Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt
Stort sortiment av Apple
De seneste produktene
Gjør din handel hos Apple

http://store.apple.com

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Irland. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Apple Store brukeromtaler (0.00)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • 2019-08-13 - Et år siden. Omtaler før dette regnes ikke med i butikkens karakter.

 • Perfekt
  1 år siden
  Rask levering og god support
 • Meget dårlig
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Skulle skifte batteri til 400 kroner. På grunn av et lite hull i høytaler-grillen kom prisen på 2561 kroner. Jeg kunne ikke skifte batteri uten å "fikse" hele telefonen.

  Jeg fikk derfor tilbakesendt telefonen uten nytt batteri..
 • Perfekt
  6 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  .
 • Perfekt
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Rask levering..
 • Utmerket
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Rask levering, litt klønete når man skal returnere noe man ikke vil ha, men ellers ok. Skulle ønske de hadde mulighet for andre budfirmaer enn DHL og heller sendt det som en post pakke siden de kommer som regel når det ikke er noen hjemme som kan ta imot pakken.
 • Meget dårlig
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Jeg bestilte den 5. juni en iPad 12.9, 256gb, grå 2. generasjon fra Apple.no. Denne ble sendt 12. juni og levert meg 15. juni. Jeg oppdaget raskt at denne hadde feil på skjermen. Den hadde nå og da en «klikke-/poppelyd» når jeg trykket på den. Det berørte området er i utgangspunktet mot toppen av iPad-en i portrett-modus.

  Jeg leste om lignende tilfeller på nettforum og fant mange som hadde fått byttet iPad-er grunnet tilsvarende feil. Som kunde måtte jeg da vurdere om feilen var noe jeg kunne leve med på med et nytt produkt til 10 000 kr. Jeg fant raskt ut at det ikke var det. Grunnet dette avtalte jeg en telefonsamtale med Apple kundestøtte til andre arbeidsdag etter at jeg mottok iPad-en. Samtalen var mandag 19. juni.

  På telefon forklarte jeg problemet så godt jeg kunne. Kundebehandleren virket usikker, men stilte mange spørsmål, så skulle tro at han fikk en grei forståelse av problemet. Han mente enheten burde byttes ut og insisterte på at han skulle sende meg en eske jeg kunne sende iPad-en tilbake i. Eska skulle komme innen to dager mente han. Samtalen tok hele 26 minutter. Noe sier meg at en rask mail hadde vært enklere for meg som kunde.

  Eska kom fra Nederland den 26. juni. Det tok med andre ord ei uke og ikke to dager. Jeg sendte eska med iPad-en i retur samme dag. Da UPS ikke henter pakker her måtte jeg betale 170 kr. i frakt selv for å få pakken til Oslo. Dette hadde ikke Apple nevnt noe om på telefon.

  Jeg har av ulike grunner hatt det travelt med å få iPad-en tilbake. Jeg kontaktet derfor Apple support for å forsikre meg at den kom til en viss dato. Jeg snakket da med 1 som skulle følge opp saken. Det anropet varte i 29 minutter. Han sendte meg en mail der han omtalte meg med feil navn, så jeg mistenker at han blandet to saker litt.

  3. juli fikk jeg beskjed på mail om at iPad-en hadde ankommet verkstedet. Denne meldingen ble så fulgt opp av en ny mail der det blant annet sto at «Produktet ankom verkstedet vårt, men teknikerne våre kunne ikke behandle reparasjonsforespørselen din.» Reparasjonsstatusen på deres nettside sa «no trouble was found». Det sto også at det originale produktet allerede var sendt i tilbake til meg med UPS. Ulyden jeg raskt oppdaget klarte tydeligvis ikke Apples verksted å oppdage når de lette målrettet etter den. Noe jeg har veldig vanskelig for å tro. Stemte feilbeskrivelsen verkstedet fikk med det faktiske problemet? Det at varen så var sendt min vei igjen (7-9 dager med UPS) uten at noen kontaktet meg først er svært kritikkverdig.

