Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt
30 dagers returrett
Fri frakt små varer fra 999 kr
Sendetid er 2-4 virkedager

http://www.addnature.no

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Tyskland. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Addnature brukeromtaler (7.88)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Perfekt
  12 dager siden
  Oppdatert : 20 tim siden
  Bestilling
  Billig,rask og enkel handel.
 • Perfekt
  10 dager siden
  Oppdatert : 20 tim siden
  Bestilling
  Godt utvalg og lave priser. Rask levering og enkelt å returnere
 • Perfekt
  11 dager siden
  Oppdatert : 1 dag siden
  Bestilling
  Addnature har konkurransedyktige priser, det er enkelt å handle, og utvalget er veldig bra (de har flere varer jeg ikke får tak i andre steder). Varene blir også sendt ut veldig fort. Addnature er for meg en bra nettbutikk, og jeg handler her titt og ofte.
 • Dårlig
  2 dager siden
  Oppdatert : 2 dager siden
  Selve kjøpsprosessen og leveransen var grei.

  Problemet mitt oppstod ved en retur. Over en måned etter returen var mottatt av Addnature hadde de fortsatt ikke kreditert beløpet tilbake. Dette skal egentlig ikke skje, men kan skje den beste. Forskjellen er hvordan selskapet opptrer etter en slik tabbe har oppstått. Hos Addnature dog så virker det som et gjentakende problem. Flere her har skrevet det samme i sine vurderinger.

  Purret på dem etter en måned hadde gått og fikk ikke noe svar på over to uker, purret så igjen og fikk heller ikke noe svar på en snau uke. Purret så for tredje gang, fikk da heller ikke noe svar fra dem. 2-3 dager etter purring nr. 3 så dukket det opp en automatisk epost fra Klarna om at de skulle kreditere meg et beløp fra Internetstores, men hørte aldri noe fra Addnature.

  Normalt er å få et svar fra kundeservice innen 1-3 arbeidsdager om at de er på ballen og hva som vil skje videre i saken. At de i tillegg opererer med forskjellig nettbutikkdomene og selskapsnavn er også helt bak mål. De må få med det i autobeskjeden fra Klarna om at Internetstores er Addnature, i alle fall når man hører nada fra Addnatures egen kundeservice. Igjen så er det flere andre som opplever det samme og at deres kundeservice ikke besvarer henvendelser, selv etter gjentakende purringer.

  Videre så ville et ryddig firma lagt seg langflate og beklaget tabben. I alle fall når det foreligger flere purringer. Noen ville til og med tilbudt en rabattkode eller lignende.

  Her er det tre alternativer:
  1) Enten så spekulerer Addnature i at folk ikke alltid sjekker om de blir kreditert for returer og later som det er feil. Ellers kjent som svindel.
  2) Det er ansatte på lager som i ny og ne legger returer til side i noen måneder og ikke gir beskjed til datasystemet at det er kommet en retur. Når kunden aldri klager så tar de varen selv eller selger den.
  3) Det er komplett kaos hos dem. Dårlig ledelse med uinteresserte ansatte.

  Man kan kun spekulere i hva som skjer hos dem, men at dette er et uryddig firma med ukultur er det ingen tvil om.
 • Perfekt
  12 dager siden
  Oppdatert : 2 dager siden
  Bestilling
  Kom rask gode kvalitet produkt
 • Veldig bra
  5 dager siden
  Oppdatert : 4 dager siden
  Bestilling
  Veldig fornøyd med produktet jeg mottok. Så ut som fra nettsiden og størrelsen var grei. Eneste jeg har å utsette på Addnature er at det tok litt lang tid å få produktet og derfor blir det ikke full score fra meg.
 • Dårlig
  6 dager siden
  Elendig kundeservice. Produktet mottok jeg etter kort tid, men jeg mottok ingen ordrebekreftelse og jeg sendte flere e-poster til kundeservice uten å motta ett eneste svar tilbake, det har nå gått 2 uker siden jeg sendte første Mail, som sagt uten svar. Dette holder ikke mål for en nettbutikk i 2021, og jeg synes det er uprofesjonelt at de blir presentert på Prisjakt uten advarsel om at du som forbruker mest sannsynlig ikke vil motta svar fra kundeservice og ikke får ordrebekreftelse som er helt standard nå til dags..
 • Hei. Vi beklager så mye for at du ikke har fått svar på dine henvendelser samt ikke mottatt ordrebekreftelse. Gjerne kontakt oss på vår Facebook-side der du henviser til saksnummer på epostene du har sendt, slik at vi kan undersøke denne saken nærmere.

