Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin
PayPal

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Tyskland. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Zalando brukeromtaler (4.72)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Dårlig
  2 dager siden
  Har fått en purring på en betaling som er foretatt innen tidsfrist og betalt inn til rett konto og med rett referansenummer. Vanskelig å komme i kontakt med Zalando, alt de kan tilby er en siden med FAQ - som ikke hjelper i det hele tatt. Siset gang jeg gidder å kjøpe noe fra dem, bruker mye tid på få rette opp dette!
 • Knapt godkjent
  8 dager siden
  Dårlig kundeservice.
 • Dårlig
  13 dager siden
  Veldig dårlig kundeservice.
 • Veldig bra
  23 dager siden
  Handler en del herfra. Leveringstid OK, men det haster som oftest ikke for min del uansett. Skulle ønske de benyttet Posten i stedet for PostNord da jeg opplever oftere problemer med dem. Returer har også gått greit. Tror de får mye ufortjent dritt. Selv stort sett fornøyd, men kundeservicen har en del å gå på i tilfellene det er gjort feil (som ikke er kundes skyld). Lite løsningsorientert, lite behjelpelig og man må mate informasjon inn med teskje for å få hjelp da de ikke sjekker ut en minste ting selv. Måtte forklare tre ulike kundebehandlere at pakken var levert flere mil unna bestilt sted før jeg fikk hjelp. Det er ikke nødvendigvis Zalando sin feil, men PostNord, men hvordan saken ble behandlet er deres feil og har stort forbedringspotensiale.
 • Dårlig
  26 dager siden
  En av verstingene, styr unna og velg norske nettbutikker som følger norsk forbukerlov og kan kontakte hvis et problem skulle oppstå. Zalando er uoppdatert, tidenes verste på service med en refund tid på opptil 7 uker, hvilket er latterlig..! Da har du i tillegg betalt også for langtdistanse shipping tillegg og faktgebyr for retur🥴🥴
 • Dårlig
  29 dager siden
  Ikke stol på det selskapet! De sier hva som helst her i disse trådene. Realiteten er langt fra som de liker å gi inntrykk av.
  Verste nettbutikken, og for meg sendte de en vare uten å legge ved retur etikett. Tok meg 8 mailer og mas for å få en returlapp sendt per mail. Fylte inn på nett som angitt årsak og printet ut retur etikett og leverte inn til forsendelse. Hva de nå har gjort er å slette tidligere bestillinger på min profil. Ei heller fikk jeg noengang en bekreftelse per mail på at retur var registrert. Folka på den norske avdelingen, sier kun de ikke har noe med returer å gjøre. I tillegg tar de seg grådig hod tid på refund. 7uker faktisk🙈🙈
  To ord: STYR UNNA! Benytt norske levrandører som Villoid!
 • Knapt godkjent
  1 måned siden
  Meget uprofesjonelt. Etter å ha feilbelastet meg med toll, ble det umulig å få den refundert. De klarte ikke å tyde vedlagte kvittering, de svarte ikke på spørsmål. Nå har jeg gitt opp. Aldri mer Zalando. Og vennligst ikke svar meg på nytt at dere er veldig lei dere for at jeg har opplevd dette. Det er ikke troverdig.
 • Dårlig
  1 måned siden
  Kjøpte 3 klær på blackfriday, plutselig fikk jeg mail som takker meg at varene var ferdig returnert når æ har ikke spurt å returnere dem. Ringte kundeservice og dem sa at det kan ikke gjøre nokka nu fordi det var refundert allerede. Æ fikk være sjokk og tomt for ord. Forferdelig kundeservice rett og slett.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Varene leveres raskt. De har ikke belastet meg returene.

