Prisjakt
Cyber Monday
Cyber Monday
Cyber Monday 2021

Cyber Monday 2021

Den 29. november 2021, det er Cyber Monday. Du finner alle butikkenes Cyber Monday-tilbud i våre største kategorier her. Informasjonen oppdateres kontinuerlig. Ikke glem å sammenligne mer enn pris, så du kjøper akkurat det du trenger.

1
1
1
1
1
1
1
1
4
4
4
4
dager
2
2
2
2
1
1
1
1
timer
4
4
4
4
1
1
1
1
minutter
3
3
3
3
2
3
2
3
sekunder

Om Cyber Monday

iStock.com / ViewApart

Dette er cyber monday

Cyber Monday begynte som nettbutikkenes egen dag. I dag har forskjellene mellom fysiske butikker og nettbutikker nesten forsvunnet. Men dersom du ønsker å gjøre et kupp, kan det være lurt å huske på Cyber Monday.

Når er Cyber Monday i 2020?

Cyber Monday arrangeres alltid mandagen etter Black Friday. I år faller dagen på 30. november. Det er ingen tilfeldighet at dagene ligger så nær hverandre. Cyber Monday startet som nettbutikkenes svar på Black Friday, en dag som tidligere betød salg i de fysiske butikkene.

Hva var mest populært på Cyber Monday i 2019?

Akkurat som på Black Friday, er det først og fremst tekniske produkter som er interessante på Cyber Monday.

Statistikken vår viser at det er produktkategoriene innen teknologi som dominerer på Cyber Monday, men ikke helt uten konkurranse fra andre kategorier. Helt øverst på listen finner vi produktkategoriene mobiltelefoner, TV og hodetelefoner.

Dette var de ti mest populære produktkategorier på Prisjakt på Cyber Monday i fjor:

Dette var de ti produktkategoriene som fikk flest klikk hos Prisjakt på Cyber Monday i fjor:

Topplistene baseres på statistikk over antall besøk og klikk til butikk i de ulike produktkategoriene på den 26.11.18. 

Med Prisjakt kan du handle smartere på Cyber Monday

1. Sammenlign prisene før du handler

Ikke stol på at kampanjetilbudene du finner i en butikk er de beste. Sammenlign prisene på Prisjakt – enten i en nettleser eller med vår populære mobil- app. Da ser du omgående om det er et godt kjøp eller ikke.

2. Sjekk prishistorikken

Prishistorikken vår avslører hvor ofte prisene har gått opp og ned i butikkene. Det hjelper deg å se om en butikk faktisk setter opp prisene før en kampanjeperiode, og om du bør slå til på det tidsavgrensede tilbudet eller vente på neste tilbud.

3. Overvåk prisen

Prisvarsler er utrolig nyttige. Da slipper du å se etter prisreduksjoner manuelt. Overvåk et produkt på Prisjakt. Da varsler vi deg når butikkene senker prisene eller når et produkt er tilbake på lager. Du kan få meldingen på e-post eller i mobil-appen.

Hva er Cyber Monday?

Uttrykket ble først brukt av American Trade Organization NRF Foundation i 2005. Noen år senere begynte fenomenet å spre seg utenfor USA, og de siste årene har det virkelig tatt av. Det er fortsatt ikke på langt nær så kjent som Black Friday, men hvis du ønsker å gjøre et kupp, bør du holde øynene åpne på Cyber Monday, akkurat som på Black Friday.

For å tiltrekke seg flere kunder, reduserer en del av nettbutikkene prisene enda mer på Cyber Monday. Hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke ble nedsatt noe særlig på Black Friday, bør du følge med på om prisen reduseres ytterligere på Cyber Monday. Fortsatt er sjansen størst hvis du er interessert i teknologi.

Black Friday og Cyber Monday har til en viss grad smeltet sammen de siste årene, men i motsetning til Black Friday finner du Cyber Monday kun i nettbutikker. Det er veldig uvanlig å finne Cyber Monday-tilbud i fysiske butikker. En annen ting som skiller de to dagene, er at Cyber Monday fortsatt fokuserer på en enkelt dag, mens Black Friday mange steder har utviklet seg til å gå over en hel uke.

De beste tilbudene – Akkurat nå

Pågående kampanjer

  • Dagens beste tilbud

    Finn de beste tilbudene