Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt
Klikk&hent etter 2 timer
Åpent kjøp i 90 dager
Hjemlevering samme dag

http://www.clasohlson.no

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin
PayPal

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Clas Ohlson brukeromtaler (4.27)
  •  
    Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
  • Perfekt
    20 tim siden
    Enkel og grei handleopplevelse. Varene kom i løpet av tre virkedager.
  • Dårlig
    9 dager siden
    Har bestilt varer i nettbutikken. Bestilling lagt inn for 27 dager siden. Varene er på lager, men er ikke plukket og klargjort for forsendelse. Clas Ohlson skriver på sine sider at en kan forvente leveringstid på opptil 10 dager. For min del vil det ta minst 1 måned, men uvisst om det kan ta lenger tid også. Handlet for over 8.000 kroner, og beløpet er trukket. Har henvendt meg flere ganger, men får bare svar at det foregår en omlegging på lageret. Utrolig dårlig kundeservice. Kommer aldri til å handle hos dem igjen, og anbefaler heller ingen andre å gjøre det. Da Clas Ohlson ikke foretar seg noe, og heller ikke kommer med et skikkelig svar (når jeg kan forvente å få varene + hvorfor det kan ta så lang tid), tar jeg også saken videre i andre kanaler.
  • Hei!

    Takk for din henvendelse.

    Vi beklager virkelig for de lange leveringstidene, det skyldes som sagt et systembytte på vårt hovedlager, som ikke har gått helt som forventet. Dette gjør at noen ordre blir forsinket, og vi jobber på spreng for å løse dette.

    Send oss gjerne en direktemelding på facebook, eller start en chatt med oss på Clasohlson.no så kan vi se nærmere på ditt tilfelle

    Ønsker deg en fin dag

  • Veldig bra
    10 dager siden
    Stort sett ok erfaringer.
  • Perfekt
    11 dager siden
    Superrask levering samme dag med PorterBuddy, og butikken er lett tilgjengelig på chat om det er spørsmål om produktene før kjøp.
  • Dårlig
    17 dager siden
    Forferdelig treg håndtering av ordre. Useriøse eller intet svar fra kundeservice
  • Hei!

    Takk for din henvendelse.

    Vi beklager virkelig for de lange leveringstidene, det skyldes et systembytte på vårt hovedlager, som ikke har gått helt som forventet. Dette gjør at noen ordre blir forsinket, og vi jobber på spreng for å løse dette.

    Send oss gjerne en direktemelding på facebook, eller start en chatt med oss på Clasohlson.no så kan vi se nærmere på ditt tilfelle

    Ønsker deg en fin dag

  • Perfekt
    19 dager siden
    Godt vare utvalg, godt priser
  • Perfekt
    25 dager siden
    Spesielt reklamasjonsvarer er de ekstremt gode på. Enkel og glatt opplevelse hvor jeg hadde glemt kvitering. Setter kunden virkelig først!
  • Dårlig
    26 dager siden
    Har bestilt fra nettbutikk, men varene blir ikke sendt. Har vært i kontakt med kundeservice flere ganger, første gangen fikk jeg beskjed om at varene ble plukket, noe som ikke stemte. Andre gangen jeg tar kontakt så får jeg bare beskjed om at de ikke vet når varene blir sendt. Dette er ekstremt frustrerende da varene jeg har bestilt er en gave. Har ikke opplevd sånn kundeservice eller leveringstid på over 10 år i noen nettbutikk. Utrolig skuffende av et så stort selskap som Clas Ohlson!
  • Hei!

    Takk for din henvendelse.

    Vi beklager virkelig for de lange leveringstidene, det skyldes som sagt et systembytte på vårt hovedlager, som ikke har gått helt som forventet. Dette gjør at noen ordre blir forsinket, og vi jobber på spreng for å løse dette.