  Da jeg så at det ikke ble funnet noen feil kontaktet jeg straks Apple på telefon. Jeg ble etter hvert satt over til en «senior» med navn 2 som skulle ta saken min. Etter et anrop på 47 minutter der jeg forklarte situasjonen måtte min nye venn hos Apple undersøke noe. Han ringte meg opp igjen etter 10 minutter og samtalen fortsatte i 44 nye minutter. Det ble altså 91 minutter totalt denne dagen. Det virket først som om han mente det skulle ordne seg raskt, men han forhørte seg med en rekke folk og avdelinger undervis. Det hele endte opp med følgende tilbud: Jeg måtte sende den tilbake til reparasjon når jeg fikk den. Noe som vel betyr at det hele ville ta en måned til. Altså, vil jeg få den tilbake rundt to måneder etter at jeg først fikk den levert. Han spurte meg hva jeg tenkte om dette og jeg kunne ikke svare annet enn at det hørtes ut som en dårlig spøk. Han var ikke uenig i at dette var et elendig tilbud. Jeg listet opp noen andre muligheter:

  · Verkstedet kunne stoppe pakken som sikkert ikke var hentet enda og se på iPad-en igjen, men dette lot seg ikke gjøre av en eller annen grunn.
  · Verkstedet kunne sende meg en ny iPad, så kunne jeg returnere den med feil på når jeg fikk den. Dette lot seg heller ikke gjøre uten at kundebehandleren visste hvorfor.
  · Nettbutikken kunne sende meg en ny iPad, så kunne jeg returnere den med feil på når jeg fikk den. Dette gikk selvsagt heller ikke.
  · Mitt siste forslag, som senior-en selv nevnte som en mulighet tidligere i samtalen, var at jeg kunne benytte meg av angreretten. Dette så jeg i utgangspunktet på som en dårlig løsning da det er ganske lang ventetid ved kjøp av modellen, men med tanke på hvor elendig alternativet var spurte jeg om dette. Han kunne da fortelle meg at jeg mistet angreretten da jeg ba om reparasjon. Med andre ord mistet jeg angreretten fordi jeg fikk en vare med feil.

  Etter litt fram og tilbake skulle vedkommende undersøke litt og ringe meg tilbake dagen etter, 4. juli. Med tanke på at han ikke fant noen god løsning på 91 minutter tvilte jeg på at dette ville gå bedre neste gang. Vi ble enige om at han skulle ringe meg kl. 13.00. Jeg var her så misfornøyd at jeg brukte kvelden på å notere ned en lang mail. Denne sendte jeg både til 1 og til 2.

  4. juli ringte telefonen allerede kl. 11.30. Denne gangen var det 1 som ringte. Han hadde lest mailen min og sa jeg skulle få ny iPad eller pengene tilbake. Jeg ble satt over til en som skulle ordne dette for meg. Etter 37 minutter på telefonen viste det seg at det selvsagt ikke var så lett. Han kunne nemlig ikke gjøre det fra sitt system. Jeg fikk beskjed om at jeg måtte vente på samtalen med 2 senere i dag. Mannen på tråden var helt sikker på at 2 sikkert hadde funnet en god løsning til meg. Etter samtalen sendte jeg en mail til 1 og fortalte at det ikke ble slik han hadde sagt.

