Prisjakt

Spiffyviffy

Ble med 2016-07-19
3
Bidrag
5
Nyttige stemmer
Fjellsport
Utmerket
(500+)
S
Spiffyviffy
3 anmeldelser
UtmerketEndret 5 måneder siden

Dette må være norges beste nettbutikk å handle sport og friluftsutstyr i. Oversiktlige sider, gunstige medlemsrabatter og en helt fantastisk service om man skulle være så uheldig å ha fått et defekt produkt eller opplever problemer etter kjøpet. Dette kombinert med ultrakjapp levering gjør fjellsport uslåelig. Full pott!

Google Nest Mini 2nd Gen WiFi Bluetooth Høyttaler
Full Star 1
3.1
(36)
459 ,-
S
Spiffyviffy
3 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år siden

Stor forbedring av denne geniale lille høyttaleren i forhold til første generasjon. Viktigst av alt: Lyden har fått mere fylde og bass. Ble overrasket over hvor behagelig det nå er å høre på musikk på denne. Enheten er svært responsiv på talekommandoer- mye raskere enn første generasjon. Du trenger ikke lengre rope til enheten hvis den spiller musikk. Touchfunksjonaliteten på toppen er tilbake, dvs du kan ta anrop, starte/pause musikk med et lite ´tapp´på toppen . Små lyspunkter lyser opp når hånden nærmer seg, og markerer hvor pluss og minusknappene er. Perfekt erstatning for radio - passer bra som lydkilde i et lite rom.

Wilfa WSM-1
Full Star 1
3.8
(4)
S
Spiffyviffy
3 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Endret 8 år siden

Med denne flotte manuelle trakteren er det enkelt å lage god kaffe. Fin vri med flow-control som lar deg velge hvor fort vannet trekker igjennom kaffen. Et stort pluss er også at den har den en "keep warm" funksjon som holder vannet i vannkokeren varmt i 15 minutter. Vær oppmerksom på at trakteren ikke har noen varmeplate. Her lager man rykende fersk kaffe som må drikkes med en gang. :) Med dagens lave pris pris kan den varmt anbefales.