Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt
Klikk&Hent etter én time
Fri frakt over 1000,-
Fri frakt til butikk

https://www.elkjop.no

Betalingsalternativ

Vipps
Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin
PayPal

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Elkjøp brukeromtaler (5.80)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Perfekt
  22 tim siden
  Bestilling
  Veldig fornøyd
 • Perfekt
  2 dager siden
  Veldig bra!
 • Perfekt
  2 dager siden
  Bestilling
  Helt fantastisk hyggelig medarbeider og så profesjonell og forståelsesfull . Han ordnet opp på en imøtekommende måte. Tusen takk , sjeldent opplevd maken.
 • Perfekt
  3 dager siden
  Bestilling
  Selgeren jeg hadde på telefonen var utrolig hyggelig.
 • Perfekt
  4 dager siden
  Bestilling
  meget fornøyd
 • Utmerket
  4 dager siden
  Bestilling
  Grei nettside, jeg har tillit til selgeren.
 • Meget dårlig
  5 dager siden
  Forferdelig dårlig kundeservise. Ingen hjelp å få. Kjøpte en vare med feil på og prøver å få den returnert, men ingen hjelp å få. Jeg la inn en anmeldelse på produktet og da så jeg at 9 av 11 som hadde kjøpt produktet hadde samme problem. Jeg fikk beskjed på epost at de kunne ikke legge inn anmeldelsen av produktet for den var for negativ. Elkjøp minner om kjeltringer. Jeg har deaktivert konto med dem og kommer aldri mer til å handle der mere.
 • Dårlig
  1 måned siden
  Oppdatert : 7 dager siden
  Forferdelig support service
  Kjøpte et Mitsubishi varmepumpe/klimaanlegg i august 2019. Etter kort tid ble den veldig støyende og den er på et soverom så veldig kritisk at den ikke har høyt støynivå. Jeg fikk så treg men ok service tekniker til å komme å se på den ca november 2019. Han demonterte og feilen forsvant uten at han fant feilen. Men siden feilen ikke var der lenger så var jeg fornøyd.

  I may 2020 begynte problemene igjen og jeg kontaktet Elkjøp. ELkjøp lovet å komme tilbake med servicetekniker så raskt som mulig, to uker uten respons. De kom tilbake til meg endelig og ba meg selv ringe underleverandør Infocare, jeg prøvde og nummeret var til feil selskap og til Mitsubishi hovedkontor som bare ristet på hode og sa de hadde ingenting med dette. Jeg fant selv riktig nummer som ikke var Infocare direkte som ga med 2 andre nummer å prøve et av dem Inselo. Jeg hadde kommet riktig MEN de hadde ikke mottatt arbeidsorden fra El-kjøp. Det er nå 4 uker og eventyret med EL-kjøp support fortsetter…

  Oppdatering 2020.07.21: De har overlevert saken i begynnelsen av Juli til Inselo etter mange flere e-poster og korrespondanser. Inselo kan ikke komme før 5.8 for å gjennomføre diagnose. Oppdatering følger når han har vært her....

  Oppdatering 2020.08.06: Inselo har vært på besøk og konkludert med at det er installatør som har KAN ha gjort noe galt og ser seg ferdig med dette siden de ikke var installatøren. De vil derimot ikke stå inne for dette ovenfor norsk-klimasenter.no som gjorde jobben. De mener derimot at det er en maskinfeil. Det blir verre og verre dette her.....

