Prisjakt

einar653

Ble med 2014-09-07
5
Bidrag
4
Nyttige stemmer
Dyson V7 Motorhead Origin Trådløs
Full Star 1
3.5
(2)
e
einar653
5 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år siden

Heilt ok støvsuger, ingenting mer. Kjøpte denne til å suge opp all kattesanden som sprer seg ut på gulvet. Ellers er sugekraften på denne svært dårlig. Den tar ingen større partikler. Fungerer ok til støv. Er ganske tung og ikke så enkel å bære med seg. Ikke verdt prisen etter min mening.

Xiaomi Mi Box S 4K
Full Star 1
3.9
(78)
e
einar653
5 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år siden

Anbefaler ikke dette produktet. Kjøpte dette i håp om at det kunne gjøre TV'en i stua smart. Problemet er at maskinvaren virker alt for svak. Menyene er trege å bla i. Hvis man bare trykker på av-knappen, hakker alle videoene neste gang man skrur boksen på (man på restarte den hvis man skal unngå hakkingen). I tillegg hadde jeg et håp om at det vill fungere med VPN ift til videostrømmetjenester. Problemet er at pr. nå fungerer ikke dette, da strømmetjenestene hele tiden prøver å lage løsninger for at en ikke skal få tilgang til utenlandsk innhold. I tillegg hakker Youtube videoer på høy kvalitet. Anbefaler som sagt ikke denne modellen, da den rett og slett er for svak.

Roborock S5
Full Star 1
4.8
(167)
11 059 ,-
e
einar653
5 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år siden

Veldig bra produkt, kommer seg rundt overalt og setter seg ikke fast. God app, lett å bruke, fanger opp det meste av støv og skitt. Det eneste som den sliter med, er søl i større mengder. Med en katt som iblant søler kattesand, har den en tendens til å bare dytte sanden rundt. Men ellers veldig god.

Enklere Liv
e
einar653
5 anmeldelser
DårligEndret 9 år siden

Kjøpte en del produkter fra dem. Ingenting å si på levering eller frakt. Noen av produktene opplevde jeg likevel som lite tilfredsstilliende, og jeg skrev derfor brukeromtaler på disse produktene. Ingen av disse omtalene med negativ poengsum har blitt lagt til på siden deres, noe som gjør meg skeptisk..