Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt
Størst utvalg til lave priser
Prisløfte
5 års garanti på elverktøy

http://www.bauhaus.no

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Bauhaus brukeromtaler (0.00)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • 2020-03-02 - Et år siden. Omtaler før dette regnes ikke med i butikkens karakter.

 • 2 år siden
  Denne omtalen granskes.
 • Meget dårlig
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Kjøpte et speil med innebygd belysning. I informasjonen som følgte produktet sto det at det skulle monteres av fagperson og at beskyttelsen som satt på ikke skulle fjernes før etter installasjon. Etter installasjon oppdaget vi en sprekk i speilet. Vi reklamerte varen og fikk byttet produktet, men Bauhaus nekter å betale for montering av det nye speilet. En kostnad som vi ikke hadde hatt hvis ikke Bauhaus sendt et produkt med feil, noe de er skyldig til å gjøre i følge forbrukerloven. Saken går videre som en klage til forbrukerrådet.

  Det er utrolig skuffende at Bauhaus fraskriver seg ansvaret de har som leverandør. Dette hadde ikke skjedd med en mer anerkjent leverandør av baderomsinredning og både vi og rørlegger/elektriker er førbauset over håndteringen. Så vi anbefaler alle som er på jakt etter baderomsinnredning å velge en av de mer kjente baderomsforetningen, det blir kanskje litt dyrere ved innkjøp, men da kan du stole på at de tar det ansvaret de har som selger. Kommer aldri til å anbefale Bauhaus til venner og kjente, heller advare så mange som mulig.

  Anders
 • Dårlig
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Bestilte speilskap til knappe 4000 kr fra Bauhaus i mars. 17 dager etter bestilling fikk jeg mail om at varen var sendt. Dette var første statusoppdatering på ordren. Ytterligere en uke senere var DHL utenfor døren. Litt senere mottar jeg så regning på 825 kr på mva fra DHL, men det står tydelig i ordren til Bauhaus at denne er allerede betalt til dem. Bauhaus skylder på leverandøren (som er samme firma?) at fraktseddelen er galt utfylt. DHL krever pengene med grunnlag i tolloven. Jeg kontaktet Bauhaus kundeservice 4 ganger over en periode på 6 uker hvor samme kundebehandler hver gang lover å ordne opp ift. leverandør og få regningen betalt. Jeg informerte underveis om frist på regning og dermed inkassovarselet som kom. Jeg endte til slutt med å få inkassoregning fra Intrum Justitia som jeg måtte betale. Et allerede dyrt skap endte opp med å bli 1185 kr dyrere. Styr unna!