  Minus å måtte printe ut returlapp selv, ikke alle har printer tilgjengelig.
 • Perfekt
  1 måned siden
  utmerket, rask levering og nettsiden er veldig oversiktlig og brukervennlig
 • Perfekt
  2 mån siden
  Benyttet Zalando mange ganger og veldig bra opplevelse hver gang. Rask og fri levering er et stort pluss.
 • Dårlig
  2 mån siden
  Utrolig dårlig kundeservice, liten vilje til å rette opp i feil de selv har gjort.
 • Middels
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Oversiktelig og grei nettbutikk. Veldig mange søke alternativer, merke,passform,størrelse, farge, lengden,pris osv. Vist du ligger klær du ønsker deg som favoritt. Så får du beskjed om de har tilbud på nettopp den varen. Det samme gjør du om varen er utsolgt i størrelsen du vil ha. Veldig grei ordning med og få faktura tilsendt og betale for klærene du beholder. Eneste negative opplevelsen jeg har hatt er at jeg bestilte en genser som jeg retunerte dagen etterpå. Printet ut retur etikett og sendte den på bunnpris. Heldigvis så ber jeg alltid om kvittering ved retur. Etter 3 purringen på ubetalt faktura, på en pakke som jeg vet jeg retunerte for 4uker siden. Så tok jeg kontakt med zalando på tlf. Siden de ikke svarer på mail. Damen i tlf virket sur, til jeg sa kolli nummeret på pakken. Og sa at jeg vet at denne ble retunert til dere. Da søkte hun pakken opp og sa at pakken har blitt sendt fra meg, men at postnord må ha rotet den bort på veien. Når jeg spurte henne hvorfor zalando har sendt purring på purring på en pakke som de ser at jeg har sendt i retur, ble det stille i tlf i 10sek. Før hun sa at hun sku sende en skjema per mail, hvor jeg måtte skrive hvilken butikk jeg hadde reunert pakken til, kolli nummer, hvortid pakken ble bestillt, hentet, retunert
  Osv. Da sku inkassovarselet bli slettet. Ingen unnskyld/forklaring. Dårlig kunde service
  Helt utrolig at zalando prøvde gang på gang og få meg til og betale for en vare som de kunne se var sendt i retur fra meg for 4 uker siden. Dette burde de tatt opp med postnord. Men neida her er det tydeligvis kunden som har skyld.
 • Dårlig
  2 mån siden
  Bestilte varer som ble borte hos PostNord. Har gjentatte ganget prøvd å få kontakt med dem, men ingen svar. Når jeg først fikk svar, så var vedkommende sur og sa at jeg bare måtte vente. Denne ordren var allerede betalt og de unngår tema å betale meg tilbake, OG vil at jeg skal bestille på nytt. Noe som aldri kommer til å skje. Så sykt useriøst og uprofesjonelt.
 • Dårlig
  5 mån siden
  Kjempe dårlig kundeservice så fort ting ikke er A4. Fikk tilsendt pakke fra deres samarbeidspartner (Adidas) og ved retur fikk jeg ikke tilbakebetalt beløpet, kr 2500. Etter flere purringer, oppfølginger og mange henvendelser til tross for at jeg hadde opplyst ordre nr hele veien ble jeg hele tiden spurt etter mer og mer informasjon.

  Utrolig dårlig opplegg og jeg vil på det sterkeste anbefale å handle et annet sted!
 • Perfekt
  5 mån siden
  Handlet her to ganger den siste tiden pga salg. Kjempe fornøyd! Varene kommer kjempe fort, superlett å starte retur på nett og så sende varen. Bestilte en mandag formiddag, fikk hente melding onsdag formiddag. Returnerte en vare og fikk melding dagen etter om at pengene var på konto i løpet av noen dager. Stort pluss for gratis frakt (over 230 kr) og gratis retur, retur innen 100 dager! Imponert! Handler her igjen!
 • Dårlig
  7 mån siden
  Elendig service! Bestilte bikinitopp- og underdel. Fikk tilsendt 2 underdeler i 2 forskjellige størrelser. De har heller ikke flere bikinitopper igjen i min størrelse (selv om de hadde det da jeg bestilte). Jeg må gå til et postkontor el. for å returnere pakken. Jeg fikk aldri den bikinien jeg skulle hatt nå i sommer. Kompensasjon: 15% på fremtidig kjøp! Da jeg klagde på at det neppe var å betrakte som "plaster på såret" som de så velvillig kalte det fikk jeg til svar at det var alt de kunne tilby. Jeg har i tillegg ventet en uke på å få returlapp tilsendt i posten fordi jeg ikke har skriver. Masse styr som skyldes en feil fra Zalando og indikerer at jeg kan bruke penger på nytt ved å kjøpe et nytt plagg med hele 15% avslag. Hadde de i det minste tilbudt et gavekort, så hadde jeg kanskje nøyd meg med det. At jeg skal ha mye styr for å returnere en vare som er feilsendt og ikke få det jeg opprinnelig hadde bestilt og bekreftet kaller jeg rett og slett elendig kundeservice! Styr unna denne nettbutikken om du finner alternativer!
 • 2020-01-16 - Et år siden. Omtaler før dette regnes ikke med i butikkens karakter.

 • Middels
  1 år siden
  Bestiller god del klær, utvalget av klær er greit, men leveransen er som oftest ganske tregt ( sender pakken tregt fra lageret).
 • Middels
  1 år siden
  Beste butikken når det gjelder bruk av modeller og foto av produkter. God ordning på returer, men mange dager tregere på leveranser enn Boozt.
 • Knapt godkjent
  3 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg må oppdatere anmeldelsen min fordi denne butikken har endret seg drastisk den siste tiden. Frakt er ikke lenger gratis på alle bestillinger - nå må man bestille for minst 229 kr. Dette er dessverre det minste problemet.
  De bruker veldig lang tid på å få inn populære varer, men disse utsolgte varene dukker allikevel opp i prisjakt.
  Hvis man returnerer dyre varer kan man ende opp med at ulike betalingsalternativer blir blokkert for alltid. De straffer deg altså for å bruke din juridiske angrerett.

