Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt
Fri frakt
Fri retur
30 dagers åpent kjøp

https://shop.samsung.com

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Sverige. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Samsung brukeromtaler (6.10)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Bra
  2 mån siden
  Bestilling
  Kjapt.
 • Meget dårlig
  3 mån siden
  Styr unna nettbutikken! Elendig kundeservice! Den ene mailen tok det over en uke å få svar på. Den andre ble sendt for en mnd siden, og har fremdeles ikke fått svar. Under ukentlige telefonsamtaler sier de at de skal "sende det opp i systemet". Særlig! Hvor vanskelig er det å lage en rabattkode? Over to mnd etter, og har fremdeles ikke fått "Buds+ til 199".
 • Hej,

  Vi beklagar att höra att du fortfarande väntar på återkoppling från vår support. Vi jobbar för att lösa alla ärenden på bästa möjliga sätt. Eftersom det är många som är intresserade av våra nuvarande kampanjer kan vår hanteringstid just nu vara lite längre än normalt.

  Vänliga hälsningar
  Samsung Shop

 • Knapt godkjent
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Flott med gratis frakt, derfor får de to stjerner. Dessverre er kundeservicen helt forferdelig. Etter å ha bestilt The Frame 65 helt i begynnelsen av juli forventet jeg levering relativt raskt. Det sto på nettsiden at The Frame ville begynne å sendes fra deres lager 10. juli. Nesten 14 dager senere kommer endelig tven, men den har en ganske stor ripe i skjermen, så jeg sender inn bilder av dette umiddelbart. Dette er naturligvis ikke nødvendigvis Samsung sin feil da det like så godt kan være Bring.

  MEN! Sitter her 18. august, altså 6 uker etter jeg først bestilte, og har fortsatt ingen tv. Har ring kunderservice sikkert 15 ganger, og hver eneste gang har jeg ventet i kø i minst 20 minutter. De klarer ikke å få sendt av gårde ny tv fordi de må motta den gamle først, og når jeg spør hvor i alle dager den er, svarer de at de ikke er helt sikre. Skuffende at Samsung ikke stoler nok på kundene sine (ETTER at kunden har sendt inn alt av bildebevis de har krevd), til å sende en ny tv med en gang, slik at man slipper å vente i ukesvis.
 • Perfekt
  5 mån siden
  Bestilling
  Utrolig rask levering, hjem. Gratis frakt.
 • Perfekt
  6 mån siden
  Bestilling
  bra nettside. enkel å grei å navigere seg frem på
 • Dårlig
  6 mån siden
  Setter 1 stjerne, men de burde hatt null. Totalt inkompetente kundebehandlere. Fikk en Samsung s20 som det var noe galt med. Sendte den inn og fikk lovnader om ny telefon. Etter over en måned var den nye telefonen fortsatt ikke sendt. Ingen kunne si noe om hvorfor. Har snakket med opp mot 20 ulike kundebehandlere uten at det skjedde noe som helst. Kansellerte derfor ordren. Nå har det gått snart 3 uker siden jeg gjorde det og ennå har de ikke klart å slette fakturaen fra Klarna. Fortsatt er det ingen som vet hvorfor. Styr langt unna denne nettbutikken.
 • Hej,

  Vi beklagar verkligen om du upplevt problem med våra produkter och support. Du får jättegärna kontakta oss direkt via vår mail med problemet som du upplevt, så vi kan se över vad det är som har skett med ditt ärende.

  För att kontakta oss via mail så skall du skicka till: shop.no@samsung.com

  Vänliga hälsningar
  Samsung Shop

 • Dårlig
  10 mån siden
  Bestilling Levering
  Nettsiden i seg selv er ekstremt ustabil og treg. Noen produkter er buggy og det går ikke ann å klikke på ting. Det å søke på produkter kræsjer siden, både på mobil og PC. Det er definitivt serveren og ikke klienten.

  Kampanjekoder lar deg ikke endre fargen på produktet, selv om kampanjen ikke sier noe om farge. Irriterende.

  Det er i hvert fall gratis levering via DHL som kommer om 1-3 dager. Har kjøpt derfra 2 ganger, og fått varen neste dag og etter 3 dager.
 • Hej,

  Vi beklagar verkligen om du upplevt problem på vår hemsida. Du får jättegärna kontakta vår support via mail med problemet som du upplevt, så kan vi hjälpa dig vidare och se vad som har skett för att lösa det för dig.

  För att kontakta vår support via mail så skall du skicka till: shop.no@samsung.com

  Vänliga hälsningar
  Samsung Shop

 • Perfekt
  11 mån siden
  Bestilling
  Veldig bra
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 11 mån siden
  Bestilling
  Billigst og gratis frakt.
 • 2019-11-30 - Et år siden. Omtaler før dette regnes ikke med i butikkens karakter.

 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Bestilling Levering
  Rask og effektiv levering!
 • Perfekt
  1 år siden
  Bestilling Levering
  Veldig enkelt og "straight forward" kjøpsprosessen. Oversiktlig og uten ekstra steg.
 • Veldig bra
  1 år siden
  Bestilling
  Bestilte Note 10 +, det ble noe krøll med levering av denne mobilen. Jeg forstår at det kan skje med alle, men SAMSUNG er utrolig proffe. De ga meg rabatt på hele bestillingen. Jeg er fornøyd!
 • Perfekt
  1 år siden
  Bestilling
  Good simple use
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Bestilling
  Rask og bra kjøp, veldig bra.
 • Veldig bra
  1 år siden
  Bestilling Levering
  Foreløpig har det gått greit og enkelt og varen kom som den skulle.
 • Dårlig
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Forhåndspestilte den nye samsung s9+ snakket med de 2 ganger og de klarer ikke å sende meg en kvittering/ordrebekreftelse. litt iriterende.