  PS: Etter langvarig lojal kunde pga god support og retur ordning er jeg nå ferdig med EL-kjøp for alt som ikke kan ordnes i en butikk jeg kjenner folkene i :-(
 • Dårlig
  10 dager siden
  Bestilte en JBL partybox 100, den var på tilbud både hos elkjøp og hos andre. Så ut som at elkjøp var de med raskest frakt, så bestilte den der. I stedet har jeg nå fått fire sms-er med beskjed om utsettelse.. 29.juli/ 5.august/ 12.august og nå er siste 19.august... sms mottatt hver uke. Spennende å se om det blir flere utsettelser.
 • Perfekt
  11 dager siden
  Bestilling
  Å handle hos Elkjøp er alltid en fornøyelse. Enten fysisk i butikk eller nettkjøp. Godt utvalg av varer til god pris.
 • Meget dårlig
  12 dager siden
  Bestilling
  Betalte extra får fort leveranse(1-4 dager) brukte alt får lang tid
 • Meget dårlig
  13 dager siden
  Bestilling
  Varen skulle finnes i Min butikk, men det ble bomtur. Og chat`en fungerer ikke, og heller ikke telefon. Dette ble eneste mulighet for å nå frem til Elkjøp
 • Dårlig
  14 dager siden
  hva enn dere gjør IKKE kjøp kjøkken ifra Elkjøp og Epoq. verste erfaringen i livet mitt! kjøpt 2 kjøkken av dem skal ikke snakke om hvor langt tid alt var forsinket her men når jeg først fikk dem så holdt de jo IKKE lenge. jeg kjøpte en vask som skulle tåle MASSE men etter et par mnd så begynner den og flasse, kranen som skulle være KJEMPE bra har mista farge/flasset benkeplaten har også hovnet under. prøvd og klage i 1.5 år nå .. nå som jeg ENDELIG har fått klaget så får jeg beskjed om at det er MIN feil og det er dårlig vedlikeholdt... altså det er en vask? vi vasker og benkplaten blir våt også tørker vi over? det er ihvertfal sånn jeg og alle de jeg kjenner vasker.. også slagskader ifra kniver og gafler sier han med raporten i selve vasken, det er ren LØYN for vi legger alt av kniver og gafler i oppvaskmaskin. de har sendt en til og se på skaden.. denne mannen har inrømt i vtlf til meg i etterkant at han gjorde feil men det hjelper ikke meg nå ?:) han tok NULL i forusetning at produkte jeg hadde fått kunne vært dårlig.. eneste han har sett på er hvotdan vi har ødelagt det.. helt utrolig.. skuffet og forbanna! først fikk jeg feil hvitvarer, ødelagt vifte.. en kjøleskap som jeg venta 2 mnd ekstra på uten at den kom til slutt måtte jeg få pengene tilbake og kjøpe ifra POWER, og nå dette? helt utrolig!
  jeg skriver denne omtalen her så folk skal se men jeg er ikke ferdig med denne saken!
 • Perfekt
  14 dager siden
  Bestilling
  Fant det jeg var ute etter til en veldig god pris og med gratis frakt.
 • Perfekt
  17 dager siden
  Bestilling
  Rask og enkelt saksbehandling. God pris for mye pc.
 • Litt dårlig
  18 dager siden
  Bestilling
  Er ingen objektiv produktinformasjon. Alle produktet fremstår som om de er best i klassen. Så enten lyver de om produktet eller så selger de mye unødvendig dyrt.
 • Meget dårlig
  18 dager siden
  Bestilling
  Kom ikke på avtalt tidspunkt. Jeg brukte en feriedag for å vente på levering. De ringte på ettermiddagen og påsto de hadde vært der men at det ikke var noen hjemme. Dette var selvsagt feil. Så jeg måtte vruke en ny feriedag for å vente på levering. De leverte altså ikke som avtalt og fosøkte å legge skylden feilaktig på kunden. Holder meg unna disse så langt det lar seg gjøre.
 • Perfekt
  19 dager siden
  Bestilling
  Er veldig fornøyd. Alltid god kvalitet og meget god service. Samt enkelt å bestille også på nett.
 • Dårlig
  22 dager siden
  Super Elendig service fra Elkjøp Os. De lover en ting og levere noe helt annet. Tok 7 dager for de å sette en klokke på lading for å så si det er ingenting feil med den. Og flere daglig telefoner til de for å spør hva som skjer med den. Nå har eg reist på ferie å få melding du kan bare kom å hente! TAKK FOR FRYKTELIG ELENDIG SERVICE OG FREKK MEDARBEIDER som rett å slett nekte å gjør jobben sin.
 • Dårlig
  22 dager siden
  Ikke mulig å avbestille eller endre ordre uten å ta kontakt med kundeservice
 • Veldig bra
  23 dager siden
