Prisjakt

Bjørn Mork

Ble med 2023-06-03
4
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Clas Ohlson
Utmerket
(129)
B
Bjørn Mork
4 anmeldelser
Utmerket9 måneder siden

Utelukkende gode erfaringer basert på en rekke kjøp både i fysisk butikk og i nettbutikk. Et pluss ved denne kjeden som gjør netthandelen ekstra attraktiv er at det er mulig å reklamere i en fritt valgt fysisk butikk, også for varer kjøpt på postordre. Uansett hvor god service en nettbutikk har så er det jo ikke til å komme fra at det er tungvindt å sende varer tilbake i posten for så å måtte vente på at butikken tester og verifiserer returen. Hos Clas Ohlson på Alnabru har jeg alltid fått eksepsjonelt god hjelp i forbindelse med, for dem helt uforskyldte, reklamasjoner. Også på postordrekjøp.

NetOnNet
Utmerket
(500+)
B
Bjørn Mork
4 anmeldelser
Utmerket9 måneder siden

Blant mine favoritter pga muligheten til å handle til nettbutikkpris i en fysisk butikk. For min del trekker det litt ekstra opp at lagersstatus alltid er korrekt og at det er lett å finne varene basert på informasjon fra nettbutikken.

Digital Impuls
Bra
(105)
B
Bjørn Mork
4 anmeldelser
Utmerket9 måneder siden

Har handlet i den den fysiske butikken i Møllergata i et par tiår. Av og til litt dyrere enn de aller billigste nettbutikkene, men ofte konkurransedyktige også på pris. Og servicen er alltid upåklagelig. Betaler gjerne litt ekstra for både dette og at det er mulig å få et imponerende vareutvalg på dagen.

Proshop.no
Utmerket
(500+)
B
Bjørn Mork
4 anmeldelser
Forferdelig9 måneder siden

Leverte B-vare til full pris. Gjentok dette også etter at den første varen ble returnert. Kjøpte en Bosch oppladbar gressklipper annonsert som ordinær, ny vare i nettbuttikken. Fikk tilsendt en klipper der forseglingen på originalemballasjen var brutt, og innholdet åpenbart var pakket ut før. Fant også gressrester i klipper og emballasje. Jeg kjøper av åpenbare grunner ikke batterier som B-vare, og ville derfor ikke bestilt om dette var blitt opplyst. Ga butikken en mulighet til å rette feilen, men fikk da tilsendt en annen(?) klipper med brutt forsegling. Virket ikke som de hadde noe annet enn B-varer tilgjengelig, men unnlot å opplyse om dette i nettbutikken. Vil anbefale å kun kjøpe produkter som kommer i forseglet originalemballasje fra denne butikken. Ellers er det umulig å vite hva du får. På den positive siden var ikke retur noe problem, utover det upraktiske ved å måtte sende en relativt stor og tung pakke.