  Kl. 13.00 ringte 2 tilbake som avtalt. Han hadde undersøkt mer og fortalte meg at jeg fortsatt bare hadde en mulighet: Sende den tilbake til reparasjon. Jeg kunne selvsagt også kontakte forbrukerrådet, men det ville jo selvsagt tatt mye lenger tid. Jeg utrykket min misnøye med dette, men vi ble enige om at jeg vel måtte sende den tilbake til Nederland når jeg fikk den om en ukes tid. Jeg beskrev problemet på nytt, slik jeg hadde gjort i min første samtale med Apple. Jeg forsikret meg om at han hadde skrevet alt riktig denne gangen. Det eneste som gjensto var til slutt at han skulle sette meg over til dem som laget Postlapper. Det var med andre ord ikke meningen at jeg skulle betale frakten til Oslo selv, slik jeg måtte gjøre første gang. Etter lang ventetid fortalte 2 meg at jeg jo skulle få en ny iPad. Han hadde da snakket med noen som sa det. Jeg forklarte at jeg hadde snakket med 1 tidligere på dagen. Min gode venn 2 satte meg plutselig over til ei som skulle hjelpe meg. Hun leste seg opp på saken og jeg forklarte litt detaljer. Plutselig beklaget hun seg og sa at hun ikke kunne hjelpe meg. Hun kunne ikke forklare hvorfor jeg ble sendt dit i det hele tatt. Hun kunne heller ikke sende meg tilbake til 2, så jeg ble satt over til en ny kundebehandler. Hun leste seg opp om saken og undersøkte litt. Det viste seg selvsagt hun heller ikke kunne hjelpe meg, men hun kunne sette meg over til noen andre. Jeg ble da satt over til 3. Etter hva jeg forsto var 3 også en «senior». Han visste i hvert fall hvem 2 var. 3 fortalte meg at vanlig praksis hos Apple var at nye varer ble erstattet med engang hvis det var feil på dem. Det at min ble sendt til et verksted i Nederland var visst ikke noe som skulle ha skjedd. Han skulle ikke sette meg over til noen andre, men undersøke hva han kunne gjøre videre. Vi ble enige om at han skulle ringe meg kl. 16.00. Dette anropet hadde da vart i 98 minutter.

  3 ringte til avtalt tid. Han hadde undersøkt og kom fram til samme konklusjon som 2. Jeg måtte sende varen tilbake til Nederland for ny sjekk hos verkstedet når jeg fikk den tilbake. Han var enig i at dette var en dårlig løsning, men han hadde ikke myndighet til å gjøre noe med saken. Jeg måtte bare finne meg i at jeg ikke ville få en 100% fungerende vare før rundt to måneder etter at jeg opprinnelig mottok den. Det at de i utgangspunktet hadde gjort feil når de sendte den til verkstedet gikk dermed utover meg. Det var overhodet ingenting noen av dem hadde myndighet til å gjøre for å hjelpe meg. Han satte meg dermed over til en svenske som ordnet med en postlapp. Dette anropet ble totalt 38 minutter.

  Jeg har altså kjøpt en iPad som ble levert med en tydelig feil. Jeg vil forhåpentligvis få et tilfredsstillende produkt to måneder etter første leveringsdato. Jeg har snakket med 10 forskjellige kundebehandlere hos Apple over fem timer. Ingen har hatt myndighet til å hjelpe meg på en god måte, men alle har forstått frustrasjonen min. De har alle takket meg for tålmodigheten min. Hos en skikkelig nettbutikk sender man en mail så er alt greit etter et par uker. Så enkelt er det altså ikke med Apple.

  Uten tvil den dårligste opplevelsen jeg har hatt som kunde. Anbefaler at folk kjøper Apple-produktene sine fra et annet sted.
 • Perfekt
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Gode priser, gratis frakt og super service.
 • Perfekt
  5 år siden
  Oppdatert : 5 år siden
  Fantastisk service. Fungerer helt topp.
  Kommer til å bestille min neste iPhone 6 her også :-)
 • Meget dårlig
  6 år siden
  Oppdatert : 6 år siden
  Bestilte beats pill 2.0 fra applestore. Kom 1 uke etter estimert leveringsdato, elendig kundeservice hos apple og hos TNT. NEVER AGAIN!
 • Utmerket
  6 år siden
  Oppdatert : 6 år siden
  Meget fornøyd med Apple Store!
  Forutsigbare priser, og rask levering til tross for at varene sendes fra Nederland!
 • Dårlig
  6 år siden
  Oppdatert : 6 år siden
  OBS! Apple følger ikke europeisk eller norsk forbrukerkjøpslov. Vær klar over dette før du kjøper produkter fra apple.no.

