Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin
PayPal

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Senetic brukeromtaler (0.00)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • 2020-05-09 - Et år siden. Omtaler før dette regnes ikke med i butikkens karakter.

 • Meget dårlig
  2 år siden
  Meget dårlig service. Kjøpte en iPhone, som skulle bli lever for to uker siden, har fortsatt ikke fått det. Ikke heller noen tilbakemelding på utalelige e-poster. Har ringt flere ganger og fått kun tomme løfter om å finne ut av dette. Har nå kansellert hele bestillingen og krevd pengene tilbake. Fortsatt ingen respons. Så vi får se hvor lang blir denne kampen. Dem utgir seg for være en norsk butikk, men i realiteten er dem ikke det, sikkert polsk. Ingen i hvert fall kan et ord på norsk og varene sendes (når og hvis dem gjør det) fra Polen. Med andre ord - hold dere unna!
 • Takk for at du forteller oss din mening. Vi er et globalt selskap i samband med de globale lagrene, derfor sendes produktene vi tilbyr fra utlandet, og noen av våre salgsrepresentanter snakker bare engelsk. Vi er lei oss for det sene svaret. Vi sørger for at vi gjør alt vi kan for å svare på alle spørsmål så raskt som mulig.

 • Meget dårlig
  2 år siden
  Prøvde å få tak i en Dell U2718Q, det viste seg ikke å være mulig da de valgte å avslå forespørselen på pristilbud på deres egen pris som lå ute.

  Håpløs måte å bestille på, uklar informasjon om hva som gjelder.

  Forstår ikke hvorfor de får være på prisjakt når de ikke virker å være interessert i å levere varer.
 • De eksakte detaljene for transaksjonen er tilgjengelige når du åpner kurven din på nett og foretar bestillingen. Ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post eller telefon hvis det er noe du lurer på.

 • Dårlig
  2 år siden
  Ved forsøk på kjøp blir det lagt til et tilleggsgebyr på 100 kroner hvis man handler for under 2000 kroner
  Frakten er dyr, over 300 kroner for en ekstern harddisk som totalt sett er på størrelse med en sko eske.
  Det kom også opp en advarsel om at fortollingsgebyr for behandling av moms kunne tilkomme siden varen ble sendt fra utlandet. Dette på en vare det sto de hadde over 10 stk av på lager.
  Jeg valgte da å avbryte handelen.
 • De eksakte detaljene for transaksjonen er tilgjengelige når du åpner kurven din på nett og foretar bestillingen. Ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post eller telefon hvis det er noe du lurer på.

 • Veldig bra
  2 år siden
  Jeg var lit skeptisk til at de lå så lavt i pris i forhold til de andre butikkene. Samsung EVO 970 2TB.
  Det var heller ikke en pris, men man måtte be om pristilbud hvilket virket rart når prisen var satt. Etter at jeg spurte Prisjakt om det, så bad de meg om å be om pristilbud, men da jeg skulle det så kunne produktet bestilles.
  Bestillingen var enkel, frakten noe dyr, men fortsatt ble det billigere enn nærmeste konkurrent.
  Betalings link kom ikke med en gang, slik at det måtte jeg be om, men kommunikasjonen var rask og jeg fikk betalings link raskt og bestillingen gikk igjennom hurtig.
  Pakken kom så fort at jeg måtte gi beskjed om seinere levering da jeg var på reise.Bestilt tirsdag, betalt på onsdag og levering fra DHL estimert til torsdag.
  Jeg installerte den og skriver dette på systemet som er installert på produktet.

  Kjempefornøyd om enn kjøpeprosessen kan bli bedre og tydeligere.
 • Meget dårlig
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Sendte e-post til de om fraktpriser og feilaktig ilagt gebyr når man bestiller fra hjemmesiden deres forrige tirsdag. Hadde ennå ikke fått svar fra de etter tre dager, så ringte de på det norske nummeret som er oppgitt på hjemmesiden deres forrige fredag. Snakket med en hyggelig og hjelpsom engelsktalende person og fikk raske svar på e-post om at han måtte regne og se mer på det. Etter nesten en uke etter det igjen så har jeg ENNÅ ikke fått noe svar ni dager etter at jeg opprinnelig sendte e-post til de med enkle spørsmål!

  Fraktprisen på omkring NOK.200,- oppgitt her på Prisjakt er gjennomført fullstendig FEIL i følge hjemmesiden deres: På nettsiden deres opererer de BARE med UPS/DHL som transportører og med fraktpriser fra NOK.681,15 da jeg sjekket nå! I tillegg legger de på NOK.100,- på ordre under NOK.2.000,- selv om varen jeg så på koster over NOK.2.000,- med moms.

  Fikk inntrykk på telefonen at de ikke har en eneste person ansatt i Norge. Og på spørsmål om de fulgte og respekterte norske forbrukerrettigheter og lover ved reklamasjoner fikk jeg til svar at han hadde forstått det slik at i Norge kunne man kontakte importøren direkte... Fra anmeldelsene jeg har lest ser det ut til at varer fra Senetic blir sendt fra lager i utlandet (som Polen). Om norske importører da godtar reklamasjoner på produkter sendt fra utlandet fra et firma som ikke holder til i Norge kan jo bli spennende...! Det virker i alle fall som at det er utopiskt å få hjelp fra Senetic ved garantisaker/reklamasjonsaker om noe som er kjøpt fra de skulle gå i stykker!

  Sitter igjen med et elendig inntrykk av, og uten noen tiltro til Senetic både basert på egne erfaringer med de, og på hva jeg har lest på svenske Prisjakt og på danske Trustpiot om de. Det er virkelig synd siden varen jeg så på hos de hadde en veldig lav pris i forhold til konkurrentene. Men det hjelper ingenting hvis jeg ikke får varen eller den går i stykker og jeg ikke få den reparert/byttet fordi Senetic gir blaffen, og den norske importøren ikke tar den i mot fordi den er kjøpt av et selskap som ikke holder til i Norge, som ikke sender varer fra Norge, og som ikke følger norske lover eventuellt...

  På svenske prisjakt har Senetic fått tre enere i de fire siste anmeldelsene der det siste året:

  https://www.prisjakt.nu/butiksinfo.php?f=26517

  På danske Trustpilot har de også fått flere enere, og har et snitt på bare tre av fem stjerner:

  https://dk.trustpilot.com/review/senetic.dk?languages=all
 • Vi beklager misforståelsen. Vi forsikrer deg om at vi gjør alt som er i vår makt for å kun formidle informasjon som er riktig. Ikke nøl med å sende oss en e-post, eller ringe oss hvis du vil ha mer informasjon.