Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

Faktura/Delbetaling
Gratis Frakt
Pick-Up Oslo/Asker

http://www.norsyd.no

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Norsyd brukeromtaler (5.37)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Knapt godkjent
  7 dager siden
  Oppdatert : 2 dager siden
  Bestilte en telefon for en stund siden, da tok det år å dag før den kom. Bestilte også en den 21.03.2020 å den 30.03.2020 sente jeg mail å etterlyste telefonen, men virker ikke som om de gidder å svare på mail. Tror jeg hadde fått den før om jeg hadde bestilt den på AliExpress selv. Blir forbanna når firma ignorer mail etter at de ikke leverer i henhold til det de reklamerer med. Hadde ikke vært så forbanna om du hadde svart dette på firma mailen, så mitt spørsmål te deg hvordan kan du ha tid til å svare her så raskt men du svare ikke på firma mailen, får følelsen av at dere ignorer kundene når dere har fått pengene.
 • Hei
  Det er ikke alt som går på skinner om dagen , Vi beklager at varen din kom sent. Vi er som alle andre og har redusert mannskap og som det fremgår på fremsiden på vår side at våre sendingstider ikke lengre kan overholdes

 • Meget dårlig
  4 dager siden
  Ville sterkt frarådet alle til å bruke denne nettbutikken. Telefonen tok 30 dager å komme fra bestillingsdato, og det etter flere telefonsamtaler. Rundt dag 20 etter bestillingsdato, skulle en komme og levere personlig men det skjedde ikke heller. Gikk da for å bruke angreretten på dag 29 da jeg gikk lei. Fikk kreditnota der og da på epost. Plutselig da dukket den opp i posten dagen etter. Hentet den aldri i posten så det tok 14 dager for den å bli sendt tilbake.

  Fikk bekrefet når de fikk inn telefonen tilbake hos dem. Det tok nøyaktig 14 dager fra da de mottok telefonen for dem å registrere betalingen. Kundeservice skyldte på banktjenestene og sa at han allerede hadde sendt. Pengene traff kontoen rundt ca 20 dager etter de hadde telefonen var i deres hender. 14 dager for dem å registrere betalingen (som er lovpålagte grensen) og 5-7 dager for betalingen å dukke opp i kontoen fra den datoen. Og før kundeservicen svarer her og skylder på koronatider så var dette rundt nyttår.

  Erfaringen min med dem var rundt 7-10 telefonsamtaler og tok 70 dager fra bestillingsdato til jeg endte med pengene mine tilbake. Kundeservicen skyldte på bring i første omgang men etter så mange like anmeldelser hvor "pakken blir borte" så har jeg vanskeligeter å tro det. Bring mister tydeligvis bare pakker fra norsyd.no og ingen andre.
 • Hei
  Det er tydelig at noe har skjedd her som ikke skal skje, men at pakken blir liggende i 14 dager det er vel noe som er normalt på bring, den hadde kommet tilbake til oss fortere om man hadde sagt fra at pakken skal i retur, ellers blir den liggende og forsinker da en retur av oppgjør. fra vi har returen hos oss skal vi refundere pengene innen 14 dager og etter hva jeg kan se av din fremstilling er det blitt gjort , oppgjørstiden mellom Nets og kortleverandøren og din bank har vi ingenting vi kan gjøre med, dessverre . uansett er det beklagelig at saken din tok så lang tid å få avklart det er helt klart ikke slik vi ønsker at ting skal være for våre kunder.

 • Knapt godkjent
  7 dager siden
  Veien fra bestilt mobil til alt er som det skal har vært lang og det har vært mange unødvendige hinder langs veien. Vist, det er bra telefoner til en bra pris her, men det er ikke verdt alt styr som dukker opp underveis. Jeg kommer ikke benytte meg av dem igjen.
 • hei
  om du mangler en pakke eller en telefon bør du vel ta kontakt med oss snarest.

 • Perfekt
  9 dager siden
  Rask tilbakemelding og levering. Kommer til å bruke dem igjen
 • Vi takker for handelen og ønsker deg en god uke fremover

 • Knapt godkjent
  9 dager siden
  Jeg mottok aldri noen vare, og kansellerte kjøpet via angreskjema.
 • Meget dårlig
  12 dager siden
  Jeg har fortsatt ikke fått pengene etter at jeg kansellerte en ordre 733180 som jeg hadde ventet på i en måned. Aldri opplevd noe lignende fra andre selskaper. Ihvertfall når det står at dere har den på lager.

  Får jeg ikke pengene tilbake mandag. Så skal jeg ta dette videre med sjefen(Posten/Bring)
  Veldig dårlig kundeservice. Kommer alltid noe unnskyldninger. Han ene som jobber der sa det tok 3 dager. Plutselig snakker jeg med en annen flere dager senere så sier han det kan ta opp til 10 dager.

  Hvis dere skal ha tak i meg så send meg mail!
 • Hei Mehmet
  Du kansellerte din ordre den 21.mars , krediteringen ble gjort 23 mars og refusjonen utført natt til 24 mars
  kopi av det ligger på både Din mail og telefon. Det tar netaxsept fra 3 arbeidsdager til 10 arbeidsdager , dette er ikke en prossess vi tar del i men oppgjøret føres mellom netaxsept , visa/mastercard og din bank. Har ingen ting med unnskyldinger å gjøre men rene pratiske forhold som vi ikke kan gjøre noe med. Det er ikke greit at man venter men faktum i denne saken endrer seg ikke av det.