  GAMMEL ANMELDELSE:
  + gratis frakt og retur
  + 100 dager åpent kjøp
  + godt utvalg
  + god kundebehandling
  + god nettside og app

  - behandlingstiden, altså tiden fra du bestiller til varen er sendt, er noe varierende.
  - uansett hvor liten pakken er, må man hente den på et utleveringssted. Den leveres ikke i postkassen.
 • Meget dårlig
  1 år siden
  Denne nettbutikken vurderer jeg som USERIØS. Jeg er aktiv bruker av Prisjakt.no og det skjer ofte at Zalando har den laveste prisen, men de har ikke varen og har heller aldrig hatt den. Et eksempel er "Asics Gel-Nimbus 21 (Herre)". Dette ødelegger hele prisstatistikken på Prisjakt.no
 • Dårlig
  2 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Verste kundeservice noensinne. Valgte å kjøpe masse nye klær til julegaver på black friday for flere tusen. Betalte og fikk bekreftet bestilling. 1 uke senere var ikke noe kommet. Purret 2 ganger i i løpet av en uke. Etter 2 uker fikk jeg svar at de snart var på vei. 3 uke fikk beskjed om at de var sendt. 5 uke fikk beskjed om at de ikke var sendt likevel og at jeg «bare måtte bestille på nytt».

  Ikke bare hadde jeg ventet 5 uker på noe som skulle være julegaver og ikke fikk dem. Nå måtte jeg betale full pris om jeg skulle få dem. Ingen beklagelse, bare «sånt skjer» og pengene tilbake.

  Handler aldri her igjen.
 • Utmerket
  1 år siden
  Stort utvalg, gratis frakt, varen er som beskrevet.

  Smidig og helautomatisert returprossess med ferdigfrankert returlapp som printes ut via nettsiden, rask refundering av penger.

  Grei frakttid (2 virkedager + 2 helgedager).
 • Meget dårlig
  1 år siden
  forferdelig opplevelse å prøve å returnere noe. fulgte ikke med skjema. må bestilles. skjema kommer ikke. brudd på "angrerettsloven" mao. vanskelig å finne, og ikke minst få svar fra kundeservice.

  Ikke bestill med mindre du er 100% sikker på at du ikke skal returnere varen.
 • Middels
  2 år siden
  Er egentlig ganske fornøyd, men opplever ofte at mange av produktene jeg vil ha er utsolgt, pluss at de er alt for treige til å sende ut varene.
 • Knapt godkjent
  2 år siden
  Utrolig små størrelser på det jeg kjøpte uten at det ble advart om dette. Du kan regne med at eposten din blir fylt med randen av spam fra disse folka uansett om du har godtatt nyhetsbrev eller ikke...
 • Bra
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Oversiktelig nettside. Fri levering og retur. Lever til post i butikk. Konkurransedyktige priser. Middels rask levering. Det kan ta tid før de får sendt ut varen. Anbefales.
 • Perfekt
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Rask levering og setter pris på fri frakt og retur som gjør det mulig å prøve produktet for å se om det passer.
  En vare ble borte i posten, et par sko leverte ikke helt opp til forventningene da de døde relativt raskt.
  Kundeservice i begge tilfeller gjør meg sikker på at jeg mer enn gjerne bruker butikken igjen og igjen.
 • Knapt godkjent
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Det er en grunn til at dette nettstedet har gode priser på mye av klærne de selger, kvaliteten er ikke all verden, ihvertfall ikke på treningstøyet jeg har kjøpt.
 • Middels
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Supert utvalg og bra priset, men utsendingen tar tid, tok 4 dager før varen jeg bestilte sist vart sendt fra lager, og det var 20+ produkt inne????
 • Meget dårlig
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  UREDELIG
  Bestilte en vare på 50% på lørdag, kjøpte siste eksemplaret de hadde. Mandag etter arbeidstid ble ordren kansellert (uten begrunnelse). Et par timer senere fikk jeg en mail om at varen var tilbake på lager uten at jeg hadde spurt om det eller trykket på noe i nettbutikken. Ikke så vanskelig å skjønne hva som har skjedd i kulissene her... Fikk "kompensasjonsmail" med 10% rabatt på veil pris på mitt neste kjøp. Varen selges nå med 20% rabatt, så den kompensasjonen var null verdt!
  Styr unna Zalando om du har andre alternativer, det kommer i hvert fall jeg og min familie til å gjøre, med mindre de leser denne omtalen og tar kontakt.
  (Hvis denne omtalen ikke er fjernet, så har de ikke gjort det.)
 • Bra
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Kjøpte meg en treningsbukse og jakke. Helt ok handel.
 • Bra
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Pluss :
  - Bra kvalitet på produktene
  - Greie priser
  - Hjemmesiden er lett å bruke
  - Har sendt en vare i retur to ganger. Gikk veldig greit

