Prisjakt
Januarsalg
Januarsalg

Januarsalg 2020

Under januarsalget finner du de beste tilbudene fra alle nettbutikkene våre her. Vi sjekker at det er virkelig gode tilbud, men du bør også se nærmere på prishistorikken. Vi gir deg den kunnskapen du trenger for å handle smart. Vi er på din side.

Januarsalgets beste tilbud.

0
0
0
0
7
7
7
7
9
9
9
9
dager
0
0
0
0
9
9
9
9
timer
1
1
1
1
4
4
4
4
minutter
3
3
3
3
2
3
2
3
sekunder

Om Januarsalg

iStock.com / William Barton

Dette er januarsalget

Januarsalget er en kampanjeperiode som varer i hele januar. Det er en forlengelse av romjulssalget og kommer med nye tilbud og nedsatte varer. I mange tilfeller er det lavere priser under salget i januar enn det man finner under romjulssalget.

Januarsalget er ikke like mye omtalt som Black Friday og romjulssalget. Det er heller ikke like mange butikker som deltar sammenlignet med de andre store salgsperiodene. Men det betyr ikke at handleklare nordmenn trenger å gå tomhendte gjennom hele januar.

Vi har gjennomgått prishistorikken fra 1. November 2017 til 31. Januar 2018 på de 30 mest populære kategoriene på Prisjakt under Black Friday. Statistikken viser en tendens på at gjennomsnittsprisen er lavere i januar enn i november og desember.

Samtidig ser vi at to kategorier fikk en ekstrem økning i gjennomsnittspris, nemlig kontaktlinser og grafikkort. For kontaktlinser var prisene rundt 20 prosent høyere i slutten av januar sammenlignet med begynnelsen av november. Grafikkort lå rundt 18 prosent høyere i pris ved samme sammenligning.

Av de 30 kategoriene hadde seks av dem minst en dag i januar, hvor den gjennomsnittlige prisen var lavere for hele kategorien dersom man sammenligner med Black Friday. Blant annet var dette tilfellet for mediespillere, mobiltelefoner og smartklokker. Men siden det varierte mye fra dato til dato, er det ikke mulig å angi en spesiell dag i måneden. I tillegg er forskjellene relativt små og utgjør under ti prosent.

Den største sjansen for gjøre et skikkelig kupp på enkelte produkter, er fortsatt på Black Friday. Men også datoene rundt 25.-26. desember viste seg å ha gode tilbud i mange kategorier.

Du finner alle prisreduksjoner og kampanjetilbud på vår januarsalg side.

De beste tilbudene – Akkurat nå

Pågående kampanjer

  • Dagens beste tilbud

    Finn de beste tilbudene