 • 13 dager siden
  Denne omtalen granskes.
 • 13 dager siden
  Denne omtalen granskes.
 • 13 dager siden
  Denne omtalen granskes.
 • Perfekt
  15 dager siden
  Got my phone today, really excited😃
  Great customer service over the phone too 🤝
 • good that things was sorted out , have a great week ahead and stay safe

 • Perfekt
  2 mån siden
  Oppdatert : 19 dager siden
  På tross av situasjon som er i dag og hentekontor er steng ble det ingen hindring fro Norsyd AS

  Nye telefon levert på døren

  Tommel opp og enda en gang takk for fantastisk service

  Anbefales
 • takk for handelen og vi ønsker deg velkommen tilbake :)

 • Dårlig
  1 måned siden
  Oppdatert : 19 dager siden
  ADVARSEL
  Bestilte telefon hos Norsyd 1.februar med leveringstid på 3-7 virkedager. Slik gikk det:

  1. 10.februar får jeg en melding om at varen ble sendt og sporingsnr hos Bring. Når man trykker på linken, får man beskjed at Bring har kun mottatt melding om sending, men ikke selve pakken.

  2. jeg sender epost og etterlyser pakken 11.februar, siden meldingen på på sporingslinken ikke har forandret seg. Får til svar at pakken er på vei til meg og ankommer innen 48timer.

  3. Det kom ikke noe pakke etter 48 timer. De svarer ikke på epost.

  4. Jeg går inn på prisjakt.no og ser at veldig mange har opplevd det samme og legger igjen kommentar om min opplevelse.

  5. Blir oppringt av selger 21.30 en fredags kveld. (Så at noen har fått telefon andre juledag også).  Han snakker småfrekt til meg, men sier at han ringer fra sitt personlige nr og at nå kan vi holde kontakt, han skal sende tlf med bedriftspakke på mandag og alt vil ordne seg. Ber meg om å slette kommentar på prisjakt, noe jeg gjør. Han skylder på Bring at det var dem som rotet vekk pakken og et eller annet om at det er ikke dem som lager sporingsnr.

  6. Mandagen kommer og jeg har fortsatt ikke noe sporingsnummer. Jeg etterlyser det via melding. Får til svar at han skal fikse det. Pakken skulle komme til meg tirsdag, senest onsdag.

  7. Mandags kveld- fortsatt ingen sporingsnummer. Sender en melding igjen (slik som han sa at jeg måtte gjøre- ta kontakt direkte med ham). Ingen svar.

  8. Ringer kundeservice tirsdags kveld. En stemme ganske lik den første, men en nordnorsk dialekt, svarer. Er småfrekk han også, beklager ingenting, føler meg nesten skyldig for at jeg etterlyser sporingsnr. Han sier- jeg kan gjøre det nå med det samme. Pakken min skulle visst senest komme på torsdag. Får jeg sporingsnr? Nei. Igjen det blir skyldt på Bring/Posten.
  ( Og han undrer seg nærmest over at jeg er så dum at ikke jeg forstår at hvis den første pakken min forsvant i Posten, så kunne jeg ikke ha fått den i tide heller. ) Så får jeg beskjed om at jeg må jo skjønne at med tusenvis kunder hver mnd og tusenvis solgte telefoner, så kan pakker forsvinne.

  9. Ringer igjen kundeservice på onsdag 19.februar- hvorfor har ikke jeg fått sporingsnr? Igjen en ubehagelig stemme som utålmodig sier et eller annet om lager i Oslo, at de ikke lager sporingsnr selv og annen irrelevant info. Lover meg å sende sporingsnr når lageret blir åpent kl 13. Det ble naturligvis ikke gjort.

  10. Kontakter Bring 19.februar- de sier at det ikke er noen pakke på vei til meg.

  11. Sender meget hjertelig hilsen til han aller første fyren som ringte meg- Ivar. Ingen svar.

  12.  20.februar. 15.30. Ingen pakke å se, ingen pakke å spore (Bring leverer pakker mellom 8-16). Ringer kundeservice. Den samme stemmen later som om vi aldri har snakket før. (Ellers så høres alle som jobber der like ut i stemmen).
  Ivar han visst har gitt fra seg telefonen og dro på oppdrag til Tyskland. Det er derfor han svarer ikke på meldingene mine, får jeg vite.

  13. Konfronterer ham med løgn, og sier at jeg kommer til å skrive om dem på alle mulige tilgjengelige kanaler for å advare folk. Han LOVER å ringe meg om 30min. Blant annet forteller han at han sitter "øverst" og er en av de som eier konsernet- han skal sende meg sms og epost med sporingsnr også, sier han.

  14. Spennende detalj: først spør han etter ordrenummeret mitt, men så sier han at han er ikke på kontoret nå. Han må på kontoret for å kunne hjelpe meg.

  15. Han ringer! Som avtalt! Gir meg sporingsnummeret på det som nå blir den tredje telefonen de forsøker å sende meg. Får beskjed om at dette er en express pakke over natten og jeg skal få den i morgen eller lørdags morgen senest. Han lover i tillegg å kjefte på de andre "gutta" som ikke gadd å sende meg sporingsnr en gang.
  Nå venter jeg spent. 

  16. Fredag, 21.februar. 15.15- ingen pakke. Status på sendingen har ikke forandret seg. Det er tre uker siden jeg bestilte.
  Sender melding til han jeg snakket med sist. Han sier at pakken er på vei - at det er bare linken som ikke er oppdatert.

  17. Samme dag 15.45 får jeg melding at nå har endelig Bring mottatt en pakke fra Norsyd As. (Altså en halv time etter at jeg sendte melding).
  Nesten samtidig får jeg melding fra Posten også som har nå mottatt pakke nr 2 og sender den til meg. Ankomst dato 26.02.
  18. Lørdag, 22.februar. Kl. 14.30. Ingen pakke.

  Flere tusen kr forduftet fra kontoen min allerede på mandag, 3. februar.

  I løpet av 15 år med netthandel har jeg aldri opplevd noe lignende.

  OPPDATERING:
  Endelig mottok jeg telefon den 24.02- det vil si hele 16 virkedager etter bestilling.
  Her takker jeg for meg og kommer aldri til å ta sjansen å handle hos Norsyd AS igjen. Føler det var bare flaks at jeg fikk varen i det hele tatt.

