Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt
30 dagers returrett
Fri frakt små varer fra 999 kr
Sendetid er 3-5 virkedager

https://bikester.no

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Tyskland. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Bikester brukeromtaler (7.93)
  •  
    Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
  • Dårlig
    14 dager siden
    Jeg har prøvd å komme i kontakt med dem ved å bruke deres nettskjema, men får ikke svar. Når jeg prøver å bruke eposten de [email protected] får jeg melding at den ikke er i bruk.
  • Hei. Jeg har undersøkt i våre systemer og kan se at du fikk svar på din henvendelse igår. Din henvendelse via kontakskjema har vi derfor mottatt. Er det noe mer du måtte lure på/trenge hjelp med, så kan du svare i eposttråden vi har med deg! :)

    Til opplysning så er vår epostadresse [email protected] Hvis du har sendt til epostadressen du skriver i din kommentar, er dette beklageligvis feil og vi vil ikke motta eposter sendt til den adressen.

  • Veldig bra
    28 dager siden
    Oppdatert : 28 dager siden
    Bestilling
    ok..gode priser fine betingelser gratis retur
  • Dårlig
    1 måned siden
    Prosessen med å bestille og få varen var bra. Problemet startet når buksen jeg bestilte ikke passet. Det er over en måned siden jeg sendte den i retur, og jeg har ikke hørt noe fra dem om det. Jeg sendte en henvendelse via nettsidene. Jeg fikk et svar på den relativt kjapt, men etter jeg svarte på den henvendelsen i begynnelsen av desember har jeg ikke hørt noe.
    Det er et stort minus at man ikke kan ringe de på telefon.
  • Hei. Vi kan se at med en gang vi fikk tilsendt informasjonen vi etterspurte fra deg, så ble saken om retur og refusjon gjennomført. Vi er lei oss for at returtid er lang, men vi vil gjøre det vi kan for at refusjon blir gjort, når vi får informasjonen vi trenger for å gjennomføre dette. Vi takker for forståelse og samarbeidsvilje.

  • Dårlig
    1 måned siden
    Ønsker å returnere en lader fordi den kanskje ødela et el-sykkelbatteri. Kundeservice svarer ikke. Nettsidene for å lage returlapp fungerer ikke i, verken Opera eller Safari.
    De sender ut masse spam og unsubscribe funksjonen fungerer heller ikke.
    Epostene kommer fra utenlandske nettsteder. Her er det bare å holde seg unna.
  • Vi beklager så mye for at du ikke har fått svar på din henvendelse. Da du ikke skriver verken navn eller ordrenummer i kommentaren er det vanskelig å skal kunne undersøke saken nærmere. Vi ønsker derfor at du enten poster ordrenummeret ditt som et svar på denne tilbakemeldingen, eller kontakter oss på [email protected] slik at vi kan hjelpe deg.

  • Litt dårlig
    1 måned siden
    Oppdatert : 1 måned siden
    De kansellerte bestillingen min, refunderte pengene, men økte prisen på varene i mellomtiden. Da frister det lite å forsøke å bestille på nytt.
  • Gjerne kontakt oss på [email protected] slik at vi kan undersøke prisforskjellen, og hjelpe deg med mellomlegget på en eventuell ny bestilling om du ønsker det.

  • Perfekt
    2 mån siden
    Oppdatert : 2 mån siden
    Bestilling
    Godt utvalg, gode priser, kort levering. Topp nettbutikk som jeg bruker ofte.
  • Perfekt
    2 mån siden
    Kjapp levering, hele tiden gode rabatter! Får 10% rabattkode hvis levering blir forsinket!
  • Perfekt
    3 mån siden
    Bestilling
    Rask og problemfri levering. Fin betalingsløsning.
  • Dårlig
    3 mån siden
    The worst online shop! A nightmare!
    Yes the price is good. But if you get problems with your order... goodluck and start calling all the viking gods for help!
    They delivered a bike with metal scrape, RD that is not working properly and then will make everything slow and difficult so resolve it! Until now im still waiting, it is almost a month now.