  Først litt om meg selv: Jeg er 27 år og studerer for tiden rettsvitenskap i Bergen på fjerde året. Underveis i studiene har vi fått god innsikt i forbrukernorge, herunder hvor ulik praksis selgere av forbrukerelektronikk har i relasjon til forbrukerkjøpsrett. Hittil har jeg rukket å behandle et tyvetalls forbrukersaker med bl.a. Expert, Elkjøp, TeliaSonera Norge (Netcom) m.fl. Ingen av disse har vært i nærheten av å utvise slik kundefiendtlighet og manglende innsikt i lovgitte plikter overfor kundegruppen som Apple.

  Sakstilfellet er som følger:

  Jeg kjøpte en iPhone 5 fra Apple.no tidligere i år. Telefonens lydløs-bryter var defekt Jeg ringte Apples kundestøtte og ble fortalt at telefonen måtte sendes til Nederland. Dette ville medføre at jeg var uten telefon i lengre tid, så jeg ba om en låneenhet (selger plikter å gi dette etter fkjl. § 30). Kundestøtten insisterte først på at jeg måtte betale noen tusen for å få dette. Dette er ulovlig.

  Jeg ble sendt hit og dit i telefonsupporten, og etter én time (!) ble jeg satt over til en som på gebrokken engelsk hevdet å være sjef for Apples kundebehandling i Norge (eller noe lignende, det var ikke så lett å tyde). Han informerte meg først at jeg på ingen måte hadde noe som helst rettmessig krav overfor Apple mtp. lånetelefon (dette er ren løgn), men at Apple brydde seg veldig mye om å ha lykkelige og fornøyde kunder. Derfor ville Apple (i sin storsinnethet), allikevel gi meg en lånetelefon. Deretter insisterte han på at jeg måtte si meg enig i at Apple ikke hadde noen lovpålagt plikt til å gi meg en lånetelefon, før vi kunne gå videre. Jeg fortalte rolig at loven er både enkel og utvetydig på dette punktet, så jeg kunne dessverre ikke si meg enig i noe jeg vet ikke stemmer. Etter litt småprat til fikk jeg omsider lånetelefonen, men Apple krevde å reservere kr. 7190,- på min bankkonto for lånetelefonen. Dette er også ulovlig.

  Telefonsamtalen kostet meg 200 kroner. Et lite beløp for mange kanskje, men som student er budsjettet mitt stramt, så det var betydelig nok for meg. Etter § 30 skal imidlertid all reklamasjon skje uten kostnad for forbrukeren, hvilket innebærer at man har rett til å få alle utlegg i forbindelse med reklamasjon refundert (jepp, det stemmer ;) ). Jeg kontaktet derfor Apple igjen og ba om å få telefonregningen dekket. Apple nektet dette. Jeg fikk etter hvert snakke med en senioransvarlig på kundesenteret. Heretter fulgte den mest upersonlige, ubehagelige veggen av kundefiendtlig ansvarsfraskrivelse jeg noen gang har opplevd.

  Hun innledet med å gi en fem minutters monolog om hvor viktig kunden var for Apple, hvor mye min mening betød for dem osv. Jeg sa at jeg lurte på hvorfor Apple ikke ønsket å følge norsk lov; svaret var retorisk kvalmende, og det ble alltid formulert som at det var min subjektive oppfatning av saken som var feil - at Apple ikke hadde gjort noe galt, men at jeg hadde en vrangforestilling av den reelle situasjonen, som Apple ønsket å uttrykke sin dypeste medfølelse for. Hun kunne tilby meg et produkt fra Apples nettbutikk som tilsvare beløpet jeg ønsket tilbakebetalt, men naturligvis kun etter å ha bedyret at dette ikke var noe Apple var pliktig til å gjøre etter lov. De gjorde det kun av sin vennlighet overfor kundene.

