Prisjakt

Fekillix

Ble med 2012-02-15
7
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Electrolux E7K1-6BP 1.7L
Full Star 1
3.3
(3)
990 ,-
F
Fekillix
7 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år siden

Temperaturinstillingene fungerer bra. Kvalitetsfølelsen er helt OK men knappene kunne vært bedre å trykke på. Knappene er belyste for å vise hva du har valgt som også kunne vært noe sterkere. Denne er produsert i Kina som er skuffende fra et merke som Electrolux. F.eks. Braun vannkokeren jeg har er laget i Europa. Prisjakt burde ha et felt i spesifikasjonene som oppga oprinnelsesland.

Techbay
F
Fekillix
7 anmeldelser
Utmerket3 år siden

Super norsk nettbutikk med rask respons fra kundeservice. Gode priser, anbefales.

Bilradiospesialisten
Utmerket
(88)
F
Fekillix
7 anmeldelser
UtmerketEndret 7 år siden

Selv om prisene på noen ting som monteringsadaptere er meget stive i forhold til eBay, og frakten tar litt tid (lageret er vel i Trondheim) så sender de varene raskt og har ellers fornuftige priser. Det er også en fryd å handle hos dem, siden varebeskrivelsene er ekstremt detaljerte (selv mere detaljerte enn informasjonen du får hos produsentene i noen tilfeller) som gjør sammenligning veldig enkelt. De bruker også Posten over NordPost, som jeg konsistent leverer raskere og har langt enklere løsning for å hente pakker.

Digital Impuls
Bra
(105)
F
Fekillix
7 anmeldelser
UtmerketEndret 7 år siden

Veldig fint med butikk og lager i Oslo. Behjelpelig betjening som vet hva de selger!

Tromas
F
Fekillix
7 anmeldelser
BraEndret 7 år siden

Hadde fått 10/10 om de ikke hadde brukt hele 5 virkedager på å sende ordren min. Den ble kostnadsfritt delt i to siden en av varene ikke var på lager. Ettersendingen kom også fort og jeg fikk en estimering på når den ville bli sendt, som de overholdt med god margin (en uke faktisk). De har lager i Trondheim, som Osloborger er det ikke her jeg handler om jeg skal ha noe fort, men de har veldig gode priser og stort utvalg. God kommunikasjon på epost og pakkevarsel på SMS. Synd at man må lage konto for å handle, det hadde vært fint med hurtig-utsjekking.

Pro Handel
OK
(37)
F
Fekillix
7 anmeldelser
BraEndret 8 år siden

Rask ekspeditering. Gode priser. +Fikk varen på 2 virkedager. (Bestilte onsdag kveld, hentet på postkontoret fredag) -Kunne kun betale med bankoverføring eller oppkrav. -Dårlig innpakning uten bobleplast/isopor/skum, hadde det vært skjørt innhold hadde det blitt skadet.