Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt
Høy kompetanse
Best på service
Rask levering

http://backstagemusikk.no

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Backstage Musikk brukeromtaler (3.50)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Dårlig
  11 mån siden
  Oppdatert : 11 mån siden
  Vi gjorde et pulsivt kjøp hos backstage musikk og vi leverte tilbake varen en time etter at vi har betalt. De nektet å gi pengene våre tilbake. Jeg vet at de får lov til å gjøre det men vi har ikke dratt fra storsenteret (Sandvika) ennå da vi ombestemte oss bare en time etter handelen. Og jeg synes at det er så dårlig gjort fra dem fordi de har ikke forklarte at de har ikke "no return policy". Det får meg til å tenke at de har problemer med å selge varen (piano) igjen hvis jeg returnerer den tilbake helt ny. Det føles urettferdig og veldig dårlig kundebehandling.
 • 2019-11-28 - Et år siden. Omtaler før dette regnes ikke med i butikkens karakter.

 • Perfekt
  1 år siden
  Ærlig talt, jeg er 60 år + og var innom en "lettvint løsning" som jeg synes butikker på et kjøpesenter er, for å se på el-gitar til sønnen min. Blir møtt av en kar med litt rart hår og tatovering på armen og jeg tenkte at "Ja, det er vel slik å gå i en forretning på et kjøpesenter. Spesialister her? Ikke søren!"
  SÅ FEIL KAN MAN TA!
  Magnus som ekspederte oss viste seg fra en veldig kunnskapsrik side, han skjønte våre utfordringer og behov og han kunne svært godt det han viste oss. Og selv om vi vel egentlig sa ganske klart ifra at vi ikke skulle kjøpe noe nå, så var han like entusiastisk som om vi skulle ha det dyreste i hele butikken. Service og kunnskapsnivå ut over enhver forventning!
  Eller kanskje han bare var en dyktig selger. Vi gikk ihvertfall derifra med komplett sett til omtrent dobbelt så mye som jeg hadde planlagt å bruke, men aller viktigst: Vi hadde en kjempegod kundeopplevelse og har fått en løsning som 14-åringen er 100% fornøyd med!
  Er trygg på at hit vil vi komme tilbake!
  Mine beste anbefalinger!
 • Dårlig
  1 år siden
  La inn bestilling på vare den 19/3, og fikk da tilsendt mail hvor leveringstid var anslått til 21. Siden varen skulle gis i bursdagsgave den 30., sjekket vi ar varen var på lager i forkant. Leveringstiden ble først forskjøvet til 27. før den igjen ble forskjøvet til 29. Da varen fortsatt ikke hadde kommet den 29., og vi heller ikke hadde fått noen annen oppdatering, tok vi kontakt med kundeservice per telefon. Kundebehandler var hyggelig nok å prate med, men han kunne ikke gi noe svar på ordrestatus. Han sa da han ville sjekke opp i saken, og gi beskjed på mail. Vi opplyste i denne forbindelse om at varen var tiltenkt som bursdagsgave. En halvtime senere fikk vi kortfattet beskjed på mail om at varen ikke ville bli sendt før til over helgen, altså etter at gaven skulle vært levert.
  Alt i alt ingen god kjøpsopplevelse.
 • Hei kjære kunde,

  Takk for din tilbakemelding. Her har det beklageligvis skjedd en svikt i våre systemer som har indikert at produktet har vært på vårt lager, selv om det ikke har vært det. Dette har ført til noe lenger leveringstid enn normalt, og det er sterkt beklagelig. Vi takker derfor for din ærlige tilbakemelding, da dette har gjort oss oppmerksomme på et systemavvik vi nå kan rette. Samtidig setter vi pris at du trekker frem at kundebehandleren var hyggelig. Vi setter service og god kjøpsopplevelse veldig høyt, og håper du vil gi oss en ny sjanse til å rette opp inntrykket du har fått denne gangen.

  Med vennlig hilsen oss i Backstage Musikk!