    Cheap price and cheap service!
  • We are so sorry that your bike was delivered with damages. We are trying to solve all cases as fast and efficent as possible. Regarding your case we have offered different solutions we needed feedback from you on, and that is why the process has been lasting for about a month. We have sent you another email, and hope that you will be happy with our solution.

  • Perfekt
    3 mån siden
    Bestilling
    Jeg liker bikester kunderservice. Fungerer når du trenger hjelp
  • Perfekt
    3 mån siden
    Bestilling
    Riktige varer og veldig rask levering. Og laveste prisen jeg fant på nett.
  • Perfekt
    3 mån siden
    Bestilling
    Best på pris og kjapp levering
  • Perfekt
    3 mån siden
    Bestilling
    Gunstig pris, men aller viktigst rask leveranse.
  • Perfekt
    3 mån siden
    Bestilling
    Rask og kjappt i venningen, pluttselig på var varen klar for henting👏👏
  • Veldig bra
    3 mån siden
    Bestilling
    Rask og effektiv levering. Fikk sykkelen etter få dager. Esken ver no skadet, men innvendig polstring gjorde at sykkelen var uskadd.
  • Perfekt
    3 mån siden
    Bestilling
    Bra pris, rask levering og varen stod absolutt til forventningene :)
  • Perfekt
    3 mån siden
    Bestilling
    Rask levering, rydddig nettside
  • Perfekt
    3 mån siden
    Bestilling
    Gode priser
    Enkel bestilling
    Enkelt og oversiktelig
  • Meget dårlig
    3 mån siden
    Bestilling
    Levering med PostNord fungerer svært dårlig. Måtte ringe og purre på levering to ganger, samt en samtale på chat hos kundeservice. Like dårlig og fraværende kundeservice hver gang. De tok hele 6 dager fra varen ankom PostNord sin terminal i Bergen til jeg fikk varen levert på min adresse i Bergen.
  • Vi er svært lei oss for at PostNord ikke leverte din bestilling da den ankom terminal i Bergen. Vi håper varen(e) i din bestilling ankom deg hel og at du blir fornøyd, selv om levering tok noe lengre enn antatt.

  • Perfekt
    3 mån siden
    Bestilling
    God pris og godt utvalg, rask levering, alt i alt kjempefornøyd 👍
  • Perfekt
    3 mån siden
    Bestilling
    Easy return, fast delivery, good quality and great discounted prices
  • Dårlig
    4 mån siden
    Samme tull med denne nettbutikken som med Addnature.no
    Ser ut til å være samme driverene av begge to.
    Det står at leveringstid er 2-4 virkedager, men akkurat som ved bestilling hos Addnature.no viser pakkesporingsnummeret at Bring venter og venter og venter på at de skal motta varer.

    Ett eller annet sted svikter det totalt, men betalt tok de med en gang.
  • Vi har dessverre hatt problemer med forsendelser og dette er årsaken til forsinkelsen. Vi er svært lei oss for det. Vårt warehouse har nå bekreftet at bestillinger til Norge har blitt sendt. Når pakken ankommer Norge vil du se at det oppdateres med en scanning på sporingen til din bestilling. Vi beklager så mye for denne uheldige hendelsen.

    På grunn av denne hendelsen har inkommende eposter økt, og svartiden har da naturligvis (og uheldigvis) blitt forlenget. Igjen så beklager vi for dette og takker for forståelsen.

    Det er sendt ut en egen epost med forklaring og kompensasjon til de som har bestilt i dette tidsrommet.