 • Dårlig
  13 dager siden
  Kjøpte sko som ikke passet. Sendte skoene i retur. Nå har det gått over en måned siden Addnature mottok returen og de har fremdeles ikke betalt tilbake pengene. De skylder på Covid-19.
 • Hei! Vi beklager så mye for at du ikke har fått refusjon for den returnerte varen. Vi ber deg vennligst kontakte oss på [email protected], slik at vi kan undersøke denne saken nærmere.

 • Perfekt
  26 dager siden
  Oppdatert : 16 dager siden
  Bestilling
  Prisene er akseptable, leveransen var veldig rask og jeg fikk det jeg hadde bestilt.
 • Dårlig
  23 dager siden
  AddNature svarer her og ber kunder ta kontakt på epost. De svarer derimot ikke på eposter man sender til de (det ble gjort før det ble skrevet her, og jeg har enda ikke mottatt svar)

  Jeg handler åpenbart ikke der igjen og anbefaler ingen andre å gjøre det heller.
 • Hei. Vi svarer på alle våre innkomne eposter fra dato de er sendt inn til oss. Dersom du ikke har fått svar på din epost kan det være at vi ikke mottar den eller at svaret vårt har havnet i spam-filteret i innboksen din. Vi ønsker gjerne å hjelpe deg med din henvendelse, og foreslår derfor at du prøver kontakte oss på vår facebookside der vi kan være sikre på at melding blir mottatt, og svar blir sendt til deg.

 • Dårlig
  23 dager siden
  Uhyre treg levering.
  5 dager siden bestilling og varen er ikke overlatt til Norsk transportør enda. Ender opp med over en uke fra bestilling til levering. Til sammenligning pleier varene fra Fjellsport å komme dagen etter om man bestiller på formiddagen.
 • Hei. Vi beklager så mye for at du ikke har mottatt bestillingen din innen den forventede leveringstiden. Gjerne kontakt oss på [email protected], slik at vi kan undersøke denne saken nærmere.

 • Perfekt
  26 dager siden
  Oppdatert : 25 dager siden
  Bestilling
  alt var som det skulle være
 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Bestilling
  Perfekt. Super rask leverans, god pris og produkt som forventet
 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Bestilling
  Varen var som beskrevet. Rask levering. Fikk god oppfølging underveis av pakken. Kan anbefales. Es
 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Bestilling
  Rask levering, gratis retur.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Bestilling
  Enkelt og greit fra bestilling til levering
 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Bestilling
  Enormt stort vareutvalg, ofte med sterkt reduserte priser.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Bestilling
  Kjøpte et hangboard hos dem. Jeg bestilte på søndag ettermiddag og mandag morgen fikk jeg beskjed om at den var på vei. Ankom uten problemer og fungerer som det skal. Anbefales!
 • Dårlig
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Jeg returnerte en bestilling som ifølge posten Addnature mottok allerede dagen etter.
  14 dager etter mottakelsesdato, har jeg verken mottatt bekreftelse fra Addnature på mottatte varer eller noen form for tilbakebetaling.
  Kundesrvucenr som oppgitt er heller ikke i bruk.
  Dette tross 4 mail og flere hendvendelser på chat.
  INGEN SVAR.
  Ifølge posten og norsk lov er det Addnature sitt ansvar, hvilket hjelper lite når man verken får kontakt eller bekreftelser på mottatte tilbakesendelser.
  Jeg anbefaler på det sterkeste å unngå Addnature.
  Sikkert fint om du ønsker varer raskt, for det gikk ikke engang å avbestille 4 timer etter bestilling da de argumenterte for at varen allerede var sendt, tross sporinging viste at den ikke hadde gått ut av lager. Med andre ord er de kjappe på å locke salget, men viser ingen substans hva returerer eller kommunikasjon og service angår om du ønsker å returnere noe.
  Fordi er det da tapte penger, noe de helt klart utnytter til sin fordel.
 • Hei. Vi kan se at vi har vært i kontakt med deg via epost der du har fått svar på dine spørsmål om retur. Det er ikke mye tid fra en bestilling er lagt inn, til den pakkes og sendes, og dessverre var dette tilfellet med din bestilling, og noen ganger kan det ta opp til 72 timer før en sporing aktiveres ved internasjonale forsendelser.
  Angående telefonnummer så er telefonlinjer stengt per nå, men jobbes med å finne en løsning for åpning under hjemmekontor for våre agenter.