    Send oss gjerne en direktemelding på facebook, eller start en chatt med oss på Clasohlson.no så kan vi se nærmere på ditt tilfelle

    Ønsker deg en fin dag

  • Perfekt
    1 måned siden
    Fantastisk god kunderservice på telefon og deretter på epost.
    Hadde et problem med en lampe som var montert av elektrikker. Clas Ohlson ordnet opp på en veldig tilfredstillende måte.
    Imponerende!
  • Dårlig
    1 måned siden
    Ekstremt lang leveringstid. Lite fleksibelt (det er tydeligvis umulig å endre en ordre etter bestilling).

    Bestilte noe fra amazon.de samme søndagskveld som jeg bestilte fra Clas. Amazon-pakken kom på døren kl 12 på tirsdag, og hos Clas er ordren fortsatt "registrert". Clas kommer til å få det knalltøft når Amazon kommer til Sverige og blir enda lettere tilgjengelig.
  • Hei!

    Takk for din omtale. Vi beklager for den lange leveringstiden. For tiden har vi et systembytte på vårt hovedlager, noe som påvirker plukktiden. Vår ambisjon er å ha konkurransedyktig leveringstid, men i denne perioden har det vist seg vanskelig, og det beklager vi for.

    Vi håper du blir fornøyd med produktene du kjøpte.

    Ønsker deg en fin dag

  • Dårlig
    1 måned siden
    På produktsiden står det at PorterBuddy kan levere hjem i dag gratis ved ordre over 799, men fikk ikke opp dette leveringsvalget da jeg la inn ordren. Bring var også gratis, så valgte den og antok at de var raske til å sende ut ordren. Etter 23 timer og ingen sendingsbekreftelse kontaktet jeg kundesenteret og fikk beskjed om at leveringstiden er 7-10 virkedager. Ikke akkurat det de gir inntrykk av på produktsiden.
  • Hei!

    Takk for din omtale. Vi beklager for den lengre leveringstiden. For tiden har vi et systembytte på vårt hovedlager, noe som påvirker plukktiden.