  Svar til butikken:
  Lykke til videre. Faktisk er jeg overrasket at dere gidder å holde på med slik- uprofesjonell kundebehandling og aggressiv måte å snakke med kundene sine på.
  Si heller at dere klarer å levere varer i løpet av 1mnd, ikke 3-7 virkedager.
  P. S. Du får hilse alle de som leverer hyggelige omtaler hver gang det dukker opp en uhyggelig en.
 • Oppdatert Tilsvar
  så faktisk kom telefonen når du ble fortalt at den ville ankomme , og i tillegg glemmer du å fortelle at du og fikk melding på telefon om pakke nr 2, skal man først gi en tilbakemelding så får du nok ta med deg de delene som ikke passer din agenda og om folk er fornødy legger de igjen positive kommentarer , noe du tydligvis ikke liker med din agenda

  1. Pakken vi sa var levert som pakke nr 2 , som du påstod var løgn viser seg å ikke være løgn og ingen i bring har sagt til deg at det ikke var sendt heller , den ble viderebefordret av bring på den dagen du fikk sporingsnummeret ditt ,pakke nr 2 vil bli tilbakekalt av oss slik at du ikke må håndtere retur på denne.
  Pakken din ble sendt som lovet av meg med express over natten og fremsendingsgstiden fremgår klart på sporingen, det er faktisk ikke sånn at den automatisk kommer frem neste dag selv med over natten express, spør bring og de vil faktisk fortelle deg akkurat det., i tillegg er det faktisk slik at du bor på et postnummer som IKKE har levering på lørdager og heller ikke dekkes av mindre enn 2 dager på over natten pakker , den ankommer derfor deg mandag.

  2. At du sender sms til en telefon nummer som ikke alltid er betjent må du neste ta på egen kappe da det aldri har blitt deg fortalt at det skal sende sms dit. Det er ikke alltid alle våre telefoner er betjent døgnet rundt slik du gjerne vil har det , Våre ansatte har faktisk en arbeidstid og meldinger utenom det blir besvart når personen er tilbake på jobb akkurat som hos alle andre og garantert det samme på din arbeidsplass!

  ""14. Spennende detalj: først spør han etter ordrenummeret mitt, men så sier han at han er ikke på kontoret nå. Han må på kontoret for å kunne hjelpe meg.""
  det gikk kansje ikke opp for deg at han skrev det ned for å kunne hjelpe deg og sjekke status .. neppe en merkelig oppførsel hvis du ønsker å få hjelp

  Ikke bare har selskapet en telefon som er på avvei , men du har faktisk ikke mindre enn 2 sending som har hatt avvik hos bring , det kan vi ikke hjelpe.. derfor ble pakke nr 3 sendt deg som express og det går fremgår tydelig at pakkesporingen din

 • Dårlig
  20 dager siden
  Oppdatert : 20 dager siden
  Anbefales IKKJE! Etter 4 lange veke med venting, emailer, telefonsamtalar, og masse styr fekk eg min telefon. Dette firmaet er reint uærlig til all tid, og ein kan ikkje stola på eit einaste ord som dei seier.

  Etter at det tok mykje lengre enn 7 virkedagar før eg fekk telefonen, og hadde svært lite info blei eg redd for at eg hadde blitt svindla. Eg sendte derfor fleire email, men fekk ingen svar. Eg tok då til å ringe dei, og som mange andre fekk eg til svar at Bring hadde "rota" vekk pakken, og at det var deiras feil. Dette er då rein løgn ettersom dei venter til dei får nok bestillingar sånn at dei kan sende det i ein stor pakke, fordi dei bestiller det billig i utlandet. Eg fekk svar på telefonen, og dei sa at pakken vart no sendt på nytt og at eg skulle få den innen 48 timar, det tok då 2 veke etter dette før eg fekk den. Eg ringte dei kvar dag for å få sporingsnummeret mitt, men sido pakken ikkje var sendt i det heile tatt måtte dei komme med unnskyldningar og sa kvar gong at dei skulle senda det utover kvelden. Rein løgn heile vegen.

  Dersom du forsatt vurderer å bestille her så bør du veta at 3-7 virkedagar er langt frå sannheten, du bør forvente mellom 15-25 virkerdagar, og masse styr før du får ditt produkt.
  Eg gjentar, anbefales IKKJE!

  Dei meiner her under at de sendte da sporingsnummeret med ein gong pakken blei sendt, men alikavell så lovte dei meg da nummeret 4 gonger før. Dei sa direkte og konkret, "eg skal senda det nummeret iløpet av kvelden". Dette var då direkte løgn, og fyrst 2 veke etter at dei sa drt fyrste gongen så fekk eg faktisk sporingsnummeret. Dei skylder på Bring, men dei har aldri levert pakken til bring før det. Måten eg veit det på er at han no bruker ein annan bortforklaring enn det som vart sagt sist gong. Han skriv no at det blei sendt ny pakke fordi dei hadde mysta den, forige gong vart det sagt at dei fant pakken på ei hylle i terminalen og skulle så sende den vidare. Som du sikkert ser er det uendelig med bortforklaringar og løgn. Verste opplevelse eg har tatt med eit firma noken gong. Han seier og dei ikkje er bestillt frå utlandet, men alle intruksane til mobilen var på spansk, tvilsomt. Anbefales IKKJE!
  I kommentaren under tar dei ingen stilling til dei løgnane som blei sagt direkte til meg, og det er fordi dei har ingen unnskyldning for dette. Den siste gongen eg ringte etter sporingsnummeret mitt så blei eg fortalt at eg skulle få det på kvelden, som eg ikkje fekk, og at pakken var i Bergen. Etter det gav eg opp på å få tak i nummeret, og tenkte eg kunne berre venta sido det burde ta maks 2 dagar frå Bergen til her. 2 dagar gjekk og eg fekk melsing frå posten, pakken min vart då sendt frå OSLO, altså igjen, berre rein løgn. Det var ikkje før eg fekk nummeret direkte frå posten at norsyd også sendte det til meg. At ei bedrift er så direkte uærlig er kvalmt, og finst ingen unnskyldning for. Eg kunne godt ha venta i 4 veke visst dei sa sannheten til meg, men dei lyg så det syng etter. Sikkert fordi dei vil unngå å skriva 15-25virkedagar istadenfor 3-7virkedagar.
 • Hei andras
  Som du vet godt fikk du pakken din fra oslo , og overhodet ikke fra utlandet ,
  vi bestiller varer fortløpende ettersom at lageret går tomt , din utsagn her viser at du ikke vet hvordan vi driver. Din pakke ble rapportert tapt hos bring og ny sendt ut, som du og vet er situasjonen i dag noe forskjellig fra hvordan normal drift er. Ditt utsagn : "Dette er då rein løgn ettersom dei venter til dei får nok bestillingar sånn at dei kan sende det i ein stor pakke, fordi dei bestiller det billig i utlandet." er ikke bare misvisende men totalt feilaktig og har ingen rot i virkligheten. . Det sagt så er det faktisk ikke sånn at dine henvendeler ikke ble tatt på alvor , det ble de og ny vare sendt ut FØR bring godtok at varen var savnet. det sporingsnummeret der. det ble sendt ut på din mail rett etter utsendelsen av ny vare. At din vare ble seint levert er uten tvil men det finnes faktisk en grunn til dette uavhengig av det er dette selvsaget en situasjon vi ikke ønsker hverken for våre kunder eller oss selv.