 • Perfekt
  2 år siden
  Bra kunde service og flotte ansatte som bryr seg om kundene.
 • Perfekt
  2 år siden
  Kjøpte en ny rør-amp hos Backstage for en liten tid siden. Bedre service finner du ikke noe annet sted!
 • Perfekt
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Kjøpte nylig en LTD FRX-401 i hvit hos Backstage Musikk. Fikk utrolig god service av de herlige menneskene som jobber der. Kjøpte også en Stone Deaf Kliptonite effekt pedal som jeg er veldig fornøyd med. Disse folka har masse produktkunnskap og finner akkurat det du måtte trenge. Lokalet er ryddig og fint, gitarene er rene og stemte + de har luftfuktere rundt om i lokalet. Disse folka bryr seg virkelig og gitarene og pianoene i butikken. 10/10 på kundeservice og produktkunnskap!
 • Perfekt
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Kjøpte Roland digital piano, i tillegg fikk pianokrakk med stor rabatt. Veldig fornøyd med kundeservicen, god kommunikasjon med selger. Morten var veldig rask til å svare på forespørsler jeg hadde. Levering var raskt og greit, direkte fra Roland Norge, fri frakt. I min boka Backstage Musikk anbefales!
 • Perfekt
  4 år siden
  Oppdatert : 4 år siden
  +
  Gratis frakt
  Lynrask levering
  God Kundeservice
  Stort utvalg produkter

  -
  .......
  Helt suveren nettbutikk :)
 • Perfekt
  4 år siden
  Oppdatert : 4 år siden
  Første og ikke siste gang jeg handler av Backstage Musikk. Det er den beste servicen jeg noen gang har fått. Handler du her er du i gode hender. Takk for sånne som Dere!
 • Perfekt
  4 år siden
  Oppdatert : 4 år siden
  Bestilte notebok til piano, ankom dagen etter. raskt og greit med fri frakt, Sånn skal det være! Her kommer jeg tilbake til.
 • Perfekt
  4 år siden
  Oppdatert : 4 år siden
  Kjøpte BOSE QC 25i. Kjempefornøyd med både produktet og servicen. Det hjalp meg til å velge rette hodetlf. Utrolig god kunnskap om alle produktene hos de som jobber der. Kjøpt instrumenter derfra tidligere, og er overlegne på både service og kvalitet/kunnskap.
 • Perfekt
  6 år siden
  Oppdatert : 4 år siden
  Har handlet her noen ganger nå, og må si jeg er svært fornøyd. Ved siden av gode priser og et bra utvalg, er det kanskje den gode servicen jeg har fått fra de joviale og hyggelige ansatte, som er hovedgrunnen til mine gjentatte handler her.
  Setter også pris på en svært ryddig og brukervennlig nettbutikk, noe som ikke alltid er tilfellet når det kommer til musikkhandel i Norge.

  Jeg anbefaler å handle i butikken dog, pga. gode sjanser for en pose jovial humor med på kjøpet.
 • Perfekt
  4 år siden
  Oppdatert : 4 år siden
  Knallbra kundeservice. Raske til å svare på forespørsler, rask frakt. Veldig god opplevelse med nettbutikken, en fryd å handle her.
 • Perfekt
  4 år siden
  Oppdatert : 4 år siden
  Utrolig raske og alltid gratis frakt.
 • Perfekt
  5 år siden
  Oppdatert : 5 år siden
  Meget bra kundeservice!

  Backstage musikk leverer service i særklasse. Jeg kjøpte en relativt dyr gitar der jeg ikke var helt fornøyd med elektronikken som originalt stod i gitaren. Backtsage Musikk imøtekom mine behov ved først å prøve å justere. Da jeg ennå ikke var helt fornøyd tilbød de seg å bytte hele elektronikken til noe jeg selv ønsket og visste var bra.
  Kjapp levering og meget bra support på tlf.

  Nå bor ikke jeg på østlandet så jeg var litt skeptisk til å handle på nett en såpass dyr gitar, men jeg må bite min skeptisisme i meg. Dette har Backstage fikset på en utmerket måte kostnadsfritt for meg. Så konklusjonen er: Her er en butikk som setter kunden i fokus uansett hvor kunden måtte befinne seg i landet. I tillegg personalet særdeles dyktige og kunnskapsrike. Tusen takk til Anders og Armin i avd Sandvika :)
 • Perfekt
  5 år siden
  Oppdatert : 5 år siden
  Fantastiskt kunderservice!
  Aldri i mitt liv har jeg opplevd ett så bra kundeservice som Backstagemusikk!
  Jeg bestilte 2 KRK Rokit 6 G3.
  De sente meg facebook melding angående den ene monitoren som var litt skadet på utsiden. De sa jeg kunne få den monitoren 20% billigere eller så kunne jeg vente til neste uke å få en som var 100% i stand.
  De fortalte meg at den var testet og at den funket fett, de sa og at all garantien følgte med osv.