    Ønsker deg en fin dag

  • Middels
    4 mån siden
    Hinsides lang leveringstid. 0 stjerner på det. Trekker opp at de har gode priser på endel produkter.
  • Dårlig
    5 mån siden
    Oppdatert : 5 mån siden
    Har bestilt fra nett flere ganger pga at de ikke har varer i min lokale butikk. Bruker hinsides tid på levering. Ikke en eneste bestilling har blitt sendt før godt over en uke etter bestilling. Anbefaler ikke nettbutikken for noen, dersom en vil ha varene raskt. Grunnen til at jeg har brukt dem flere ganger er pga tilbudspeiser på de varene jeg er interessert i, som i noen grad har veid opp for eviglang leveringstid.
  • Dårlig
    5 mån siden
    Treg levering.
  • Dårlig
    5 mån siden
    Styr unna. Har prøvd to ganger å bestille. Første gangen skulle jeg hente i butikk, fikk bekreftelse og de trakk penger fra konto. Da jeg kom i butikken hadde de kansellert bestillingen (uten å gi beskjed) og lovet bort varen til noen andre. Pengene tok tid å få tilbake. Prøvde igjen med leveranse hjem, 3 uker har gått, mange henvendelser til kundeservice. De lover at i dag skal det sendes, men det står fortsatt bare «plukket» på status. Dårligste jeg har vært borti.
  • Dårlig
    6 mån siden
    elendig kundeservice, svarer ikke. får ikke sendt varer selv om de er plukket fra hylle. Styrer gladelig unna nettbestilling her.
  • Knapt godkjent
    7 mån siden
    Venter på å få pengene tilbake etter å ha kansellert bestilling. Lurte på hvor mange dager det tar, de sa to virke dager, så gikk det to virkedager, enda ikke fått pengene. Det var mye penger, venter enda på pengene.
    Leste at det tar 14 dager å få igjen penger hvis man returnerer på gunn av kontrollering av produkt, men jeg bare vill ha igjen pengene.
    Hvorfor kan de ikke bare overføre med en gang?
  • Dårlig
    7 mån siden
    Oppdatert : 7 mån siden
    Utrolig trege og dårlige til å informere og ikke minst bry seg om å lese meldinger som kommer til kundeservice .Bestilte en vare de hadde på lager på formiddagen tirs. 31. Mars, med levering via vanlig brevforsendelse. Først 2 dager senere den 2. April rett før klokken 16:00 fikk vi en epost som kunne fortelle at pga corona brukte de nå 4 dager mer på å pakke varen på sentral lager. Først den 6. April fikk jeg beskjed om at varen var ferdig, men fortsatt kan posten fortelle at de ikke har fått den (kveld 7. April). Forstår at ting nå kan ta lenger tid, men da burde man opplyse om dette på nettsiden før man bestiller. Skrev så mail til kundeservice. De beklagde, men at jeg nok hadde unngått å se varsel da jeg valgte leveranse metode. 1. Det er ingen sånn varsel på vanlig brev (heller ikke nå), 2. Det er ikke bring det ble varslet om i mail, men pakkingen hos clas ohlson). Til opplysning. Bestilte samtidig fra komplett med samme leveringsmetode. Den lå i postkassa den 3. April....
  • Knapt godkjent
    7 mån siden
    Oppdatert : 7 mån siden
    Jeg var en av de heldige som fikk bestilt et "lokketilbud" som det snakkes mye om her. Latterlig treg å sende pakken. I tillegg var produktene sendt i en boblekonvolutt og ikke eske, så produkteskene var både bulket og bøyd. Heldigvis var selve produktene OK. Anbefaler ikke å handle her med mindre du finner noe på tilbud.
  • Dårlig
    8 mån siden
    La inn en ordre for en rekke ting til Nintendo Switch. Ordren og betalingen gikk igjennom, men fikk så en mail med tittel "Din ordre". Den så nøyaktig ut som en vanlig sendingsbekreftelse, men midt i den sto det "ordren din er kansellert" uten noen som helst grunn gitt. Merket det først 4 dager senere da jeg syntes sendingen begynte å ta litt lang tid og ville dobbelsjekke.
  • Hei.

    Så leit at det har skjedd en kansellering her uten forklaring. Har du mulighet å kontakte oss på epost kundesenter@clasohlson.no så skal vi se hva som har skjedd her.

  • Meget dårlig
    8 mån siden
    Oppdatert : 8 mån siden
    Syk firma. Det tar veldig lang tid for å få pakke. Alt for lang. Veldig dårlig kundeservice.
  • Hei.

    Så leit å høre at det tok tid før din bestilling ble pakket. Trolig har det vært et uheldig avvik. Har du mulighet å sende oss en hendelse om hvilken ordre det gjelder til kundesenter@clasohlson.no eller kontakte oss på 23214000 så skal vi ta en titt på den og finne en god løsning.

  • Dårlig
    9 mån siden
    Bestilte et produkt på søndag fordi jeg trengte det neste lørdag. Pakken ble ikke innlevert til posten før torsdag så nå har jeg ikke bruk for den lengre. Lite konkurransedyktig på leveringstid da andre bedrifter i samme segment leverer pakker mye raskere til posten.
  • Hei!

    Våre normale sendingstider er 0-1 dager, med unntak av store sendinger som krever egen pall og lignende. I dette tilfellet virker det ut som det har skjedd noe galt. Ta gjerne kontakt med oss på 23 21 40 00 eller kundesenter@clasohlson.no så skal vi finne en god løsning på dette.

  • Knapt godkjent
    9 mån siden
    Tok 3 dager fra bestilling til pakke ble forhåndsmeldt til posten, så de er ikke akkurat konkurransedyktige på leveringstid...
  • Hei!

    Våre normale sendingstider er 0-1 dager, med unntak av store sendinger som krever egen pall og lignende. I dette tilfellet virker det ut som det har skjedd noe galt. Ta gjerne kontakt med oss på 23 21 40 00 eller kundesenter@clasohlson.no så skal vi finne en god løsning på dette.