 • Dårlig
  28 dager siden
  Styr unna.
  Det står "3 til 7 virkedager", men det stemmer ikke. Det står også at "du vil motta e-post" osv, men jeg bestilte en lagervare for 12 dager siden og har ikke fått noe vare og ikke noe informasjon. Jeg har sendt epost til dem to ganger, men de svarer ikke. Det eneste de har klart på 12 dager er å sende meg en ordrebekreftelse og trekke penger fra kortet, noe dem selvfølgelig gjorde umiddelbart. Dette er ikke akseptabel netthandel anno 2020.
 • Hei
  Fint om du kan kontakte oss snarest da det ikke samstemmer med våre opplysninger

 • Veldig bra
  29 dager siden
  Det kan nok gå litt tregt, men de jobber på og til sist fikk jeg min flotte mobil.
  Håper de forbedrer logistikken, slik at leveringene blir slik de skal være.
  Takk til Norsyd for å ha ordnet dette nå.
 • fint at ting ordnet seg , lykke til med ny telefon

 • Dårlig
  1 måned siden
  Ufattelig lang leveringstid. Masse bortforklaringer på epost om pakker som sendes som bulk, ompakking når det kommer til Oslo osv.
  Bare vær ærlig på hvor lang tid det vil ta før man mottar en telefon man har bestilt, så slipper dere masse unødvendig mas fra alle som lurer på hvorfor det tar så lang tid.
 • Hei
  Som eposten viser er det hvordan våre varer blir sendt , har ingenting med bortforklaring å gjøre men faktum om hvordan vår varestrøm går gjennom landet. Våre fraktbetingelser står tydelig under frakt og kjøpsbetingelsene på vår side samt i din kvittering. Normalt vil tiden være 3 til 7 virkedager men som det fremgår av fraktbetingelsene er dette antatt leveringstid. Noen avvik vil forekomme tidvis og i de tilfelle vil vi alltid gjøre hva vi kan for avhjelpe situasjonen

 • 1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Denne omtalen granskes.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Takk for god hjelp og oppfølging i forbindelse med mitt mobilkjøp. Min opplevelse av Norsyd er at de tar kunden på alvor og etterstreber å gi en best mulig service og kjøpsopplevelse. Ønsker dere en god helg.
 • Hei
  tusen takk for tilbakemeldingen , vi takker for ordren og ønsker deg en riktig god helg.

 • Perfekt
  1 måned siden
  Kjøpte ny telefon via Norsyd, og de hjalp med meg å flytte alt fra den gamle mobilen til den nye. Veldig nyttig for en som er lite teknisk (som meg). Superhyggelig og rask service! Anbefales.
 • Hyggelig at vi kunne hjelpe .takk for handelen

 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Bestilte en Iphone XS Max 18. februar med henting på Oslo-lageret. Pga jobb fikk jeg ikke mulighet til å hente den likevel, meldte dette i fra til Norsyd og ble ringt opp av en ekstremt hyggelig og serviceinnstilt kar som ordnet opp og til og med fikset levering hjem uten ekstra kostnad. Den gode servicen og oppfølgningen gjør at jeg anbefaler Norsyd sterkt!
 • Vi takker for handelen og ønsker deg lykke til med ny telefon

 • Dårlig
  1 måned siden
  Leser på flere anmeldelser her det som jeg og har opplevd, det er ansvarsfraskrivelse av bedriften hele veien, jeg bestillte tlf, etterlyste etter en stund da det stod på kontoen hos dem at tlf ikke var sendt,fikk da en regle med hvordan post og frakt fungerte, bare svada, jeg har jobbet i posten i mange år, i tillegg til at jeg nå bruker post ofte, så har jeg inngående kjennskap til rutiner. da kom det plutselig meld fra post at den var innmeldt, men ikke sendt, så ventet jeg noen dager før jeg sendte mail igjen, da kom det enda en innmeldt pakke på posten, men ikke sendt, når tlf da endelig kom til posten ble den holdt igjen et døgn pga at første innmelding var gått over dato. Har fått min første og siste tlf fra dette firmaet, det kommer sikkert et svar på denne anmeldelsen på linje med andre som ikke har vært fornøyd.
 • Butikken svarer:
  Hei
  som du ble fortalt var det et avvik på din pakke og ble ordnet opp i etter din kontakt med kundeservice , det ble sendt ut ny pakke til deg da avviket ble oppdaget hos oss , det er faktisk den eneste måten vi kan hjelpe våre kunder på når avvik blir funnet , det gjør vi hver eneste gang og så fort vi bare kan , i likhet med alle andre må vi ha svar på en tap melding før vi kan sende ut ny dessverre.

