Prisjakt

Hubro

Ble med 2013-08-03
18
Bidrag
9
Nyttige stemmer
Teknikproffset
Bra
(19)
H
Hubro
18 anmeldelser
Dårlig5 måneder siden

- Dyr frakt - Få fraktalternativer, kunne ikke velge pakkeboks - Kan ikke betale med Vipps, måtte ut med bankkortet - Skikkelig treg levering, "sendes om 1 uke"

Bose QuietComfort Earbuds II Wireless In-ear
Full Star 1
3.1
(9)
2 636 ,-
H
Hubro
18 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Endret 6 måneder siden

Desidert beste ørepluggene jeg noen gang har brukt. Active noise suppression er helt ufattelig bra, og "transparency" mode på disse ørepluggene er fra fremtiden. Jeg har ofte glemt at jeg har på meg øreplugger fordi transparency mode fungerer så ufattelig bra. Jeg hører perfekt hvilken retning lyd kommer fra, og jeg hører nesten like godt som uten pluggene på. Trekker 1 poeng pga. stadige tilkoblingsproblemer med iPhone. Jeg har mange ganger måtte sitte frustrert å prøve å reconnecte og unpair/pair etter de har begynt å tulle. Noen ganger detter 1 øreplugg ut og kan ikke kobles til igjen uten å paire på nytt, og de har ofte dårlig signal slik at lyden hakker, spesielt når jeg går utendørs.

Training365.no
Dårlig
(57)
H
Hubro
18 anmeldelser
ForferdeligEndret 10 måneder siden

Jeg har kjøpt 2 ting fra denne butikken: en vektstang og en kontorball, som jeg mottok i dag. Vektstangen tok over et halvt år å motta. Kontorballen, som var på lager når jeg bestilte, kom i dag etter 2 måneder. Aldri kjøp noe herfra med mindre du absolutt, absolutt må.

Komplett
Utmerket
(500+)
H
Hubro
18 anmeldelser
Utmerketett år siden

Oversiktlig, pen nettside, enkel kjøpeprosess, varen var på vei i posten et par timer etter bestilling. 10/10

Audio Pro Addon C10 MKII WiFi Bluetooth Høyttaler
Full Star 1
5
(3)
3 490 ,-
H
Hubro
18 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Endret 2 år siden

(Jeg har bare brukt denne høytaleren alene, jeg har ikke testet sammenkobling av flere høytalere.) Den ser nydelig ut og lydkvaliteten er helt fenomenal. Den kan spille av lyd trådløst fra en rekke kilder som f.eks. Bluetooth og AirPlay, men den kan også spille av lyd på den "gode gamle måten" via vanlig lydkabel. Ulempen med lydkabel er at høytaleren har en bug som gjør at audio blir forsinket med rundt et halvt sekund. Dette gjør ikke noe når en hører på musikk, men hvis du spiller spill eller ser på video så er dette svært merkbart og irriterende. Jeg har meldt fra om dette og har fått beskjed om at dette vil fikses ved neste firmware oppdatering. Dette er nå et par måneder siden, så jeg er litt usikker på om den oppdateringen noen gang kommer... På grun av denne feilen får denne 4/5 av meg. Jeg skal prøve å huske å oppdatere anmeldelsen hvis problemet noen gang blir løst. OPPDATERING: De fikset til slutt problemet med delay under avspilling fra lydkabel! 5/5

OBH Nordica GD7008 Precision
Full Star 1
3.6
(21)
529 ,-
H
Hubro
18 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år siden

Helt OK. Litt tungvindt å vaske siden den ikke kan demonteres helt. Har nylig kjøpt meg espressomaskin og har dessverre kommet frem til at denne maskinen ikke kan kverne fint nok for espresso, så jeg må kjøpe ny. Funker fint for traktekaffe og presskannekaffe.

Proshop.no
Utmerket
(500+)
H
Hubro
18 anmeldelser
Utmerket2 år siden

God pris, enkel bestilling, pakken ble sendt raskt og kom raskt frem. Ingenting å klage på.

ComputerSalg
Utmerket
(500+)
H
Hubro
18 anmeldelser
Utmerket2 år siden

Har handlet på denne butikken et par ganger nå. Jeg måtte returnere noe som jeg hadde bestilt feil, dette godtok de uten å krangle og prosessen var enkel. Ingenting å utsette!

Logitech G915 Lightspeed Clicky (Nordic)
Full Star 1
4
(2)
2 490 ,-
H
Hubro
18 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år siden

Til dags dato mitt favoritt tastatur. Deilig å skrive på, ser flott ut og har veldig god batteritid. Jeg kan bruke det i flere dager men full belysning uten å måtte plugge det i, selv om jeg bruker det både til jobb og i fritiden, så alt fra 8 til 14 timer per dag. Jeg kan også melde at tastaturet fungerer perfekt i Linux, og macro knappene kan programmeres med en open source Logitech driver som heter "Solaar". Hvis jeg skulle trekke poeng for noe så hadde det vært at jeg ikke kan tvinge tastaturet til å holde seg "våkent" med tastebelysningen på, ikke engang når jeg har det koblet til strøm. Dette kan forhåpentligvis løses via en firmware/software oppdatering i fremtiden. Uansett er ikke dette nok til å trekke poeng i min bok.

Kitchn
OK
(41)
H
Hubro
18 anmeldelser
Utmerket2 år siden

Bestillingen min ble pakket og sendt samme dag. Websiden er oversiktlig og brukervennlig. Prisene er ikke nødvendigvis så gode, men det er vanskelig å bli lurt når du bare kan sammenligne prisene på Prisjakt... :-)