  Hele denne saken er såre enkel. Apple har veldig klare plikter som fremgår KLART og UTVETYDIG av norsk og europeisk forbrukerlovgivning. At de konsekvent a) bryter norsk lov, b) når de unntaksvis følger loven, bedyrer at de ikke har noen plikt til dette og c) yter en kundestøtte som er så fiendtlig, kald og mekanisk at det oppleves som ytterst håpløst å være kunde. Det er rett og slett som å snakke til en vegg.

  Apple nekter også å kommunisere skriftlig med kunder. Da jeg spurte hva de forventer av døve personer fikk jeg beskjed om at de måtte få hjelp av en slektning eller lignende. Apple tar opp samtalene sine med kunder, så jeg spurte om jeg kunne gjøre det samme (noe jeg er i min fulle rett til å gjøre etter norsk personvernlovgivning). Svaret jeg fikk var en hånlig latter, etterfulgt av "selvfølgelig ikke". Det er bekymringsverdi at Apples ansatte har et så skjevt bilde av sine rettigheter overfor kunden, og kundens rettigheter overfor Apple. De legger opp til at sine kunder skal ha null mulighet til å dokumentere Apples kundebehandling, herunder om de følger loven.

  Siste gang jeg snakket med Apple fikk jeg beskjed om at jeg kunne enten klage saken inn for Forbrukerrådet, eller glemme å få noe penger som helst. At loven er helt klar på området var uten betydning - Apple er rett og slett ikke interessert i å følge norsk lov, men satser heller på at forbrukere føler seg maktesløse og gir opp.

  ----

  Saken er klaget inn for forbrukerrådet.
 • Akseptabelt
  7 år siden
  Oppdatert : 7 år siden
  Pass på!

  Bestilte iPad 4, som i følge prisjakt.no var billigst med pris på 3.112,- nok. Da jeg først kjøper er jeg selvfølgelig opptatt av å kjøpe så billig som mulig, og når jeg i tillegg velger et apple produkt, tenkte jeg det kunne være like så greit å benytte apple store.
  Gjennomfører kjøpet, betaler med kredittkort, og får etter ett par dager kvittering på bestilling med samme sum oppført.
  2 dager senere får jeg en ny mail. Her opplyser de at på grunn av en systemfeil hos Apple Store har feil pris blitt oppgitt og betalt. Selve momsutregningen har blitt feil. Beløpet som ble oppgitt i butikken og på utsendt faktura var 3.112,- inkl. moms. Men de opplyser at riktig pris er 3.112,- + moms. Altså 3.890,- inkl. moms. De ber meg samtidig svare på mailen så raskt som mulig, å ta en avgjørelse på at om jeg fortsatt vil ha produktet. Jeg svarer med en gang at jeg ikke er interessert i kjøpe produktet til 3.890,-, da avtalt pris var 3.112,-. Samme helg kostet samme produkt 3.280,- på Expert, med mulighet for gratis frakt til nærmeste butikk, som bare er en knapp kilometer fra der jeg bor. I og med at Apple store brukte over 3 dager på og oppdage feil på utsendt faktura, svarte jeg også at de burde dekke den ekstra kostnaden jeg nå får, da billigste produkt på lager da var 3.650,- + frakt (utsolgt på expert).