 • Perfekt
  2 mån siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Bestilling
  Enkel og raskt, varen kom dagen etter bestilling.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Bestilling
  God informasjon på nettsiden. Rask og effektiv levering med god informasjon underveis. Kan anbefales😊😊.
 • Knapt godkjent
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Bestilling
  Kjøpsprosessen fungerte fint. Måtte returnere pga størrelse. Mer enn 3 uker senere har jeg ikke mottatt oppgjør, ei heller svar på 2 stk henvendelser til kundeservice.
 • Vi beklager så mye for at du ikke har fått svar på dine henvendelser til oss. Vi ønsker gjerne at kontakter oss igjen på epostadresse [email protected] slik at vi kan ta en nærmere titt på din retur, og hva som har hendt med pakken.

 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Bestilling
  Veldig rask levering som alltid. Har brukt butikken 4 ganger og alltid like rask og presis levering.
  Anbefales.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Bestilling
  Sender alltid dagen etter bestilling. Har handla der fleire gonga. Handla gjerne fleire gonga der.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Bestilling
  Lav pris og levering på 1 dag. Kjempefornøyd!
 • Perfekt
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Bestilling
  Veldig forklarende hjemmeside hvor du finner det meste om produktet du ser på. Flott med info om avvikende størrelser. Bra utvalg og ikke så verst priser.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Bestilling
  Rask enkel bestilling, varen kom også raskt fram.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Bestilling
  Fint enkelt og grei handel;rask levering
 • Perfekt
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Bestilling
  Veldig fornøyd med handelen og produktet. Veldig Rask levering og lav pris. Anbefales!
 • Veldig bra
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Bestilling
  * Grei nettside med aktuelle produkter til veldig konkurransedyktig pris.
  * Kjapp levering
 • Perfekt
  2 mån siden
  Godt utvalg, gode priser, lynrask forsendelse. Handler her flere ganger, like fornøyd hver gang.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Bestilling
  God nettbutikk.God service ,hyggelige ansatte.Enkelt å betale,rask levering
 • Perfekt
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Bestilling
  Good price and fast delivery!
 • Perfekt
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Bestilling
  Ble veldig overrasket over den korte tiden det tok for levering. Prisene er bra og har ingenting å utsette når det gjelder disse. Løp å kjøp.
 • Dårlig
  2 mån siden
  Jeg returnerte en vare til dere 22. september 2020, og har fortsatt ikke mottatt pengene for returen. Jeg har sendt 5 mail, hvorav 2 av disse inkluderer kvittering på returforsendelsen min.
 • Vi beklager så mye for at du ikke har fått svar på dine henvendelser til oss. Vi ønsker gjerne at kontakter oss igjen på epostadresse [email protected] slik at vi kan ta en nærmere titt på din retur, og hva som har hendt med pakken.

 • Knapt godkjent
  3 mån siden
  Kjøpte et produkt, som var julegave til min niese. Med fri retur trudde eg faktisk det skulle gå an å bytte størrelse. Når eg da finner ut at dette ikke lar seg gjøre, så betyr dette at jeg aldri mer vil bestille fra dere.
 • Hei. Vi har dessverre ikke en direkte bytteprosess. Hvis du ønsker å motta en ny vare i en annen størrelse eller farge, ber vi deg om å legge inn en ny bestilling på vår nettside, og returnere varen du ikke ønsker beholde. Denne informasjonen er også mulig å finne på vår hjemmeside.

