Prisjakt

Thor89

Ble med 2016-03-13
5
Bidrag
5
Nyttige stemmer
Digital Impuls
Bra
(105)
T
Thor89
5 anmeldelser
Forferdelig7 måneder siden

Bestiller du større varer her så vil fraktprisen flå deg. 250 i frakt for et kompakt kabinett er ikke akseptabelt, det annullerte omtrent tilbudet.

Roborock S6 MaxV
Full Star 1
4.7
(53)
T
Thor89
5 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år siden

Topp støvsuger med mange funksjoner. Denne er husdyr-vennlig (kjører ikke over ekskrementer) og gjør gulvene veldig rene. Siste rest med støv tar moppefunksjonen. Den er i alt en veldig godt designet støvsuger som dekker de fleste behov. + Vet nøyaktig hvor den er med lasermåling (lidar?) + Navigerer nesten helt feilfritt frem til destinasjonen. + Kartlegger hele etasjen + Kan lagre 3 kart (3 etasjer i et hus), skjønner selv hvilket kart den skal følge. + Ser hindre, kan ta bilde av disse slik at du kan be støvsugeren ignorere hinder neste gang + Kjører ikke over sokker eller ledninger som ligger på gulvet (ikke 100% feilfritt) + Moppefunksjon + Kan dele inn i rom + Kan lage soner der den ikke skal kjøre så den for eksempel ikke kjører ned drikkeskål til dyr eller kjører ut på verandaen når døra står åpen. + Du kan justere støvsugerkraft og vannmengde per rom hvis ønskelig + Du kan planlegge tidspunkt og hvilke rom som skal støvsuges (og moppes) + Du kan fjernstarte støvsugeren fra telefonen mens du er på jobb eller ferie. + Kamera kan vise live video til telefonen når den kjører rundt. + Meget bra batteritid. - Den sier ikke fra om at støvbeholderen er full slik min gamle gjorde. Men den sier ifra hvis du ikke har åpnet beholderen på en stund. Men da er det gjerne litt for sent. Kjøp gjerne ekstra mopper så kan du skifte minst en gang i uka. Obs: Moppen er ikke laget for å fjerne flekker, men for å fjerne støv som ikke går i støvsugeren. Den "gnikker" ikke over gulvet, bare drar mikrofiber-kluten etter seg.

JBL Quantum 800 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
2.8
(5)
T
Thor89
5 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år siden

Veldig gode hodetelefoner met et stort minus. + Veldig god lyd + Slår seg raskt på og kobler til USB + Equalizer + Støykanselering + Sidetone-funksjon lar deg høre deg selv når du snakker, nyttig på isolerte headset + Batteri indikator i software + + Dual lyd fra pc med volumhjul som lar deg bestemme hvilken kanal du vil høre høyest. For eksempel en kanal for Discord og en for spill så kan du enkelt justere disse. + Kan høre lyd fra 4 lydkilder samtidig 2 lydenheter fra USB 1 blåtann 1 3.5mm - Kan ikke lades og brukes samtidig. De slår seg helt av når de lades - Må derfor lades etter bruk hver gang hvis du spiller lengre økter - Savner lydsignal/knapp for å sjekke batterinivå uten å forlate spill Gir det trekk for at det ikke kan brukes mens laderen er koblet til. Dette er det første headsettet jeg eier som ikke kan det.

Microsoft Xbox One Elite Wireless Controller (Xbox One/PC) (Original)
Full Star 1
3.4
(27)
T
Thor89
5 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år siden

Pent og lite brukt kontroller. Begge tommelstikkene er løse og dingler fritt. Trodde Microsoft kunne dette med spill og kvalitet. Mine gamle 360 kontrollere er et mye brede valg, de holder lengre.

Proshop.no
Utmerket
(500+)
T
Thor89
5 anmeldelser
Forferdelig5 år siden

Bestilte telefon i midten av mai. Lanseringsdagen for telefonen var 3. juni. Pakken var "sendt" 7. juni og kunne hentes 17 juni. Alt for lang leveringstid fra lanseringsdato til et produkt som er "på lager".