  Svar fra Apple Store uteblir totalt, og to dager senere kommer en ny mail med faktura, der de opplyser om at produktet blir sendt fra Eindhoven med TNT Express samme dag. (bestilte også gravering på opprinnelig bestilling). I denne fakturaen har de lagt på prisen 778,- nok, og trekt denne summen fra samme kredittkort som ble brukt til betaling av første faktura. (Er dette i det hele tatt tillatt?)
  Da de tydeligvis ikke responderer på mail, selv om de ber meg svare på deres umiddelbart, ringer jeg til deres kundesenter. Blir mottatt av en hyggelig svensk kundesenteransatt, og legger frem min sak. Han er helt enig i forhold til hvordan saken er blitt behandlet, og mener i tillegg nå at jeg bør få produktet til pris fra opprinnelig faktura. Han kunne ikke ordne dette selv, men måtte sende saken over til finansavdelingen får godkjenning. Han lovte å sende mail så fort han fikk tilbakemelding. Vel... Mail uteblir. Tar kontakt igjen etter 2 dager. Får da opplyst at finansavdelingen behandlet saken akkurat da, og at jeg kunne få svar i løpet av kort tid. Svar uteblir fortsatt. Sender en purring i forhold til tilbakemelding. Nå er også produktet ankommet norge, og klart for utlevering. Nå har plutselig samme kontaktperson fått en helt annen tone... "Skulle du ikke ha produktet likevel?". Må igjen forklare at jeg kjøper selvsalgt gjerne produktet til opprinnelig pris, men ikke til pris som er 778,- dyrere. Dessuten synes jeg det utrolig frekt å bare trekke det ekstra beløpet uten tillatelse med meg. Og hvordan er i tillegg dette mulig?. Nå er det igjen ingen tilbakemeldinger å få. Alternativet mitt blir da å benytte angrefrist, for så å sende produktet tilbake til Eindhoven. Som nok ikke blir billig. Men siden jeg valgte gravering på opprinnelig ordre blir det sikkert også en del tilleggskostnader i forhold til dette. Så i stedet for å få ende opp med det billigste produktet på prisjakt.no, ender jeg med å betale mer enn dyreste mulighet.

  Vurderer å be kredittkorleverandør om hjelp. Men fant ut at Eurocard og Apple Store nå har startet samarbeid med Cash Back kampanjer, så de er nok lite villig til å fremme noe uenighet på så små bagateller.

  Som sagt, jeg anbefaler ingen å benytte seg av denne nettbutikken.
  Men tanke på Apple's globale posisjon i markedet, og tro på at deres egen salgskanaler burde opptre med god kundeservice, er jeg utrolig skuffet over hvordan jeg har opplevd min første "handel". Det kommer nok ikke til å gjenta seg. Har handlet fra mange nettbutikker, både norske og fra utlandet, uten å oppleve maken til slett og arrogant kundebehandling.