  • Dårlig
    10 mån siden
    Setter ned priser til helt supre tilbud når de ikke har varene på lager. Går heller ikke ann å bestille varene når de vil få varene inn et par uker etter kampanjeperioden er over! Nå gjelder det en Gardena 1600 silenco smart robotgressklipper til veil 16500 kr, tilbudet er 7500 kr. Lureri! For godt til å være sant...
  • Hei Juan.

    Beklager for at du har fått opp dette produktet som det ikke er mulig å bestille. Ta kontakt med vårt Kundesenter på e-post: kundesenter@clasohlson.no slik at vi kan komme frem til en løsning på dette.

  • Perfekt
    11 mån siden
    Fikk ikke kjøpt produkt på nett da de hadde tilbud. Kontaktet kundeservice som hjalp meg med å få samme tilbud i butikk. God service
  • Hei Ingrid!

    Takk for en hyggelig tilbakemelding

  • Dårlig
    11 mån siden
    Får lagt til produkt i handlekurven, og har logget inn på nettsiden. Men da jeg jeg legger inn postnummeret får jeg opp at produktet ikke finnes på lager og handlekurven ender opp tom. Med andre ord får man ikke bestilt varen heller. Da er dette i mine øyne et forbannet luretilbud
  • Hei!

    Takk for din tilbakemdling. Vi har som ingen intensjon å lure noen, men desverre selger vi ikke varer som vi er tomme for, dette er fordi vi ikke ønsker å gjøre salg på varer vi ikke kan garantere at vi får levert.

    Vi ønsker deg en fin dag

  • Meget dårlig
    11 mån siden
    Oppdatert : 11 mån siden
    Setter ned pris på vare som er på lager. Får lagt vare i kurv, men når jeg går til sjekk ut kommer det opp varsel om at den ikke er på lager likevel. Det var slikt i nesten 16 timer før varene vistes som ikke på lager. Varene er ikke tilgjengelig i noen butikker heller, dette er prisjakt spekulering med falske tilbud.
  • Hei!

    Da har vi nok nylig gått tomme før den dessverre, men du kan også booke produkten med Klikk&Hent. Ta gjerne kontakt mes oss på e-post så hjelper vi deg videre..

  • Dårlig
    11 mån siden
    I følge nettbutikken har de varen på nettlager, men den er umulig å bestille. Ved utsjekking får jeg beskjed om at de ikke har varen. Prisjakts oversikt rapporterer også at de har den på lager (slik clasohlson.no viser), men det viser seg å være usant.
    Skuffende!
    Det er ikke mulig å hente fra butikk når butikken ikke har varen (som Klikk&Hent), og det kan ikke velges at varen skal sendes fra nettlageret.
    Det kan vel godt kalles villedende reklame!
  • Hei!

    Takk for din tilbakemdling. Vi har som ingen intensjon å lure noen, men desverre selger vi ikke varer som vi er tomme for, dette er fordi vi ikke ønsker å gjøre salg på varer vi ikke kan garantere at vi får levert. Her har nok produktet du ønsket å bestille nettopp gått tomt, noe som da er grunnen til at vår nettsiden ikke har rukket å oppdatere seg med rett lagersaldo.

    Vi ønsker deg en fin dag

  • Knapt godkjent
    11 mån siden
    Oppdatert : 11 mån siden
    Really god prices on popular items, the web shows that they are in stock, BUUT at checkout, we get tossed on our faces they are emty, the stock status never chages, so we all waste time on NOTHING. How hard is it to do your jobs????
  • Hi!

    Thank you for your feedback. Unfortunately, we do not sell goods that we are empty of, this is because we do not want to make sales of goods we cannot guarantee that we will deliver. Here's probably the product you wanted to order just ran out, which is why our website hasn't been able to update itself with the right stock balance.

    We wish you a nice day

  • Perfekt
    11 mån siden
    Alltid god service hos Clas Ohlson. Systemet for klikk og hent er veldig praktisk.
  • Hej!

    Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

  • Dårlig
    11 mån siden
    Setter gang på gang tilbud på varer som ikke er på lager, og godtar ikke forhåndsbestilling. Sånne lokketilbud gjør at jeg får lite lyst til å handle der igjen. Jeg er ikke overrasket hvis Clas Ohlson bryter loven her.
  • Hei!

    Takk for din tilbakemdling. Vi har som ingen intensjon å lure noen, men desverre selger vi ikke varer som vi er tomme for, dette er fordi vi ikke ønsker å gjøre salg på varer vi ikke kan garantere at vi får levert.

    Vi ønsker deg en fin dag

  • Dårlig
    12 mån siden
    Oppdatert : 12 mån siden
    Nettsiden nede flere timer på black friday, Legger ut tilbud på varer de ikke får på et par mnd'er på black friday utvalget.. Har kjøpt mye der før, men føler ikke akkurat for å bruke penger der nå kjenner jeg...

    * Edit*
    Varen gikk ikke tom i løpet av dagen! Jeg har fulgt med på akkurat denne varen i de siste ukene, da det var noe jeg trengte her hjemme. Dere har ikke hatt den på lengere tid!
  • Hei!

    Leit å høre du ikke er fornøyd med opplevelsen du har hatt hos oss. Vi opplevde et voldsomt trykk på vår nettside, noe som resulterte i at den var nede i kort tid i visse tidsrom. Grunnet det store trykket gikk vi også tom for noen av våre produkter. Vi beklager for dette.

  • 2019-11-28 - Et år siden. Omtaler før dette regnes ikke med i butikkens karakter.

  • Veldig bra
    1 år siden
    Oppdatert : 1 år siden
    Jeg har hatt ca. en ukes leveringstid på en eller to bestillinger, men ellers hatt bare gode erfaringer med clas ohlson. Det raskeste er å hente i butikk, ingen tvil, men det er ikke alltid det passer. Aldri har jeg hatt problemer ellers verken på nettbutikken eller i en butikk.

    Jeg var selv irritert over Black Friday-tilbudene som ikke var tilgjengelig i nettbutikken, men jeg har forståelse for at sånt kan skje, og synes ikke at en utilgjengelig god deal (eller flere) betyr at jeg har noen dårlige opplevelser med clas ohlson (selv om det _er_ kjipt).

    Kanskje det vil være en idé om varebeholdningen oppdateres dynamisk og ikke caches, slik at man slipper å legge en vare til i handlekurven før man får beskjed i kassa om at den ikke er tilgjengelig derimot?

    Uansett, foruten deals som ikke alltid er tilgjengelig anbefales det - jeg har fått mange gode deals og, så jeg er fullt overbevist over at det ikke er "normalen" at de er utilgjengelig. :)
  • Perfekt
    1 år siden
    Har kjøpt varer fra clasohlson.no flere ganger og alltid vært fornøyd. Har hatt problemer med et par ting men har da fått god oppfølging av kundeservice.
  • Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

  • Meget dårlig
    1 år siden
    Oppdatert : 1 år siden
    Alltid LOKKETILBUD. Har flere ganger fått prisjakt-varsel om en Dewalt-bordsag, med Clas som har et godt tilbud på den. Går raskt inn og skal bestille og det er tomt på nett og alle butikker hver gang.

    Legger de ut ETT eksemplar på salg annenhver uke for å få sendt ut et prisvarsel for å få folk inn i nettbutikken? Dette er utrolig irriterende.

    At Clas Ohlson ligger på prisjakt med en uoppnåelig lav pris blokkerer prisvarsler hvis en annen butikk kommer med et realistisk og tilgjengelig tilbud!

