Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt
Rask levering av dine varer
Ekstra stort utvalg på nett
Bare billige byggevarer

https://www.byggmax.no

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Byggmax brukeromtaler (5.44)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Perfekt
  1 måned siden
  Bestillt flerer ganger. God nettside. Enkel prosess. Funker bra hver gang. Hurtig levering.
 • Veldig bra
  2 mån siden
  Lettvint og god service
 • Perfekt
  2 mån siden
  Har bestilt 2 store leveranser (en på 40 000,- og en på 20 000,-) i hovedsak betong, 2"8 dragere, 2"6 bjelkelag og terrassebord til bygging av en stor veranda. Levert med kranbil i kurante lengder og god kvalitet (lite tvinn på materialene). Eneste ulempe er at de trenger 10-14 dager for å kunne levere. Men selve leveransen er helt problemfri, leveres til avtalt tid med kranbil og materialene plasseres der du trenger. Pluss for lave priser, jeg har spart 40 000 kontra å handle på Maxbo eller tilsvarende.
 • Dårlig
  2 mån siden
  Jeg har aldri opplevd maken til elendig kundeservice. Bruker lang tid på å svare og har ingen kontroll på hvor varene er. Nettbutikk og fysisk butikk har ikke noe formelt samarbeid utenom å ta imot varer, så butikken kan ikke hjelpe. Det er heller ingen varsling når varen ankommer. Man må ha flaks og stikker innom.
 • Veldig bra
  2 mån siden
  Min bestilling gikk smertefritt. Varene litt dårlig pakket ved levering, og noen dårlige planker, men ellers fornøyd
 • Dårlig
  3 mån siden
  Kjøpte drivhus, vinduene blåser ut før drivhuset er tatt i bruk. Halvparten av rutene er ute før sesongen har startet. For dårlig festeanordning. Byggmax svarer med å gi en liten refusjon og legger skylden på kunden
 • Dårlig
  6 mån siden
  IKKE RASK FRAKT! STYR UNNA NETTHANDELEN! Enda ikke mottatt bestilling for en måned siden. Dårlig kundeservice! Tar ikke ansvar for leveringen. Mener dette må kunde ordne selv ved å kontakte Bring pr tlf! Kom ikke gjennom på tlf.
 • Dårlig
  10 mån siden
  Utrolig dårlig å måtte handle for minst 295,- og måtte hente varene i butikken
 • 2019-08-04 - Et år siden. Omtaler før dette regnes ikke med i butikkens karakter.

 • Meget dårlig
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Lokkepris og kansellering av ordre
 • Middels
  1 år siden
  Generelt fornøyd med butikken. Hyggelige folk og bra service. Nettsiden er ikke voksen, og ved betalingen får kjøper inntrykk av at varene blir levert på døren (det står hjemmelevering), men varene må hentes i butikken.
 • Meget dårlig
  1 år siden
  Jeg kjøpte noen utelamper hos de og fikk kansellert ordren med begrunnelse av at de hadde priset feil i nettbutikken sin.
 • Meget dårlig
  1 år siden
  Jeg kjøpte noen utelamper hos de og fikk kansellert ordren med begrunnelse av at de hadde priset feil i nettbutikken sin.

  Jeg hadde kun dialog med en svensk kundetjeneste og det virket ikke som de kjenner til norske regler. Jeg måtte selv påpeke at når en ordre er inngått, så gjelder avtalerettslige regler. Da de forstod dette, endret de plutselig årsak til kanselleringen av ordren og begrunnet kanselleringen med at jeg burde ha visst at prisen var feil. Jeg kjøpte lampene til 200,- per stk, mens de nå koster 800,-.

  Har vært en fast kunde av de i mange år, men dette er for dårlig kundebehandling. Svært lite proffesjonelt.
 • Meget dårlig
  1 år siden
  Enig i det med lokkepriser. Er prisen lav = ordren kansellert.

  Har pt 1 ordre kansellert. Og 1 som ser ut til å bli det (lenge siden bestilt, ingen sending).

  Lav pris er ingenting verd om de ikke vil selge til den oppgitt gode prisen.

  Useriøst.
 • Veldig bra
  1 år siden
  Fin web-side, enkel levering med kranbil og bra priser.
  Utvalget kan litt begrenset, men skal du ha standard ting er butikken klart å anbefale.
 • Utmerket
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Er i gang med å fornye terassen og benyttet Byggmax sine nettsider der jeg lagde prosjekter for å beregne materialforbruk og gjøre bestilling. Da det var delvis gjenbruk av gammelt reisverk og noe nytt valgte jeg å lage to prosjekter. Dette fungert dårlig i nettbutikken så etter å ha vært i kontakt med Kundeservice ble vi enige om at jeg skulle gjøre to bestillinger. Dette var jeg skeptisk til da det medførte 2 x frakt men det skulle de ordne og det gjorde de.

  Jeg fikk mail fra Kundeservice når de hadde vært i kontakt med den lokale Byggmaks leverandøren og sørget for at de to ordrene ble plukket og sendt samtidig. Og ikke lenge etter fikk jeg mail om at beløpet for den ene frakten var tilbakeført på konto. Flott oppfølging.

  Oppfølgingen var også utrolig bra når ordrene ble plukket, da fikk jeg sms om at de var plukket og ny sms kom når de var på bilen og underveis. Faktisk ringte også sjåføren meg og sjekket om jeg var hjemme, evt. skulle han avtale hvor jeg ville ha materialene plassert. Jeg var hjemme og tok i mot en hyggelig og imøtekommende sjåfør og fikk alt plassert akkurat der jeg ønsket.

  Leveransetiden var kun 3 arbeidsdager og ble oppgitt i nettbutikken og denne ble overholdt. Så jeg er svært fornøyd med mitt første møte med Byggmax og det vil ikke bli det siste!
 • Meget dårlig
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Har inntrykk av at firmaet annonserer varer til lokke priser som ikke er reelle.
  Kärcher K2 til 499 selges ikke i noen butikker.
 • Dårlig
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Billig, men ikke til å stole på, dessverre. Selger garanterte med 110% sikkerhet at opplysninge han gav var riktig, noe som viste seg å ikke stemme. Det var heller ikke mulig å bytte parketteni i en annen byggmax-butikk. Begrunnelse: -produktet var utgående. Føler meg lurt..