Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Platou brukeromtaler (0.00)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • 2020-06-22 - Et år siden. Omtaler før dette regnes ikke med i butikkens karakter.

 • Perfekt
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Bra nettbutikk, kjapp og oversiktlig. Kjøpte et par randonnee-støvler til veldig bra pris på påskesalg og de ble superraskt levert. Ordre lagt inn 9. april kl 12.30, melding om sending på vei samme dag, klar for uthenting 11. april. Veldig bra, ingenting å utsette på dette!
 • Meget dårlig
  2 år siden
  Fant jakken jeg så etter på Black Friday salg, og bestilte. En stund etterpå fikk jeg mail om "bug i systemet", og at ordren var kansellert. Og at jeg må legge inn ny ordre dersom jeg ønsker varen. Beløpet er trukket fra mitt kort, og grensa på kortet er dermed på maks. Noe som vil si at jeg ikke får handlet jakken til prisen som gjelder i dag. Elendige greier. Første og siste gang jeg handler her.
 • Dårlig
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Første og siste gang jeg handler i butikken. 1,5 uke siden bestilling, og varen ble ikke sendt før idag. Varen var på lager og etter purring fikk jeg beskjed om at den allerede var sendt og var rett rundt hjørnet. Dette stemte ikke. Null kontroll, og elendig responstid på mail. En stjerne for pris.
 • Veldig bra
  6 år siden
  Oppdatert : 6 år siden
  Butikkbetjeningen er troverdige og utviser gode produktkunnskaper (Platou Sandnes). Butikken har stort sett produkter av høy kvalitet. Finner at prisene generelt er høye sammenlignet med nettbutikker.