Prisjakt
Romjulssalg
Romjulssalg
Romjulssalg 2020

Romjulssalg 2020

I romjulssalget finner du de beste tilbudene fra alle nettbutikkene våre her. Vi sjekker at det er virkelig gode tilbud, men du bør også se nærmere på prishistorikken. Vi gir deg den kunnskapen du trenger for å handle smart. Vi er på din side.

0
0
0
0
9
9
9
9
1
1
1
1
dager
2
2
2
2
0
0
0
0
timer
3
3
3
3
1
1
1
1
minutter
1
1
1
1
1
2
2
1
sekunder

Om Romjulssalg

Adobe Stock - © Prostock-studio

Dette er romjulssalget

Salget etter jul er et av de aller største salgene i løpet av året. Det er nå du kan gjøre noen av de beste kuppene – så pass på og sjekk alle de gode tilbudene på vår kampanjeside for romjulsalget.

Når er romjulsalget i 2019?

Romjulsalget begynner tradisjonelt på tredje juledag. Det vil si 27. desember. Da åpner de fysiske butikkene igjen etter julehelgen. Men allerede 26. desember kan du gjøre et kupp, fordi mange nettbutikker tyvstarter romjulsalget en dag tidligere.

Med Prisjakt kan du handle smartere på romjulsalget

Sammenlign prisene før du handler

Ikke stol på at kampanjetilbudene du finner i en butikk er de beste. Sammenlign prisene på Prisjakt – enten i en nettleser eller med vår populære mobil- app. Da ser du omgående om det er et godt kjøp eller ikke.

Sjekk prishistorikken

Prishistorikken vår avslører hvor ofte prisene har gått opp og ned i butikkene. Det hjelper deg å se om en butikk faktisk setter opp prisene før en kampanjeperiode, og om du bør slå til på det tidsavgrensede tilbudet eller vente på neste tilbud.

Overvåk prisen

Prisvarsler er utrolig nyttige. Da slipper du å se etter prisreduksjoner manuelt. Overvåk et produkt på Prisjakt. Da varsler vi deg når butikkene senker prisene eller når et produkt er tilbake på lager. Du kan få meldingen på e-post eller i mobil-appen.

Hva er mest populært på romjulsalget?

Erfaringen viser at det er størst interesse for mobiltelefoner, hodetelefoner, TV-apparater og bærbare datamaskiner. Men også spillkonsoller, vaskemaskiner og støvsugere er ofte svært populære på romjulsalget.

Her er de ti mest populære produktkategoriene hos Prisjakt under romjulsalget i 2018:

Topplisten er basert på statistikk over antall besøk per produktkategori mellom 25.12.18 og 6.1.19. 

Vår prishistorikk viser at fem av de ti mest populære produktene på Black Friday var billigere på romjulsalget. Fra noen få kroner til rundt tusenlappen.

Så du kan spare mange penger, men du må være klar når prisreduksjonen kommer.

Akkurat som med Black Friday og Cyber Monday, kan det være vanskelig å få en god oversikt når butikkene tilbyr de laveste prisene. Med Prisjakt får du kontroll over hvilke butikker som tilbyr de laveste prisene på det du ønsker å kjøpe.

De beste tilbudene – Akkurat nå

Pågående kampanjer

  • Dagens beste tilbud

    Finn de beste tilbudene