    De bør virkelig unngå "kampanjer" med gode priser på produkter som aldri er på lager mens kampanjen varer, eller kanskje i beste fall er på lager og kan hentes i en butikk i Mo i Rana.
  • Når vi kjører kampanjer med f.eks. 10% rabatt på hele nettbutikken så vil du få et varsel fra Prisjakt om at varen er gått ned i pris. Det er ikke alltid vi har alle varer inne på lager, og du vil da fortsatt få et varsel uten at det dessverre er mulig å kjøpe produktet da det for øyeblikket ikke er tilgjengelig på vårt lager. Dersom du ønsker å vite når et produkt er på lager igjen så ta gjerne kontakt med vårt kundesenter på tlf 23 21 40 00 eller på e-post: kundesenter@clasohlson.no

  • Dårlig
    1 år siden
    Oppdatert : 1 år siden
    Hopplöst. Dessvärre en klassisk Clas Ohlson -historia. De är väl inte direkt kända för att sälja de mest driftsäkra verktygen men de brukar vanligtvis ta igen det på service-sidan.
    Når Cocraft pro-maskin (borrmaskin) nr2 gick sönder så tog vi erbjudandet att uppgradera till en DeWalt.

    Den höll längre men efter 2 år börjar den gå något skevt vilket gör den omöjlig att arbeta med.
    Lämnar in den för att få den ersatt och får kommentaren:

    "Med Cocraft kan vi sätta våra egna garantier (dvs, du kan få varan ersatt) men med märkesvaror kräver vi att varan undersöks av DeWalt själva vilket tar minst 4-6 veckor. Minst.

    Så där är cirkeln sluten, antingen får man köpa halvtaskiga verktyg som riskerar att gå sönder när du minst behöver det eller så kan du spendera extra pengar och stå utan verktyg i minst 4-6 veckor när du minst behöver det.

    Fruktansvärt koncept.
    Kommer inte spendera pengar på Clas Ohlson igen.
  • Dårlig
    1 år siden
    Oppdatert : 1 år siden
    Kommer ikke til å handle derfra igjen. Black Friday-lureriet var dråpen som fikk begeret til å renne over. Setter ned pris på varer kunstig lavt og sperrer nettbutikken for handel. Det Clas Ohlson driver på med er ren svindel.

    Svar: Forklaringen deres tror jeg ingenting på, for jeg fulgte nøye med på nettbutikken deres utover natta. Dere oppgir jo ikke beholdning heller. Hos andre nettbutikker kan man ihvertfall se antall som er igjen på lager.
  • Vi hadde noen gode tilbud under BlackFriday i fjor som var svært populære og dessverre gikk vi fort tom for noen av de mest populære varene. Det var ikke satt opp noen sperrer i nettbutikken, men det er dessverre ikke mulig å få kjøpt varer vi ikke har på lager. Ta gjerne kontakt med vårt Kundesenter på tlf 23214000 eller på e-post: kundesenter@clasohlson.no så kan vi eventuelt få hjulpet deg videre der.

  • Dårlig
    1 år siden
    Ekstremt irriterende at Clas Ohlson driver ned prisen på varer som ikke kan bestilles på nettbutikken eller en eneste Clas Ohlson-butikk bare for å gjøre at Prisjakt skal sende ut en prisvarsel til kunder - som en salgstaktikk gjør det heller at jeg aldri vil sette fot i en Clas Ohlson-butikk istedet for å kjøpe noe fra nettbutikken, som forresten har forferdelig pris og leveringstid på levering, når man først finner noe som kan bestilles.
  • Dårlig
    1 år siden
    Ekstremt treig levering
  • Vi beklager dersom du opplever at vi har lang leveringstid. Vi jobber med å få til systemer som skal gi kortere leveringstid til våre kunder.