  • Utmerket
    4 mån siden
    Bestilling
    rask levering
  • Perfekt
    4 mån siden
    Bestilling
    Raskt og ryddig!
  • Perfekt
    4 mån siden
    Bestilling
    Rask forsendelse, kjempegod og fin sykkel!
  • Perfekt
    4 mån siden
    Bestilling
    Prisgunstig, rask levering, vare som forventet.
  • Perfekt
    4 mån siden
    Bestilling
    Leveranse tid
  • Perfekt
    4 mån siden
    Bestilling
    Kjempefornøyd👍. Enkelt å bestille og rask levering.
  • Utmerket
    4 mån siden
    Bestilling
    Hurtig levering og grei pris
  • Dårlig
    4 mån siden
    Oppdatert : 4 mån siden
    Har handlet en del fra bikester og har som regel hatt gode erfaringer, helt til jeg har møtt på kundeservicen - som krever uforholdsmessig unødvendig informasjon og kvitteringer. Min case, har brukt elsykkelen i ett år, oppbevart inne, gjort vedlikehold selv da dette er en av mine tre sykler. Ikke noe mer avansert enn vask, etterstramming og lett justering av gir. Plutselig en dag mens jeg sykler til barnehagen går pedalen av MIDT i et tråkk, så jeg og ungen nesten flyr i grøfta. Ingen forståelse for dette hos bikester, det er visst min feil at sykkelen er holdt i perfekt stand og at gjengene i ene krankarmen går. Setter seg plent på bakbeina, nekter å sende nye krankarmer - tilbyr dog nye pedaler til 200 kroner som jeg jo ikke kan bruke som "goodwill"🙂🙂🙂 Bruker heller bikeshop som min hovedleverandør fra nå og anbefaler alle med sykkel til å gjøre det samme. Useriøst!

    OPPDATERING; Selv om butikken hevder at forklaring fra deres side er gitt tilsvarer det ikke at forklaring er noe hold i eller godtatt. Selv etter spørsmål om hvorfor det ikke er godt nok å etterstramme selv når man har erfaring til det blir fremmet uten svar.
  • Hei Njål. Vi er lei oss for at din reklamasjonssak ikke hadde det utfallet du ønsket. I all vår kommunikasjon har du fått forklaring på hvorfor avgjørelsen ble slik som den ble. Hvis det er noe som er uklart i forhold til avslaget av din sak, så er du mer enn gjerne velkommen til å kontakte oss igjen på epost slik at vi kan forsøke å forklare det på en annen måte.

    Med vennlig hilsen
    Ditt Bikester team

  • Perfekt
    4 mån siden
    A shipment I received from was missing two items and they corrected it no questions asked when I reported it. They are a great shop with good service.
  • Utmerket
    5 mån siden
    Bestilling
    Grei og rask handel til tross for at varen ble sendt fra Tyskland. Kvaliteten på produktet er også svært god
  • Middels
    5 mån siden
    Oppdatert : 5 mån siden
    Har handlet mange ganger her, og vært fornøyd. Men ikke like lett å få hjelp. Kjøpte en dyr haibike elsykkel, som nå mest sannsynlig har fått motorhavari, etter et år. Har sendt dem all informasjon som de har bedt om, men de klarer ikke å holde oversikt, og se at de allerede har fått info de etterspør. Virker som de haler ut tiden i stede for å hjelpe. Her er det soleklart at de bare skal ta tak i dette problemet, med bosch motoren. Er et kjent problem som dekkes av bosch. Men det går så tregt, allerede på tredje dagen, etter at jeg fyldte ut skjema på nettsiden, og sendt 4 eposter siden for å mase. Kommer sikkert til å gå 14 dager eller mer, med dette tempoet, og det er ikke greit, når dette er min transport til jobb. Hvis ikke dette ordner seg snart, vil jeg fraråde å kjøpe dyr elsykkel fra dette firma. Sjekk også hvilke verksteder i ditt nærområde som vil gjøre service på sykkel kjøpt herfra. Jeg fikser det meste selv, men det ville ikke vært lett å fått hjelp noe sted, da nettkjøp etter sigende er upopulært hos de lokale butikkene. Ikke at det har noe med nåværende problem å gjøre, da motoren ikke skal ha service, men likevel spør de meg om hvor/hvem som har gjort service på sykkelen. Vet ikke hvilke deler som inngår i service, tror ikke det gjøres noe med motor, kun gir, kjede, bremser, og slitedeler. Dersom det bare service slik jeg antar, ser jeg ingen grunn til at man må bruke et verksted? En sykkelinteresset person med litt verktøy kan vel selv få lov til å stå for vedlikeholdet?