  Gratis frakt og greie!
  De sente varen kl 15:58 November 3 2015. Den er allarede her i Stavanger nå (I dag er det den 4 november 2015)
  Gleder meg til å plukke opp monitorene!

  Anbefaler Backstagemusikk om du ønsker ett konge service!

  Utrolig fornøyd kunde!
 • Perfekt
  5 år siden
  Oppdatert : 5 år siden
  Utrolig rask levering, og godt pakket vare. Også en av de bedre kundeservicene jeg har vært borti på mange år, med raske svar og det er tydelig at de bryr seg om kunden!
  Anbefales!
 • 5 år siden
  Oppdatert : 5 år siden
  Denne omtalen granskes.
 • Perfekt
  5 år siden
  Oppdatert : 5 år siden
  Meget god, hurtig og personlig service. Her bryr de seg om kundene!
 • Perfekt
  5 år siden
  Oppdatert : 5 år siden
  Fantastisk! Svarte på mail samme dag om en vare som var utsolgt (på en søndags kveld!). Veldig personlig kundeservice, og pakken var fremme neste dag (Fra Oslo til Bergen). Vil bruke denne butikken igjen!
 • Perfekt
  5 år siden
  Oppdatert : 5 år siden
  Enkelt, raskt og god pris! Bestilte på fredag, og dagen etter var pakken klar for henting på posten. To tomler opp!
 • Perfekt
  6 år siden
  Oppdatert : 6 år siden
  Backstage er kunnskapsrike, serviceinnstilte, samt hyggelige å ha med å gjøre. Godt utvalg, konkurransedyktige priser, og veldig rask levering. Med andre ord: Toppkarakter på alle punkter; anbefales på det sterkeste!
 • Perfekt
  6 år siden
  Oppdatert : 6 år siden
  Endelig en norsk nettbutikk som yter utmerket service, har oppdatert lagerbeholdning på nett, gir fri frakt på alle bestillinger og sender varene omgående. Perfekt!
 • Perfekt
  6 år siden
  Oppdatert : 6 år siden
  Jeg har aldri opplevd maken til god service hos en musikkforretning (etter å ha spilt gitar i over 30 år). Jeg bruker stort sett butikken på Strømmen Storsenter, og de er helt rå. Det er aldri noe problem å stikke innom med spørsmål, eller maile/ringe. De ordner alt. Jeg trengte ny gitar litt opp i pris. Den jeg vurderte var ikke inne, men jeg fikk tilbud om å kjøpe en rabattert gitar som var omtrent i samme klasse, og mulighet til å bytte denne i den andre mot å betale prisforskjellen. Jeg hadde den første gitaren i 5-6 uker, så prøvde jeg den andre og byttet til den. Null problemer! Har hatt noe retur av varer pga skader, det har også vært helt problemfritt, ingen "vriene" spørsmål, bare avklaringer. Hyggelige og svært kunnskapsrike er de også.
 • Perfekt
  6 år siden
  Oppdatert : 6 år siden
  Har ikke vært borti noen som har større ønske om å yte god service! Har hatt kontakt med butikken en rekke ganger, og har ikke opplevd andre som har så godt innblikk og oversikt over de produktene som selges i denne butikken. Anbefales på det varmeste.
 • Perfekt
  6 år siden
  Oppdatert : 6 år siden
  Jeg har skjeldent opplevd bedre service. Jeg jobber som lærer på en barneskole og bestilte et klassesett ukuleler. Dagen etter kom de levert på skolen, ferdig stemt!

  Senere har vi også brukt dem til leveranse av PA-anlegg og mikrofoner. Kommer definitivt til å fortsette å handle hos Backstage!
 • Perfekt
  6 år siden
  Oppdatert : 6 år siden
  Basert på mine erfaringer med Backstage musikk kan jeg si at kundebehandlingen har vært god og at de har et bedt utvalg av kvalitetsprodukter.
  I god kundebehandling legger jeg at de ansatte er hyggelige, innehar eller innhenter relevant informasjon om produkter jeg er interessert i, samt at de ansatte strekker seg langt for at kunden skal bli fornøyd. Dette, i tillegge til konkurransedyktige priser, kvalifiserer til full pott.
 • 7 år siden
  Oppdatert : 7 år siden
  Denne omtalen granskes.
 • 7 år siden
  Oppdatert : 7 år siden
  Denne omtalen granskes.
 • 7 år siden
  Oppdatert : 7 år siden
  Denne omtalen granskes.