Prisjakt
Singles’ Day
Singles’ Day

Singles’ Day 2019

Singles Day kommer fra Kina og er dagen der alle single feirer at de er single. Butikker feirer gjennom å gi rabatter og i dag betraktes Singles Day som verdens største shopping dag. Den 11 November 2019 samler vi alle «Singelday deals» her på Prisjakt. Vi har også sjekket at tilbudene faktisk er bra.

Singles’ Days beste tilbud samlet på ett sted

0
0
0
0
5
5
5
5
0
0
0
0
dager
1
1
1
1
0
0
0
0
timer
4
4
4
4
2
2
2
2
minutter
2
2
2
2
5
6
6
5
sekunder

De beste tilbudene – Akkurat nå

Om Singles’ Day

iStock.com / halfpoint

Dette er Singles Day

Singles Day er et shoppingfenomen som opprinnelig kommer fra Kina. Det en shoppingdag med TV-show og verdensstjerner som har blitt mye større enn både Black Friday og Cyber Monday.

Den store drivkraften bak Singles Day er det kinesiske e-handelskonsernet Alibaba Group. Gruppen har over 40 000 nettbutikker koblet opp mot sin handelsplattform. I 2017 solgte de til sammen for 25,3 milliarder dollar på Singles Day. Det kan sammenlignes med rundt 5 milliarder på Black Friday i USA samme år.

Tallene kan sammenlignes med samme dato i 2016 da omsetningen lå på 17,8 milliarder dollar for Singles Day og 3,34 milliarder dollar for Black Friday. På ett år økt altså salget med henholdsvis nærmere 40 og 48,4 prosent.

Det har vært en enorm utvikling fra det som på 90-tallet begynte som en hyllest til single personer blant kinesiske studenter den 11. november. Dagen har spredt seg som ild i tørt gress til hele Kina og er i dag den største handledagen i verden.

Singles Day har ikke fått fotfeste i Norge – enn så lenge

Dersom du aldri har hørt eller sett noe om Singles Day i Norge, er du ikke den eneste. Handledagen har ennå ikke slått helt igjennom på det norske markedet. Men i takt med at stadig flere norske bedrifter fokuserer på Singles Day, er dette nå i ferd med å endre seg.

Og ettersom Singles Day får følge av Black Friday og Cyber Monday, er det gode muligheter til å spare penger når du handler i november.

Et godt tips er å bruke prisovervåking på de produktene du gjerne vil kjøpe. Da får du en e-post eller en SMS på mobilene når prisene går ned. Dersom du ikke er fornøyd med prisreduksjonen på Singles Day, vil du få nye muligheter til å spare penger på Black Friday og Cyber Monday. Sørg for at du blir informert når favorittene dine blir billigere i butikkene.

Du finner alle tilbud under Singles Day på vår Singles Day-side.

Pågående kampanjer

  • Dagens beste tilbud

    Finn de beste tilbudene