  • Knapt godkjent
    1 år siden
    Kronglete at man må legge varer i handlekurven for å finne ut hvor mye frakten blir.
    Ingenting feil med varene, når de omsider kommer. Det tar mange dager før de blir sendt fra lageret. Tilsynelatende jobber nettbutikken etter klikk & vent-prinsippet.
  • Dårlig
    1 år siden
    Google Home står pr. 29.05.2019 til kr. 899,- med fri frakt på prisjakt.no men når man kommer til Clash Ohlson sine sider så er den egentlige prisen 999,- + frakt.
    Går man direkte til Clas Ohlson sine sider så står den listet til 899,10 + frakt, men ender fortsatt opp på 999,- + frakt om man faktisk forsøker å kjøpe den.
    Det er for dårlig at man ikke kan stole på oppgitte priser hos en så stor kjede som Clas Ohlson.
  • Dårlig
    1 år siden
    Oppdatert : 1 år siden
    Hvor er fraktalternativene? Bestilte en vare, og eneste muligheten for frakt var hjemlevering til 499 kroner (!) fra Bring. Hvorfor kan jeg ikke få varen sendt til postkontor? Jeg har ikke muligheten til å være hjemme på dagtid for å ta imot produktet, så ironisk nok ender antagelig varen opp på nærmeste postkontor uansett...For 499 kroner, altså... Komplett, med et tilsvarende produkt, tilbyr forøvrig gratis frakt til nærmeste postkontor.

    Edit: Nå er pakken sendt, og det med PostNord, selv om det står Bring når man betaler for varen på nettsiden...
  • Perfekt
    1 år siden
    Bestilte en kaffemaskin og fikk den levert på døra dagen etter. Flott service.
  • Meget dårlig
    1 år siden
    Henger meg desverre på her... Netthandel hos Clas for siste gang... Sirup i hele maskineriet... Latterlig og useriøs lang behandlingstid/plukke varer-tid.

    Blir hent i butikk neste gang... IKKE bestill med levering hjem...
  • Dårlig
    1 år siden
    Bestilte på nett, alt var på lager. Det tok 6 ! dager fra bestilling til varene var plukket og klar til sending. Dette er alt for dårlig.
  • Vi beklager den lange leveringstiden. Vi har tatt til oss tilbakemeldingene fra våre kunder og vi jobber med å få til systemer som skal gi kortere leveringstid til våre kunder.

  • Dårlig
    1 år siden
    Uakseptabelt lang leveransetid på det man bestiller på nett.
    Intet sted man kan sjekke status på ordren annet enn chat. Da står varen gjerne i flere dager med statusen "plukkes", selv om ingenting tilsynelatende skjer. Veldig irriterende. Først på chat får man opplyst at de angir levering innen 5 - 7 dager - etter at man har bestilt.

    Butikkene deres er veldig bra, men nettlogistikken deres er elendig.
  • Vi beklager den lange leveringstiden. Vi har tatt til oss tilbakemeldingene fra våre kunder og har jobbet med å implementere noen nye systemer som vil gjøre det mulig for oss å gi bedre informasjon og en kortere leveringstid til våre kunder.

  • Akseptabelt
    1 år siden
    Varer som kun kan kjøpes på nett og som finnes på lager, og som koster over 899,- og er inkludert frakt tar 1 uke og få postlagt. Dette er for dårlig i 2019.
    Clas Ohlson netthandel er ikke for den utålmodige.
  • Perfekt
    1 år siden
    Godt utvalg, god nettbutikk. Bra service i fysisk butikk
  • Meget dårlig
    1 år siden
    Dårligste butikken 2018. Har skuffa og ikke vært i nærheten av konkurrentene.
  • Litt dårlig
    2 år siden
    Oppdatert : 1 år siden
    De fortjener virkelig hetsen de får fra kunder etter Black Friday. Det blir morsomt å se om Clas Ohlson ikke får Nintendo Switch inn på lager før på nyåret, som det står forventet på nettsiden deres. Kanskje produktet på mystisk vis dukker opp allerede etter cyber monday. ;)

    Edit: Som jeg mistenkte så har de varen på lager igjen, lenge før forventet dato og kort tid etter cyber monday.

    Med alt det sagt kan jeg ikke lenger gi de kun 1 stjerne, og endrer min rangering. Har handlet mye hos Clas Ohlson, og returordningen deres i fysisk butikk er en av de beste i landet. Etter min erfaring vil de alltid betjene i kundens favør.