Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

Kjøp i dag, betal om 14 dager.
Eget lager i Norge.
Sender samme dag.

https://www.fotoplex.no

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Fotoplex.no brukeromtaler (7.50)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Perfekt
  1 måned siden
  Kjempe fin service. Produktene ble mottatt raskt.
 • 2019-04-10 - Et år siden. Omtaler før dette regnes ikke med i butikkens karakter.

 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Meget godt førsteinntrykk pr. telefon; god faglig kunnskap og ikke minst kunnskap om egne produkter (det er ikke alltid tilfelle). Produktene ble mottatt dagen etterpå, imponerende. Forsendelsen var meget godt emballert og merket, utover det som en normalt forventer og er vant med. Sjeldent at jeg har erfart så tvers gjennom profesjonell opptreden/håndtering. Jeg pleier normalt ikke å bruke tid på å gi tilbakemeldinger, men i dette tilfellet fortjener de det. Rett og slett imponert. Jeg kommer til å handle mer hos fotoplex.no.
 • Perfekt
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Kjempe fornøyd med handelen. Rask levering og god dialog. Anbefales
 • Perfekt
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Bestilte nylig Godox AD600 TTL lampe for nikon med triggere, receivere og softboks. - De sendte raskt, og med postnord går det 1-2 dager raskere enn med posten. Supert!

  Uheldigvis var den ene receiveren ikke kommet med når de hadde pakket. Jeg sendte epost og fikk utrolig kjapp og imøtekommende respons. - Fikk den manglende enheten dagen etterpå.

  Full score for god og hyggelig service og rask levering!
 • Perfekt
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Etter mye leting etter bakgrunn til Fotostudie sendte jeg Fotoplex en forespørsel på en annen dimensjon enn det de hadde på webshopen. Hadde en veldig god dialog og oppfølging pr mail angående dette. Ikke minst andre spørsmål om produkter i samme sleng. Jeg fikk veldig positive og utfyllende svar, og opplevde kundeservicen som veldig bra!
  Ny bakgrunn er bestilt etter de klarte skaffe den bredden jeg ønsket til en god pris.
  Veldig god service, og kan på det sterkeste anbefale denne leverandøren!
 • Perfekt
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Særdeles god dialog med fotoplex, levering på 1 dag. Alt stemte, fantastisk produkter gode prise. Anbefales på det sterkeste!
 • Perfekt
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Meget fornøyd. Fikk pakken 2 dager etter at jeg bestilte. Anbefales.
 • Perfekt
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Jeg legger aldri igjen brukeromtaler, men her må jeg gjøre det. Kjøpte lysutstyr fra Godox som hadde noe problemer, fikk tilsendt ny vare så fort det lot seg gjøre selv om produsenten var tvilende. Her kommer jeg til å handle igjen og igjen. Anbefales hvis du er opptatt av service, var også derfor jeg valgte å handle her første gangen fordi jeg leste på nett at servicen var god. Og det kan jeg nå skrive under på. Tommel opp.
 • Perfekt
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Kjapp, hyggelig og problemfri handel. Var på utkikk etter Joby sin SLR zoom med kulehode. Fotoplex lå langt under halv pris av mange av de andre butikkene som hadde samme produkt. Dro innom butikken til fotoplex og fikk samtidig tittet på andre spennede produkter i deres sortiment som de hadde på display.

  Veldig hyggelig kundebehandling. Annbefaler fotoplex og jeg kommer garrantert til å handle fra de igjen.
 • Perfekt
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Fotoplex strekker seg langt for å hjelpe sine kunder. Takket være ekstraordinært god service kan det se ut som at guttungen allikevel får julegaven han ønsker seg. Ringte Fotoplex da jeg mottok en defekt enhet fra en annen leverandør - pakke på vei i løpet av minutter. Imponerende! Takk! :)
 • Perfekt
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  God kundebehandling slik det skal være! Fikk raskt tilbakemelding om at en vare var restet, men fikk tilbud på lignende produkt siden jeg måtte ha varene innen kort tid. Varene ble sendt i går, og kommer til oss i dag, så perfekt!
 • Perfekt
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Jeg driver et fotostudio og har fra tid til annen behov for å skifte ut eller supplere utstyret. Da jeg oppdaget Fotoplex for noen år tilbake, skjønte jeg fort at jeg hadde funnet min leverandør - på nett eller ikke. Mange spennende produkter til gode priser og en helt utroooooolig god kundeservice! Alltid behjelpelig og superrask levering. Da er det ikke vanskelig å bli fornøyd som kunde! Jeg anbefaler Fotoplex på det sterkeste :-)
 • Perfekt
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Jeg har nylig kjøpt lysutstyr og tilbehør hos fotoplex.no. Det har vært en svært hyggelig opplevelse å handle hos dem. Gode priser, topp kundeservice og rask levering. Fotoplex gir hurtig respons på alle henvendelser. En av varene jeg mottok var dessverre blitt skadet under transport, men fotoplex var svært rask med å erstatte den skadete varen. Jeg kan absolutt anbefale dem og jeg vil garantert handle mer hos dem i framtiden.
 • Perfekt
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Når jeg krysser av for 10 stjerner / perfekt - er dette med god grunn. Tidligere i dag spurte jeg om tips og anbefalinger og fikk et helt utmerket og hyggelig svar på svært kort tid. Så fort dialogen vår var i boks, fikk jeg mail om at varene var pakket og klar for sending. Utrolig. Anbefaler fotoplex på det sterkeste - og det kommer av en som bestiller på nett hele tiden. :)