 • Middels
  1 måned siden
  Norsyds dtore problem er at de er alt for optimistiske mht leveringstid (eller bevisst feilinfo?) Min mobil ankom etter 17 dager, og selv om man trekker fra de 4 ikke-virkedagene innimellom så er det fortsatt 13 virkedager. De svarer på klager, og mobilen kom vel fram til slutt. Fatter ikke hvorfor de vil bygge seg opp et dårlig rykte med disse over-optimistiske leveringstidene? Hadde det stått 2-3 uker leveringstid hadde jeg likevel handlet, Men når det går så mye lenger tid enn forventet så blir jeg skeptisk... De kunne fått 5 stjerner her hvis de spilte med åpnere kort...
 • Hei Bjørn
  Fint om du kan ta kontakt med oss så vi får sett over den saken din her , ta kontakt på mail til salg@norsyd.no

 • Dårlig
  1 måned siden
  Ringer bring ang manglende pakke da NorSyd skylder på bring, blir fortalt av damen på bring at de stadig vekk blir ringt opp ang pakker fra NorSyd. Og hun påstod at de sender pakkene bulkvis(altså ikke i bestillingsrekkefølge) de sender vel gjerne kun når det er 10-30 bestillinger som skal ut. Hun mente hvertfall at dette var butikken sin feil og det virket som om de var oppgitt over å bli ringt ned å får skylden for noe NorSyd står bak. Uproft ikke til å anbefale. Får vel bare vente en evighet på telefonen min. Siste gang jeg kjøper fra de. vær advart
 • kan du kontakte kundeservice ang denne pakken er du snill , da det ikke samstemmer med noe som helst av våre noteringer på din pakke, ei heller stemmer din fremstilling om bulk vis på 10 til 30 pakker , vennligst ta kontakt så skal vi få sett hvor pakken din befinner seg og få løst evt problemer du måtte ha med denne.

 • Perfekt
  1 måned siden
  Veldig bra service! Sendte mail etter 3 dager om at min datter hadde bursdag dagen etter og at det hadde vært fint med levering samme dag. 3 timer etter var tlf på døren med budbil, kostnadsfritt.
 • Det er hyggelig å kunne hjelpe når muligheten var der
  Takk for handelen og velkommen tilbake igjen

 • Veldig bra
  1 måned siden
  La meg starte anmeldelsen med at jeg var uheldig i denne handelen. Pakken jeg bestilte kom seg til norsyd i disse bulkpakkene fra det jeg antar er et fjernlager, og de sendte den videre til postens terminal. men en plass mellom norsyd og terminalen sa pakken poff og forsvant.

  I en sånn situasjon må jeg bedømme selskapet basert på hvordan de håndterte situasjonen. basert på stjernene jeg gav kan en nok anta er jeg på det store og det hele er fornøyd med hvordan situasjonen ble håndtert.

  Jeg var i kontakt med kundeservice 2 dager etter forsendelse, og på sporingsnummeret jeg fikk fra norsyd stod det at pakken kun hadde blitt forhåndsregistrert hos - altså ikke levert inn til - posten. De var enig i at det var merkelig, men at det i all sannsynlighet bare var en glipp på postens side, og at det beste i all sannsynlighet var å vente. greit nok.

  7 dager etter forsendelse var situasjonen den samme. da tok jeg kontakt med dem igjen, og de sendte ny pakke samme kvelden.

  Dobbelt uheldigvis ble jeg uheldig igjen, og posten sa på sine nettsider at det nye sporingsnummeret jeg fikk også kun var forhåndsmeldt, og pakken ikke var ankommet terminal etter 2 dager. Da gikk noen alarmbjeller av, var noe bekymret for svindel, det er jo billigere enn 4000kr å bestille to sporingsnummer og bare aldri levere pakken.

  Det fikk meg til å søke opp anmeldelser på selskapet. Var med det første bekymret da jeg så den dårlige overall score-en, men da jeg leste de negative omtalene var det åpenbart mangler ved forklaringen til kundene, og da tenker jeg ikke på svarene noen av dem hadde fått fra Norsyd.

  jeg tok da kontakt 3 dager etter pakke nr.2 om at jeg mistenkte at noe var affæren, som fikk dem til å sende en tredje. third time's a charm, som de sier, og denne gangen funka det.

  Kundeservice var som regel hjelpsom og vennlig, selv om det kunne merkes at noen hadde en dårlig dag i ny og ne. De var villige til å komme til løsninger, og problemet mitt ble løst, selv om det tok nesten 2 uker til sammen å få løst det. Jeg trengte aldri å ringe 2 ganger samme dag. så, 4 av 5 stjerner fra meg.
 • Når ting går galt gjør vi hva vi kan for å rette opp problemet , takk for tålmodigheten og takk for handelen

 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Bestilte ny iPhone lørdag 15.2
  Ringte kundeservice på mandag på grunn av at jeg trengte telefonen raskt. Ble lovet telefonen på torsdag, og den kom da. Veldig fornøyd!

  Mobilen fungerer helt utmerket. Takker for strålende kundeservice og strålende telefon.
 • Vi takker for handelen og ønsker deg velkommen tilbake ved neste anledning , ta kontakt om du har behov for informasjon eller hjelp , ha en fin helg!

 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Kjøpte mobil telefon fra Norsyd på nett med henting fra Oslo butikk.
  Jeg er veldig fornøyd med service jeg har fått. Jeg anbefaler handel med Norsyd as.
 • Vi takker for din ordre og det var bare hyggelig å kunne hjelpe med leveringen på denne
  Ta kontakt om du har behov for hjelp eller annet i forbindelse med din nye telefon
  Ha en fin uke fremover

 • Knapt godkjent
  1 måned siden
  Grei pris, men ufattelig lang leveringstid. Bestilte en mobil 26. Januar blei levert 18. Februar. Oppgitt 3-7 virkedager. Så styr unna om du ikke er ekstremt tålmodig.
 • Det er dessverre lite vi kan gjøre med dette ..Når bring sender deg varsel om forsinkelser på pakken og det er med 5 døgn (arbeidsdager) kan vi lite gjøre, det er trist , men faktisk ikke noe vi kan påvirke, annet enn å prøve å kontakte transportør hvilket vi har gjort.- under ser du meldingene som er sendt deg direkte fra Bring. Når Bring varsler deg direkte om forsinkelse bør det vel være ganske klart hvor feilen ligger,....
  Deviation notification sent by SMS to +47******53
  Deviation notification sent by e-mail to o*********@hotmail.com
  The shipment is likely delayed.