 • Perfekt
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Bestilling
  Rask og informativ kundebehandling. Produktet kom fortere en forventet. Har handlet flere ganger med like god service.
 • Perfekt
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Bestilling
  Svarer raskt på mail, og varen kom raskt frem til hentestedet. Veldig god kundeservice
 • Perfekt
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Bestilling
  Varebe tilsvsrte forventningene. Rask levering👍Kjapt svar fra kundeservice når jeg lurte på noe😊
 • Perfekt
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Bestilling
  Addnature har virkelig fantastisk kundeservice! Jeg tok kontakt ved å fylle ut deres kontaktskjemaet og fikk svar i løpet av noen timer! De ordnet opp med en gang og til og med mer enn jeg forventet! Utrolig tryggt å handle på nettbutikken deres, anbefaler Addnature på det sterkeste!
 • Perfekt
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Bestilling
  Dei er gode og fort levering,fordel gratis frakt,som på butikk en kan bestil prøve og returnere(DEN ER SUPERT)Fordi forskjelen er på størelse ulikt så den passer godt uten frakt ,den eneste som er fungerer ikke bra lit dårlig om faktura på klarna -der er dei er ikke så kjape veldig sakte går om den at må altid sreve e post om den ,den er ikke fikset godt å fjerne /slette faktra eller er dei kjøpe bra
 • Perfekt
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Bestilling
  Kjapp og god service. Anbefales!
 • Perfekt
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Bestilling
  Fløtt kundeservice, rask levering
 • Knapt godkjent
  4 mån siden
  Bestillte et par sko som var for små. Ba om å bytte disse til et nummer større, men dette lot seg ikke gjøre. En ny bestilling måtte lages. Problemet er at prisen er satt opp med 330kr. Et kundefiendtlig system fra butikken og en helt håpløs løsning for en nettbutikk som selger klær/sko da kunden ikke kan prøve produktene før kjøp. Kommer aldri til å skjønne selgere som gjør det vanskelig for kunden. Det ble naturligvis ikke kjøpt sko. Tap for meg og tap for butikken.
 • Hei. Vi er lei oss for at du har dette intrykket av oss. Gjerne kontakt oss på [email protected], så hjelper vi deg med en løsning, eller eventuell forklaring på hvorfor samme pris ikke kan tilbys.

 • Perfekt
  4 mån siden
  Oppdatert : 4 mån siden
  Bestilling
  Fin nettside, rask levering.
 • Dårlig
  4 mån siden
  Addnature er en upålitelig og useriøse når det gjelder kundebehandling . Vi har lest gjennom kommentarene her og det viser seg at folk er oppgitt og har ingen tiltro til Addnature. Det eneste svaret man får er at de har dårlig kundebehandling er på grunn av korona. Dette er en bortforklaring og må meldes til forbrukerrådet . IKKE LØP Å KJØP HOS ADDNATURE.
 • Vi er svært lei oss for at din kundeopplevelse hos oss føles useriøs og upålitelig. Gjerne kontakt oss på [email protected] slik at vi kan se nærmere på din bestilling/sak.

 • Knapt godkjent
  4 mån siden
  Addnature viser dessverre to ansikt: både meget rask levering, og samtidig meget, meget treg avhandling av returnerte varer som oppleves som plagsomt.
 • Vi er lei oss for at returer tar lang tid. Normal returtid er mellom 2-3 uker da forsendelsene skal gjennom toll/EU klarering. Gjerne kontakt oss på [email protected] om din retur tar lengre enn 3 uker, så hjelper vi deg mer enn gjerne med refusjon.

 • Knapt godkjent
  4 mån siden
  Kjøpte sko til 1799. Står at det er fri frakt på "små varer". Blir lagt på 199 kr i frakt. Små varer må presiseres ellers blir dette lureri fra Addnature og jeg ville muligens søkt andre plasser etter skoene. Dårlig.
 • Hei. Vi har beklageligvis problemer med nettsiden for øyeblikket, slik at fraktkostnad blir lagt til uavhengig om bestillingen er over beløpsgrensen for gratis frakt. Den ansvarlige avdelingen jobber med å få løst dette snarest. Vi beklager for dette.

  Vi ønsker derfor at kunder legger ved en kommentar i bestillingen slik at vi har mulighet til å korrigere fraktkostnaden. Har du mulighet til å kontakte oss på [email protected], slik at vi kan gjøre dette i din bestilling også? :)

 • Dårlig
  4 mån siden
  De lover fri frakt over 490 kr, legger på 200,- frakt uansett sum. I tillegg lover de 50 kr avslag hvis man registrerer seg, men man får ikke noen kode for å innløse denne rabatten.
 • Hei. Beløpsgrensen for gratis frakt er 999 kr, men vi har beklageligvis problemer med nettsiden for øyeblikket, slik at fraktkostnad blir lagt til uavhengig om bestillingen er over beløpsgrensen. Den ansvarlige avdelingen jobber med å få løst dette snarest. Vi beklager for dette.

  Vi ønsker derfor at kunder legger ved en kommentar i bestillingen slik at vi har mulighet til å korrigere fraktkostnaden. Har du mulighet til å kontakte oss på [email protected], slik at vi kan hjelpe deg med din ordre samt undersøke hvofor du ikke har mottatt din rabattkode?

 • Perfekt
  5 mån siden
  Oppdatert : 5 mån siden
  Bestilling
  Rask og pålitelig nettbutikk. Varer var som forventet. Kan trygt anbefales videre.