Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt
30 dagers åpent kjøp
fri frakt over 1900kr
Kun kvalitetsmerker

https://proffverktøy.no

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Proffverktøy.no brukeromtaler (5.86)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Perfekt
  2 dager siden
  Super service. Rask levering, enkel kommunikasjon og best på pris.
 • Dårlig
  23 dager siden
  Anbefaler på det sterkeste å ikke handle fra denne forhandleren(privatpersonen?) basert på mine erfaringer. Bestilte et kit fra en kjent utstyrleverandør hos denne forhandleren, men fikk en dårligere lader enn hva kit'et skal innholde ref produsent og nettbutikkens annonse. Etter først å ha slitt med å få kontakt, fikk jeg kontakt til slutt, hvor de lovet bot og bedring, men jeg fikk aldri ny lader, selv om jeg har purret på dette flere ganger. Kommer aldri til å handle her igjen uansett pris, og basert på mine erfaringer anbefaler jeg ingen andre å gjøre det heller.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Har sjelden opplevd så god service som hos proffverktøy.no. Trym på kundeservice gjør en utrolig god jobb. Han klarte å skaffe et produkt 3 uker før alle andre konkurrerende nettsider, til samme lave pris som hos øvrige aktører. Kommer definitivt til å handle her igjen.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Jeg bestilte på tirsdag, og den ble sendt samme dag. Produktet er betydelig billigere enn i andre butikker. Frakt var gratis. Alt er i orden med pakken, og jeg er veldig fornøyd.
 • Dårlig
  3 mån siden
  Sluttet å svare på epost når jeg etterspurte bekreftelse på sending av varen. Etter 14 dager kansellerte jeg ordre etter fortsatt å ikke få noe svar.
 • Dårlig
  5 mån siden
  Manglet deler av pakken jeg kjøpte. Etterlyste dette, og etter mange måneder med tomme løfter, gir jeg denne tilbakemeldingen. Hold dere unna. Karen bak denne sjappa er ikke til å stole på.