 • Perfekt
  1 måned siden
  Anbefales.
  Kjøpte min huawei p30 pro fra Norsyd som også var den billigste butikken. Rask levering og god service.
 • Hei , Vi takker for ordren , hyggelig at du er fornøyd, vi ønsker deg lykke til med ny telefon og ønsker deg velkommen tilbake neste gang :)

 • Perfekt
  2 mån siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Oppdatering Har brukt telefonen noen dager nå og den fungerer upåklagelig.
  Konklusjon: Gode varer og gode priser ved direktelevering!

  Vil takke for hjelpen da min tlf gikk i stykker på reise og for at lageret tilbød seg å vente på at jeg fant frem til lager og faktisk ventet slik at jeg fikk telefonen samme dag.

  1000-Takk for hjelpen :-)
 • Hei
  Det er bare hyggelig å kunne hjelpe når vi kan , vi takker for ordren og ønsker deg lykke til med ny telefon.
  si i fra om vi kan være behjelpelig med noe , ha en fin helg

 • Veldig bra
  1 måned siden
  Bestilte en telefon fra dere. Etter å ha bestilt telefonen så ble jeg litt skeptisk etter å sett diverse anmeldelser. Men tenkte fikk nå se hvordan dette går da. Det stod nå i e-posten etter bestilling med bekreftelse at det var 3-7 virkedager før varen kom og sendes som bulk til Oslo og oppdatering ikke skjer før etter ankomst/videresending fra Oslo. Så tolket det som 3-7 virkedager til å få varen til Oslo før den sendes videre og hadde da ikke noe høye forventninger om at den skulle komme til meg noe kjapt. Bestilte den torsdag 6 februar. Fredag 14 februar fikk jeg e-post om at den var levert videre til bring. Altså 6 virkedager senere. Levert fra bring til posten i Oslo mandag 17 og fått den i post i dag den 19. Så 9 virkedager senere. Er nå fornøyd med det forsåvidt da jeg visste hva jeg kunne forvente av leveringstid. Er ikke fremmed for å kunne handle igjen hos dere, hvertfall rimeligst på den telefon jeg var på jakt etter og hadde tid til å vente på produktet.
 • Hei Marius
  som du vet ble den forsinket i transport underveis og det er aldri hyggelig hverken for oss eller deg som kunde.
  Vi vil takke for ordren og tålmodigheten og ønsker deg lykke til med ny telefon.

 • Veldig bra
  1 måned siden
  Mobilen ble litt forsinket, men etter å ha snakket med dem per tlf ordnet det seg ganske så fort og mobilen kom trygt i havn. Takker for godt samarbeid!
 • Hei , hyggelig at det ble løst raskt , takk for handelen

 • Veldig bra
  1 måned siden
  Hvis du vil ha telefonen i hånda samme dag, er ikke dette for deg. Norsyd sier leveringstid på opptil 9 virkedager. Jeg bestilte ny telefon fredag 31.jan og mottok telefonen 12.feb, altså 9 virkedager som lovet. Jeg mottok en ordrebekreftelse med en gang jeg bestilte, men hørte ikke noe mer etter dette og begynte å bli bekymret, så jeg sendte en mail og melding på chat. Jeg har enda ikke fått svar på noen av disse, så det virker som du må ringe dem for å få kontakt. Jeg ringte så kundeservice fredag 7.feb. Da sa de at mobilen var på vei. Status på ordren på nettsida ble ikke oppdatert før jeg hadde mottatt telefonen, men det er sporing på pakken med Posten så du får melding når den nærmer seg. Alt i alt fornøyd med ny telefon til en billig penge.
 • Hei
  Vi jobber med å få på plass en løsning slik at informasjonsflyten blir raskere og leveringene oppdatert slik at våre kunder kan følge pakkene bedre enn de gjør i dag , det vil være en prioritet for oss fremover.
  Når det gjelder leveringstiden varierer den litt avhengig av hvor du er i landet og husk at henting kan velges i Oslo og asker hentepunktene våre , dette velges under bestilling, Vi ønsker deg lykke til med ny telefon og takk for handelen.

 • Perfekt
  1 måned siden
  Bestilte en telefon med delbetalingsavtale som jeg måtte avbestille(Pga jeg trengte Tlf på dagen da min gamle tlf døde)
  Ble litt krøll (Noe som kan skje) , etter å ha vært i kontakt med kundeservice ble jeg oppringt av en Meget serviceinnstilt kar. Han sa at dette skulle de ordne opp i med en gang, og at om det var noe så tar jeg kontakt med han personlig. DET er det jeg kaller ekstra service. Jeg var nok litt for krass i mailene mine(Beklager Norsyd 😅). Kan anbefale på det sterkeste, er det trøbbel så er det her virkelig folk som ordner opp! Kommer garantert til å bestille av dere i fremtiden!

  Takk for at dere er en av de få bedriftene igjen som har skikkelig fokus på kundeservice og kundeopplevelse!
 • Bare hyggelig Fredrik82 :) det meste løser seg når vi vet om problemet :) Ha en fin helg

 • Perfekt
  2 mån siden
  Veldig hyggelige og hjelpsomme!

  Trengte ny telefon etter å ha ødelagt min gamle. Personen jeg snakket med på kundeservice hadde godt med kunnskap og var genuint interessert i å hjelpe. Langt bedre enn hva jeg har opplevd hos andre.
 • Takk for handelen , og det er hyggelig at du er fornøyd, vi ønsker lykke til med ny telefon

 • Dårlig
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  På nettsiden kan du bestille telefon med levering neste dag, men den kommer ikke. Jeg fikk heller ingen beskjed om at den ikke kom, noe som gjorde at jeg måtte gå hjemme å vente på telefonen hele kvelden. Her er det bare å bruke angreskjema og finne en seriøs aktør for de amatørene har kan pakke sammen selskapene sine å shippe ut.

