker deg en flott helg.
  Mvh Karina, POWER Kundeservice.

 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 20 dager siden
  Bestilling
  Kjøpet gikk raskt og greit.
  Vare var ikke på lager, fikk dato for levering. Den ble overholdt. Men transportøren greide ikke å få varen fram til avtalt tid. Kom 5 dager seiner.
 • Hei.

  Tusen takk for supert rangering. Dette setter vi stor pris på 🤩.

  Håper du er strålende fornøyd med nytt produkt til tross for ventetiden som oppstod. Send gjerne ordrenummer og kopi av omtalen din til [email protected] Jeg har som oftes noen hyggelige løsninger på lager dersom forsinkelse skulle oppstå.

  Mvh Karina, POWER Kundeservice.

 • Middels
  1 måned siden
  Oppdatert : 22 dager siden
  Bestilling
  Litt dårlig kontroll på leveransedato og tilbakemeldinger
 • Hei sann!

  Så leit å høre at du ikke er helt fornøyd med opplevelsen hos oss. Hvis du fortsatt ikke har fått ordren din levert, så kan vi gjerne ta en titt på dette.

  Kontakt oss gjerne på [email protected] med opprinnelig omtale, ordrenummer/saksnummer, samt ytterligere informasjon, så undersøker vi saken videre.

  Ha en fortsatt god fredag! 😊

  Mvh Kayadri, POWER Kundeservice

 • Middels
  27 dager siden
  Oppdatert : 23 dager siden
  Bestilling
  Fikk god hjelp i chat og fikk bestilt og bekreftet hvitevare-levering hjem. Dessverre ble leveringen forsinket og dette fikk jeg beskjed om først samme dagen varene skulle kjøres ut - så da var det for sent å avbestille håndtverkere uten kostnad.
 • Hei,

  Utrolig leit å høre at du fikk en tilbakemelding på forsinkelse samme dag som leveransen. Vi vil ta med oss denne tilbakemelding for opplæring og forbedring av våre leveransetjenester.

  Ha en fortsatt fin dag videre! 👍😊

  Mvh Kayadri, POWER Kundeservice