  ***

  *** Oppdatering.

  Ble i dag kontaktet av finansavdelingen hos Apple Store. De beklaget måten jeg hadde blitt behandlet på, og at de uten tillatelse har trukket penger fra min kredittkort konto. De ønsket å rydde opp i dette og ønsker derfor å føre beløpet i sin helhet tilbake til min kredittkort konto. De informerte i tillegg at jeg kunne få beholde produktet. Sånn sett må jeg nå si meg veldig fornøyd med kundebehandlingen, til tross for at de har brukt lang tid for å finne en løsning på saken.
 • Meget dårlig
  7 år siden
  Oppdatert : 7 år siden
  Bestillte et produkt fra apple.no. Viste seg og ta 14 dager og levere varen selv om de hadde den på lager. Når jeg endelig fikk varen viser det seg at feil produkt er levert. Jeg tar så kontakt med apple for retur (raskt svar på support, eneste grunnen til at de får 1 stjerne), og får tilsendt returanvisning per mail. Pakken skal da sendes til Nederland for min regning, uten noen form for refusjon av portoen...Postens satser for sending av varen til Nederland viste seg også å være litt mer enn varen kosten hos apple.no. Fraråder alle og handle her, selv om det eneste lyspunktet var kundebehandleren som beklaget hendelsen, men hun kunne ikke dekke returen. Sitter nå med et stk ubrukelig kamerastativ. Dette er rett og slett for dårlig for et selskap som Apple.
 • Meget dårlig
  7 år siden
  Oppdatert : 7 år siden
  Bestilte på det som såg ut som eit godt tilbud på Ipad 4. Nederst på applestore sine sider står det at alle prisar er inkludert moms. Dagen etter at eg hadde sendt inn bestilling og registrert bankkortet mitt for betaling, får eg mail om at moms ikkje var med. Fekk 2 valg, avbestilla, eller betala 25% moms i tillegg. Håplaust!
 • Bra
  7 år siden
  Oppdatert : 7 år siden
  Enkel og grei bestilling, ingen fraktkostnader. Litt lang (over en uke) leveringstid.
 • Veldig bra
  7 år siden
  Oppdatert : 7 år siden
  Fikk Apple Iphone 5 i går. Levert av TNT , Apples innleide budfirma. Helt tilfeldig at jeg var hjemme, så dukket TNT plutselig opp med Iphonen kl.12.00, uten å ringe på forhand. Begrunnelsen for ikke å ringe på forhånd var at det tok lenger tid...??? Hva om jeg ikke var hjemme ? Kjører de rundt til alle på måfå...? De fleste er på jobb mellom 07-18.00....
  Når det gjelder selve telefonen: Apple IPHONE 5 er av en LANGT HØYERE kvalitet enn de fleste andre telefoner. Byggekvaliteteten og finishen er fantastisk. Presisjonen og bruk av telefonen er uhyre bra. Denne telefonen burde knapt vært sammenlignet med andre plastikkduppeditter. Ønsker man kvalitet, så kjøp Iphone...
 • Bra
  8 år siden
  Oppdatert : 8 år siden
  Lang historie kort. gode priser, litt over middels leverings tid (ca 4 arbeids dager).
  Helt grei support å få fra TNT, da jeg måtte gjøre en endring på leverings addresse.
 • Veldig bra
  8 år siden
  Oppdatert : 8 år siden
  Har kun hatt positive opplevelser med Apple Store. De har som regel de beste prisene på Appleprodukter, gratis frakt ved store bestillinger og gode konfigurasjonsmuligheter. Leveringstidene som blir oppgitt har vært realistiske for mine bestillinger.

  Jeg har aldri hatt behov for å kontakte support, så jeg kan ikke uttale meg om hvordan den fungerer.
 • Meget dårlig
  8 år siden
  Oppdatert : 8 år siden
  Bestilte en printer den 8 feb, i dag er det den 20, har enda ikke sett snurten av printern, har vært i kontakt med apple, som ansvarsløst henviser meg til TNT som PÅSTÅR at de har vært på døra, noe de ikke har, for jeg har vært hjemme hver dag (ikke har de lagt igjen noen lapp eller ringt meg heller).

  Da jeg snakker med TNT (mindre serviceminded kundebehandlere skal du leite lenge etter) viser det seg at de har overgitt pakken til BRING(Posten) av en eller annen ubegripelig grunn, som OGSÅ hevder de har prøvd å levere pakken(latterlig, da jeg ikke har vært ute av døra hele dagen)

  vel, det hele endte med at Bring leverte pakken til nærmeste postkontor, som er 1 mil unna.

  Hele poenget med å bestille hos apple var for meg å få pakken levert på døra, men det var bare å glemme!, STYR UNNA! ELENDIG SERVICE fra både apple og budfirmaet de bruker TNT
 • Meget dårlig
  8 år siden
  Oppdatert : 8 år siden
  Styr unna denne butikken. Lang leveringstid. Elendig support. Du føler deg som et "hår i suppa", meget arrogante og ringer/følger ikke opp. Kjøp der det er mulig med support og ikke minst følger norsk kjøpslov.
 • Utmerket
  9 år siden
  Oppdatert : 9 år siden
  Apple sin nettside har gode priser og gratis frakt på omtrent alt.
  Leveringen varierer veldig fra produkt til produkt, men om man ønsker å konfigurere et produkt, tar det selvsagt lenger tid.