    Hei. En liten oppdatering. Har nå blitt kontaktet på en ordentilig måte av butikken, og vi er på vei mot en god løsning. Derfor retter jeg karakteren min til foreløpig 3. Jeg er nok litt utolomodig, selv om jeg fremdeles synes butikken har vært for langsom i sine svar. Men tror nå de vil tilby en løsning, i samarbeid med lokalt verksted og Bosch.
  • Hei Sondre. Vi beklager så mye for at det har tatt lang tid før du har fått svar på din henvendelse. Vi har kontaktet deg på epost med forklaring og løsning, og håper at vårt løsningsforslag er tilfredstillende for deg. Vi setter pris på konstruktiv kritikk!

    Med vennlig hilsen,
    Ditt Bikester team

  • Perfekt
    5 mån siden
    Bestilling
    Rask levering.
  • Perfekt
    5 mån siden
    Bestilling
    Tilgang på produktet jeg ønsket og rask levering. Klarna er også et pluss.
  • Veldig bra
    5 mån siden
    Bestilling
    Bra sko, rask levering. Forløpig fornøyd
  • Perfekt
    5 mån siden
    Bestilling
    Veldig fornøyd med produktet. Rask levering
  • Perfekt
    5 mån siden
    Bestilling
    Meget bra produkt
  • Dårlig
    5 mån siden
    Bestilling
    Fikk feil vare i begynnelsen av juli. Sendte den umiddelbart i retur. Venter fremdeles på rett vare.
  • Gjerne kontakt oss på [email protected] så kan vi ta en nærmere titt på denne saken.

  • Perfekt
    5 mån siden
    Bestilling
    Rask levering, enkel å justere ferdig, virker helt etter forventningene.
  • Perfekt
    5 mån siden
    Bestilling
    Rask levering, rask retur.
  • Perfekt
    5 mån siden
    Bestilling
    Rask levering. Gode tilbud.
  • Meget dårlig
    5 mån siden
    Bestilling
    Fikk feil vare. Sendte inn varer for å bytte til riktig vare, men har ikke hørt noe fra bikester enda!
  • Dessverre har ikke vår nettbutikk Bikester.no en bytteprosess. Gjerne kontakt oss på [email protected] slik at vi kan ta en nærmere titt på denne saken.

  • Perfekt
    5 mån siden
    Bestilling
    Bra produkt, bra pris og kjapp levering!
  • Perfekt
    5 mån siden
    Bestilling
    Rask levering - hyggelig pris.
  • Perfekt
    6 mån siden
    Bestilling
    God kjøpsopplevelse. God beskrivelse av varen. Rask leveranse
  • Perfekt
    6 mån siden
    Bestilling
    Again..and again! One of the best online shop and fast shipping, thumbs up! Keep up the good work... 😊
  • Dårlig
    6 mån siden
    Oppdatert : 6 mån siden
    Jævlig irriterende at butikken hele tiden har salg uten å ha modeller på lager. Dukker alltid opp som billigste men så er det jo ingen av skoene de selger som er inne i normale størrelser.
  • Vi er lei oss for at vi ikke har hatt størrelsen du trenger, på lager, da du ønsker å legge inn bestilling hos oss. Gjerne kontakt oss på [email protected] så kan vi undersøke om vi vil få inn skoene i din størrelse igjen.

  • Perfekt
    6 mån siden
    Bestilling
    Rask levering, ekte være, lava priser.
  • Veldig bra
    6 mån siden
    Bestilling
    Enkel bestilling og rask levering