  Bestilling
  Jeg sleit en del, min feil sikkert. Men MasterCard kom ikke opp, sammen med de andre kortene. Det forvirret meg, å måtte ha hjelp på telefon.Er ikke så greit,når en er i utlandet. Men bra, att man ha en leverings adresse, da kan man jo kjøpe presanger.
 • Dårlig
  5 år siden
  Oppdatert : 25 dager siden
  Skuffet!
  Reserverte en vare på nett og fikk bekreftelse på epost at varen var reservert og at en måtte hente varen innen utløpet av neste dag.
  Jeg dro til butikken samme dag, men da en kom dit, hadde de solgt varen, og skyldte på forsinkelse i systemet.
  Elkjøp kunne sendt meg en sms om at varen dessverre var solgt slik at jeg hadde sluppet å dra dit med uforrettet sak.
  Dette er for dårlig Elkjøp!
 • Middels
  29 dager siden
  OK nettsider, finnes bedre, men definitivt også verre.
  Chattefunksjonen er en vits når det kommer til de auto-svarene man får, men til gjengjeld er det relativt enkelt å bli satt over til en kundebehandler og ventetidene er akseptable.
  Prosessen med å få varer levert hjem, er det definitivt store rom for forbedringer ved. Vi bestilte en vare og dato for hjemlevering. Det kom verken noen vare eller noen beskjed fra Elkjøp. Tok kontakt med kundeservice og fikk satt en ny dato for levering. Helt på slutten av dagen ringte budet og sa at de ikke rakk det. Igjen kontakt med kundeservice, og fikk da nok en gang ny dato. Varen ble levert, men da før avtalt tidspunkt (heldigvis var vi hjemme).
 • Utmerket
  29 dager siden
  Bestilling
  lettbrukt og fin nett butikk
 • Meget dårlig
  1 måned siden
  Bestilling
  Det oppstod en stor forsinkelse på min bestilling av hvitevarer. forsinkelsen var på over en måned. Oppfølgning fra elkjøp kan beskrives som fraværende og jeg har til stadig fått nye kundebehandlere som ikke hadde satt seg inn i mine henvendelser. Elkjøp viste ingen vilje til å løse forsinkelsen selv om flere av Elkjøps varehus har lagerført varene jeg bestilte. Til slutt har jeg nå fått nesten alle varene, og faktura for en komplett levering. Jeg kan ikke si annet enn at Elkjøp har vist seg å være en svært useriøs grossist og en forhandler jeg anbefaler andre å strekke seg langt for å unngå. Benytt istedet konkurrentenes prisgaranti dersom elkjøp skulle vise seg å være billigst.
 • Utmerket
  1 måned siden
  Bestilling
  Sømløst
 • Perfekt
  1 måned siden
  Bestilling
  Alt fungerer prikkfritt.
 • Meget dårlig
  1 måned siden
  Bestilling
  Pakken er ikke sendt efter over en uke
 • Meget dårlig
  1 måned siden
  Bestilling Levering
  Jeg bestillte og betalte ett fryseskap den 30.06-20 som skulle leveres 08.07-20. Hos Elkjop Tromsø
  07.07-20 ringer de å sier at de ikke har det på lager men jeg kunne betale 1500,kr TIL og få ett annet skap 15.08
  Det skapet jeg hadde bestillt og betalt kunne jeg få i slutten av August.... Kjempe kundeservice av ei «næbbate» ung dame. Ufin va ho oglite imøtekommende.
  Drit bedrift. Elkjop Finnsnes ordnet opp 😄😄😄
 • Meget dårlig
  1 måned siden
  Bestilling
  Var innom på Forus for å handle. 3 selgere sto å snakket sammen, og gadd ikke se meg og en annen kunde som trengte hjelp å handle kjøleskap. Prøvde å ringe dere, men kom aldri gjennom. Bare en haug med innformasjion om kor flinke dere er ang kovid 19. Kjøpte nå på nett, men etter en haug med feilmeldinger, så ga jeg opp å svare å opprette kunde, som jeg skulle gi ved å lage nytt passord. Var og problemer med leveringsmedote i forhold til adresse. Så håper jeg får hente det på Sandnes i morgen
 • Meget dårlig
  1 måned siden
  Bestilling
  Fikk aldri pakken :-(
  Ble lovt 1-4 virkedager, skjedde aldri....
 • Middels
  2 mån siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Oppdatert 01.07. 3 dager etter henvendelse hos kundeservice fikk jeg en hyggelig telefon fra en elkjøp butikk i Nordnorge som hadde varen på lager. Jeg fikk en verdikupong slik at jeg fikk varen til opprinnelig avtalt pris. Helt OK løsning, skulle ønske dette kunne skjedd litt før, men dette trekker opp inntrykket endel.

