Prisjakt

Shallow_

Ble med 2020-05-06
5
Bidrag
2
Nyttige stemmer
ComputerSalg
Utmerket
(500+)
S
Shallow_
5 anmeldelser
Utmerket4 måneder siden

Rask og effektiv levering. God pris. Anbefales

Staypro
Utmerket
(500+)
S
Shallow_
5 anmeldelser
Utmerketett år siden

Bestilte Bosch overfres. God pris, kjapp levering.

Homestore.no
Dårlig
(34)
S
Shallow_
5 anmeldelser
Utmerketett år siden

Jeg ble veldig skeptisk etter å ha sett alle de negative kommentarene her, men da det kun var homestore som fører den varen jeg ville ha så ville jeg gi dem en sjanse. Jeg tok kontakt på telefon, og ble oppringt kort tid etterpå av en hyggelig dame. Jeg ba om lagerstatus på varen for å sikre at jeg ikke måtte vente i mange måneder, og fikk beskjed at den var på lager. Bestilte Onsdag, fikk sendings bekreftelse fredag, og varen ble levert torsdag uken etter. Direkte levering fra Gram i danmark. Prisen hadde også økt mens vi hadde telefoner frem og tilbake, og de var greie å ga meg prisen da vi begynnte snakke sammen. Nå skal jeg ikke snakke ned andres dårlige erfaringer med homestore, men jeg er veldig fornøyd. Hun var visstnok litt ny, så kan være de nylig har ansatt ny kundebehandler..

Digital Impuls
Bra
(105)
S
Shallow_
5 anmeldelser
Utmerket4 år siden

Bestilte 2 stk Corsair vifter fra digital impuls, fikk dem levert til stavanger etter 2 dager. Når jeg fikk dem så hadde de prislapper på som var noe lavere enn nettpris, men butikken var da imøtekommende og justerte ned i henhold. meget fornøyd

Pro Handel
OK
(37)
S
Shallow_
5 anmeldelser
Dårlig4 år siden

Etter å ha lest endel negative kommentarer, hovedsakelig ang . reklamasjonsbehandling, så tok jeg allikevel sjansen med visa betaling slik at jeg kunne ta en evt. sak gjennom dem. Bestilte et 5.0ah Bosch batteri, og det ble levert i postkassen etter 3 dager, veldig fornøyd med det. Har jo lest at det virker som paralellimp. varer, men veldig skuffet over at batteriet kom løst innpakket i plast. Hadde forventet en forseglet orginal bosch forpakning (da bare med text på polsk eller no) selv til denne prisen. Det ser helt nytt ut, men har ingen garanti for at det ikke er en brukt/ b-vare jeg får.. Kjøpte nettopp en Dewalt sag som de også selger her, men betalte heller 500++ for å få fra lokal butikk fremfor her. Tviler på om jeg kommer til å benytte igjen.