  Oppdatering: De ringer søndag morgen etter å ha sett anmeldelse, forteller meg at de har prøvd å levere pakken som er ren løgn, videre er det transportselskapets feil, så vil de kompensere meg med en lusen tusing mot at jeg opprettholder bestillingen.
 • Hei
  Det er beklagelig at din ordre ikke kom frem i tide til deg , men ta kontakt med oss så skal vi se hva som har skjedd i denne saken. Jeg kan ikke se at du har sendt oss noen for for melding fredag om at du ikke har fått varen.

 • Dårlig
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Elendig leveringsvilkår. Det tok over fem uker før hele leveransen kom fram.

  RE frekt svar: Jeg har vært medkjøper og står kopiert inn i alle de utallige e-postene vi har sendt firmaet og det er jeg som har vært i kontakt med Steve på telefon og SMS over flere uker.

  Dette firmaet er ikke seriøst, de tar ikke kundene sine på alvor (les for eksempel hvordan de svarer på dårlige omtaler, under), klarer ikke å levere til avtalt tid (3-7 arbeidsdager må være en spøk) og sender hver forsending for seg. En liten pluss for at Steve var en høflig kundebehandler, i motsetning til den personen NorSyd har satt til å fornærme kundene her på Prisjakt.

  Anbefaling: Betal noen kroner ekstra og styr unna dette firmaet. Det er tiden din verdt.
 • Hei
  Vennligst ta kontakt med oss ang din ordre da det ikke samstemmer med våre noteringer og ditt kundenavn eksisterer ikke hos oss ,
  Nytt svar på oppdatering: det er vel neppe frekt å be deg ta kontakt med oss , hvordan mener du at man ellers skal kunne løse et problem ?

 • Perfekt
  2 mån siden
  Kjøpte telefon her. Hold akkurat det dem lovte med levering med 3-7 arbeidsdager. Kom på 7 dagen. Kjempefornøyd så langt.
 • Hyggelig at du er fornøyd med kjøpet , vi takker for tilliten og ønsker velkommen tilbake igjen ved en annen anledning.
  ha en fin helg.

 • Perfekt
  2 mån siden
  Jeg er veldig fornøyd for bra prisen og god mobilen. bestilte 29.01.20 og fått idag 30.01.20.
 • Hei
  Takk for handelen , vi ønsker deg lykke til med ny telefon!

 • Dårlig
  2 mån siden
  Bestilte 2 tlf til kr 13.780.
  Første gang jeg ringte ventet jeg i over 20 min. Andre gang kom jeg ikke gjennom etter 30 min, gav opp. Eposter blir sjelden eller aldri besvart.

  Angrerett benyttet, Norsyd bekreftet refusjon. De lovet refusjon etter max 7 arbeidsdager. I dag har det gått 12 arbeidsdager. Ingen penger tilbake. Ingen svar på e-poster. Ingen svar på purringer.

  Tilbakeføringen skulle skje via Nets. Nets har ikke mottatt noen slik betaling fra NorSyd fikk jeg bekreftet senest i dag.

  Enden på historiene: De har beholdt kr 13.780 uten å gi meg verken varer, unnskyldning eller, det verste, noen respons i det hele tatt. Dette er svindel. Jeg kan ikke forstå annet enn at de får venner og ansatte til å fake positive tilbakemeldinger på denne siden. Ser det er nok av misfornøyde kunder.

  Klaget dem inn til Brukerklagenemda. Vurderer politi anmeldelse for tyveri.

  HOLD DERE UNNA! Verste jeg har vært borti.
 • Hei
  Vi kan jo starte med sannheten først her , refusjonen din er utført og du har fått kopi til din epost og din påstand om at du ikke får tilbakemeldinger er uriktig, det er sendt mail til deg som svar hver eneste gang.
  det andre vi kan ta tak i er lovens bestemmelser om refusjoner , de skal være utført innen 14 dager etter mottatt retur
  Det at du vil ha refusjon før retur er ferdig behandlet er neppe noen selskaper gjør overhodet. Faktum i saken er at du venter på overføringen mellom Netaksept (ikke nets) og din bank.

 • Perfekt
  2 mån siden
  Jeg tok kontakt med Norsyd for å kjøpe en ny mobiltelefon idag. Etter en veldig hyggelig samtale og mange gode råd, har jeg bestemt meg for å kjøpe en ny mobiltelefon fra dem. Når jeg skal kjøpe ting er jeg opptatt av service, pris og at dem jeg skal handle av strekker seg litt ekstra for sine kunder. Her føler jeg at Norsyd, gjør Akkurat det. Jeg kan på det sterkeste anbefale Norsyd.no !
 • Hei
  Så hyggelig at vi kunne hjelpe :) ha en fin helg

 • Dårlig
  2 mån siden
  Ikke bestill ifra Norsyd!
  nå angrer jeg på at jeg ikke leste anmeldelsene av Norsyd før jeg bestillte.
  Bestilte 8. Jan, fikk ikke sporings nr. men fikk ordrebekreftelse på mail den 15 om at den var sendt. Da jeg ikke fikk den, ringte jeg inn ved 3 anledninger. 2 første telefonsamtalene var greie, med unntak om at jeg ble lovet å bli ringt opp igjen, for å få forklaring på hvor pakken var. 3 samtale var med en som ikke kunne norsk, men han fikk ialle fall fikset det(tror jeg). Om den ikke kommer imorgen blir det mail til forbrukerrådet, og angrerett!