  For 2. gang har Elkjøp ikke evnet å levere et produkt jeg har kjøpt på nett. Jeg kjøpte en skriver type Tango X den 4.Mai med estimert levering 18.mai. Jeg fikk 15.mai en melding om at produktet er forsinket og estimert ankomst 29.Mai. Nå er det 10.Juni og jeg får nå en melding om at produktet ikke kommer før 25.Juni. På telefon med support sier de at produktet ikke er her før i Juli. Produktet finnes på lager i butikker i andre deler av landet, men de er ikke villige til å sende produkter derfra fordi det har en annen pris og går på et annet regnskap.

  Dette er 2. gangen Elkjøp ikke har evnet å levere produkter jeg har bestilt på nett i år. De har aldri gitt en streit tilbakemelding på at de ikke kan levevere, men får kun stadige meldinger om at leveransen er mer og mer forsinket.

  Jeg begynner å få et inntrykk av at Elkjøp bevisst utelater å levere produkter de har solgt på tilbud.

  Elkjøp i butikk har jeg gode erfaringer med. Elkjøp på nett har blitt helt ræva.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Bestilling
  Lett å forstå nettsiden . Grei service.Rask levering.Greie priser.Mange valgmuligheter.
 • Middels
  1 måned siden
  Bestilling
  Det jeg lurer på nå,er at prisen på vaskemaskinen har godt ned i pris I dag koster den 2899 .i går 3640 hilsen Eva Nielsen. dato 30-06-2020
 • Meget dårlig
  1 måned siden
  Bestilling
  VANSKELIG Å FÅ TIL - HENGER I SYSTEMET - MYE DERE IKKE HAR PÅ LAGER - KLARER TIL OG MED IKKE Å VERIFISERE PASSORD. CHAT'EN VAR OGSÅ ELENDIG, EN ROBOT SOM IKKE KOM FREM TIL NOEN SVAR MEN BA DEG RINGE TIL KUNDESENTERET. PÅ KUNDESENTERET KUNNE DU KUN VELGE NOEN EMNER SOM IKKE TILFREDSSTILLER VÅR FORESPØRSEL. NEI DETTE VAR ELENDIG.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Bestilling
  Bestilte en rekke produkter som jeg trengte til sommeren, alt levert på døren til rett tid. Kjempefornøyd
 • Perfekt
  1 måned siden
  Bestilling
  Opplever alltids god og rettferdig kundebehandling hos Elkjøp!
 • Dårlig
  1 måned siden
  Denne butikken er kundenes verste mareritt. Når jeg ringte å klagde på at feil komponent i en stasjonær pc ble mottatt ber de meg om å gå til nærmeste Elkjøp. Når jeg ankommer Elkjøp påstår de at alt de bare sto for vareutleveringen, og at jeg måtte ringe det samme nummeret som jeg ringte tidligere. Altså null kommunikasjon mellom kundeservice og varelager. Deretter sa kundeservice at de skulle sende meg et nytt produkt. Nå er det snart gått to måneder, og har enda ikke hørt noe om leveringen. I tillegg til dette hadde alle jeg snakket med null kompetanse om pc, som gjør det nesten umulig å forklare problemet.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Bestilling
  Denne bestillingen gjekk kjapt. Det var ein rimeleg pris på eit godt fryseskap.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Elkjøp er ein fleksibel og god butikk. Både lokalt og på nett, anbefales sterkt.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Bestilling
  God service, ryddig, effektivt.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Bestilling
  Lett å handle med og kjapp ordrebekreftelse.
 • Litt dårlig
  1 måned siden
  Bestilling
  Når dere annonserer FRITT LEVERT så burde det faktisk være det.
 • Meget dårlig
  1 måned siden
  Bestilling
  Føler meg lurt. Kjøpte en vifte og betalte ekstra for rask levering "fra mellom 1-4 dager". Først etter at jeg har betalt og fått bekreftelse står det at den ikke blir sendt før 27. Juli. Jeg bestilte 18. juni. Dette er latterlig. spesielt når jeg kan se at produktet er inne i flere av Elkjøp sine butikker. Har ikke Elkjøp noe distribusjonssystem som gjør det mulig å sende varer mellom butikker og til kunder direkte?
 • Perfekt
  1 måned siden
  Bestilling
  Enkelt, rett og slett.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Bestilling
  Elkjop always has great prices and products recommend to everyone and this version of PS4 I awesome ...
 • 1 måned siden
  Bestilling
  Denne omtalen granskes.
 • Dårlig
  1 måned siden
  Bestilling
  Sidene er tunge å laste på mobil, forvirrende og dårlig skalerte for mobil. Under kjøp virket det som om det var mulig å bestille vare fra nettlager til butikk. Dette var ikke mulig ved utsjekk og meget irriterende at man blir tvunget til å betale for postløsninger når en ikke var forespeilet dette i begynnelsen.
 • Meget dårlig
  1 måned siden
  Bestilling
  Kjøpte detta kombiskapet fordi det skulle være veldig støysvak. Skuffelsen blei veldig stor, har aldri opplevd noe mere støyende kjøleskap durer konstant og en skrapelyd som er helt forferdelig. Høres ut som ei vifte som subber borti noe metal, eller noe gitter som slår mot hverandre. Kombiskapet er nå et år gammelt og går på dynga såfort jeg får kjøpt noe nytt. Ikke mere Siemens produkt på meg. SØPPEL
 • Akseptabelt
  1 måned siden
  Bestilling
  Fin lyd, men til tross for at de reklamerer med at disse skal sitte godt i ørene, opplever jeg at den plutselig detter ut etter å ha brukt tid på å få de til å sitte ordentlig. I tillegg, etter å ha bruk de i noen timer på jobben, kjente jeg at øregangen begynte å bli litt øm. Nå gjør det vondt å sette den inn igjen, så det er lite fristende å bruke produktet. Veldig synd at jeg ikke får returnert det.