  Amatør firma, som virker mer som svindel enn bedrift
 • hei
  du bør kanskje titte på sms du har fått av Bring og epost du har fått av Bring om leveringen
  Den er helt tydelig på din sporing og på din telefon. din uttalelse om svindel faller på sin egen urimelighet.
  Etter din henvendelse ble nemlig bring kontakt og problemet løst som du er godt informert om av han som sendte deg melding før i dag.
  og at en engelsktalende tok din telefon er fordi det var lange køer slik at du faktisk slapp å stå i lengre kø enn nødvendig.
  .
  (Notification that package is on its way by SMS to +47******************

  Notification that package is on its way by e-mail to ************************

 • Perfekt
  2 mån siden
  Enestående kundeservice, Skal kun kjøpe mobiler fra disse fremover!
 • Takk for handelen , vi ønsker deg en god helg

 • Dårlig
  3 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Blir henvist til ordrebekreftelsen og at den ikke vil bli oppdatert etter en ‘’viss’’ tid.Nå bestilte jeg mobil 13 desember men ikke kommet en eneste oppdatering fortsatt.
  Sendte de email nr 2 og de sa at de skulle følge opp saken.Etter det har jeg ikke hørt en dritt.
  Men å forsvare den dårlige kundebehandlingen inne her det har de tid til!
  Useriøs bedrift med dårlig kundebehandling
  Ny oppdatering !Dere sa tydelig at dere skulle se på saken og oppdatere meg men hørte ikke en dritt fra dere
  Gått 5 uker nå og ingen mobil fortsatt men ikke noe problem da ny mobil er kjøpt hos en seriøs leverandør
  Så dropp unnskyldningene dere alltid har her inne
  Logistikk er tydeligvis et fremmedord for dere
 • Oppdatert svar :
  Det å sjekke din epost for sporings informasjonen du har mottatt på mail er nok lurt.
  i tillegg å ta kontakt når du blir bedt om å ta kontakt er faktisk en god måte å få informasjon på spesielt når du ikke svarer på henvendelser fra oss.

 • Dårlig
  2 mån siden
  Bestilte 2 IPader den 7 desember som julegave til mine 2 døtre.
  Fikk raskt epost om at pakken var på vei. Etterlyste den rett før jul, i romjula fikk jeg telefon om at noe hadde gått feil med sendingen og at to nye ipader ble sendt til meg, som skulle være fremme til nyttår. Har fortsatt ikke sett Ipadene.

  Har to jenter som fortsatt venter på julegaven sin!
  Sendte angreskjema den 14 januar og håper at jeg får igjen pengene, slik at jeg kan kjøpe forsinka julegave til jentene ett annet sted!
 • Hei
  du har allerede mottatt kreditnota og oppgjøret tilbake til deg er allerede ført tilbake til ditt kort som du vet utfra de eposter du har mottatt. når vi mottok avbestillingen din ble den håndtert i løpet av en time
  og tilbakebetalingen til deg som du er informert om tar 3 til 5 virkedager

 • Perfekt
  2 mån siden
  Bestilte en iPhone 11 Pro i går, og fekk tilbakemelding etter et par timer om at produktet var sendt. Deretter kom det raskt melding fra Posten om at pakke var på veg og kunne forventes innen 3- 4 dager. Det var kjapt levert, og er meget godt fornøgd! Kan absolutt anbefale å handle med NorSyd.
 • Hei
  Hyggelig at du er fornøyd :) Vi ønsker deg lykke til med ny telefon

 • Dårlig
  2 mån siden
  STYR UNNA! Utrulig dårlig service og kundebehandling! Helt uansvarlig!
  Bestilte en iPad den 17.12, som har aldri blitt levert. I bestillingsbekreftelse står det helt klart at leveringstid er 3-7 virkedager og ingen bemerkning om at det kan ta «litt» mer tid. Bare tull det!
  Ingen informasjon om hva som skjer med bestillingen på e-post eller SMS heller.
  Har ringt og snakket med kundeservice, men fikk følelse etter kommunikasjon at det er min skyld at jeg er ikke tålmodig nok. Nesten umulig å få tak i kundeservice på e-post. Har skrevet mange ganger, fikk svar kun en gang et par dager siden da jeg truet med å skrive en «hyggelig» anmeldelse på prisjakt. Svaret lovet at jeg får leveringen på fredag. Ingen beklagelse eller noe slikt kun tørr info! Fredagen er passert - leveringen er ikke hos meg fremdeles!
 • Hei
  din levering ankom ankom fredag men som du ble opplyst om i din samtale med kundeservice så kunne det skje at utleveringen ikke fant sted før mandag da vi er avhengig av 3 part. Epost har blitt besvart til deg fortløpende i denne saken.

 • Perfekt
  3 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Bestilte telefon i november. Fikk idag en telefon i posten, ikke den jeg bestilte men en nyere å dyrere en. Dette var ett realt plaster på såret etter å ha venta så lenge 👌👌👌
 • det er hyggelig at du er fornøyd :)

 • Dårlig
  2 mån siden
  Har dere skikkelig lyst å bli forbanna å dra på dokker hjertefeil så skal dokker bare bestille her. Tok 5 uker å få en mobil tilsendt. Kommer ikke til å skje engang til at æ bruke peng her
 • hei tore
  det er vel ikke vanskelig å være enig med deg i at 5 uker er ikke akseptabelt i noen form , det er dog tydelig at det er et avvik på denne ordren som åpenbart er løst den 10.januar. vi beklager at dette har skjedd med din ordre.

 • Dårlig
  2 mån siden
  Bestilte en iPhone i midten av desember. Mottok den aldri og ringte for å annullere ordren. Ble lovet penger på konto i løpet av fem virkedager i dag er det syv virkedager siden og ingenting har skjedd
 • Hei
  Refusjoner styres ikke av oss , det er det din kortleverandør som utfører , normalt 5 virkedager , det kan ta lengre tid , i dette tilfelle er din kreditering gjort og pengene tilbakeført fra oss , hvor lang tid din kortleverandør og din bank bruker er ikke noe vi kan påvirke dessverre.
  du bes ta kontakt med oss da du ikke svar når vi forsøker å ta kontakt med deg.