  Minus :

  - Har det siste året blitt svært treg på å sende ut varene etter bestilling. Går ofte 4-5 dager før varene i det hele tatt forlater lageret. Før var de "utav døren" etter ett døgn.
  - Herremodellene på siden er nesten utelukkende 190 høy og "30kg". Det er ved mange tilfeller vanskelig å se for seg produktet på egen kropp når modellen er megahøy ,svært tynn og smal over skuldrene
 • Bra
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Gratis retur. Men litt treg med å sende ut varer. Syntes også eskene er unøvendig store.
 • Perfekt
  4 år siden
  Oppdatert : 4 år siden
  Kjapp levering. Gode Priser. Fantastisk brukervennlig nettside. Super kundeservice.
 • Perfekt
  4 år siden
  Oppdatert : 4 år siden
  Supert utvalg, gode priser og ikke minst gratis frakt og retur. Dette kan man rett og slett ikke klage på!
 • Veldig bra
  4 år siden
  Oppdatert : 4 år siden
  Veldig fornøyd. Rask levering og godt utvalg.
 • Bra
  5 år siden
  Oppdatert : 5 år siden
  Positivt:
  -Gratis frakt og retur
  -Lett å returnere, penger inn på konto uten problemer
  -Bra utvalg
  -Opplevd at de på noen enkelte merkevarer ligger noen hundrelapper under
  -Om det er tomt for varen man skal ha, tar det ikke lang tid før den kommer i nettbutikk igjen (etter hva jeg har opplevd)

  Negativt:
  -Noe treg levering
 • Meget dårlig
  5 år siden
  Oppdatert : 5 år siden
  Nettbutikken er sikkert grei, men de bruker nesten en uke på å sende ut varen, og så tar det ganske lang tid før varen er fremme. Så hvis du vil ha noe raskt, er ikke dette stedet å handle. Men ellers fint.
 • Middels
  5 år siden
  Oppdatert : 5 år siden
  Treig levering, men bra returordning.
 • Utmerket
  6 år siden
  Oppdatert : 6 år siden
  Veldig bra nettbutikk! Jeg ønsker meg imidlertid større utvalg i store størrelse for herreklær.
 • Perfekt
  6 år siden
  Oppdatert : 6 år siden
  Handler mest på Zalando. Kjempebra service og masse utvalgte varer som norske nettbutikker ikke har. Anbefales!
 • Bra
  6 år siden
  Oppdatert : 6 år siden
  Veldig stort utvalg, som jeg elsker, Men leveringstiden er desverre mere langsom enn de oppgir.
 • Dårlig
  6 år siden
  Oppdatert : 6 år siden
  Som andre sier, greit utvalg og greie priser, men leveringstiden på varene er jo katastrofe. Det tok 5 virkedager før jeg fikk bekreftet at varene ble sendt og det til tross for at varene hadde status, på lager. Det tok ytterligere 5 virkedager for å faktisk få varene tilsendt noe som jeg syns er svartenatta når jeg bor i M&R. Andre nettbutikker leverer dagen etter bestilling, eller max 3 dager etter ordren er satt. Dette irriterte meg grenseløst. Legger heller på 150 spenn i frakt fra en annen nettbutikk for å så varene så fort som mulig. For har du bestilt noe, så ønsker en jo å få varen så fort som mulig. Sånn er det for meg iallfall.
 • Litt dårlig
  6 år siden
  Oppdatert : 6 år siden
  Utvalget er stort. Og de var dem eneste som hadde størrelsen på futsalskoene jeg var ute etter.
  På pris ligger de litt over en del norske nettbutikker.
  Det som virkelig trekker ned, er leveringstiden. En uke på å poste pakken og en til to uker på lastebil fra Tyskland, blir litt i lengste laget for en utålmodig sjel.

  Men det gikk bedre enn forrige gang da de brukte tre uker på å poste pakken.
 • Bra
  6 år siden
  Oppdatert : 6 år siden
  Fin butikk hvis du skal kjøpe klær eller sko på nett. Utvalget er stort, og prisene er ganske greie. De har ofte mange nedsatte priser på varer, så kan være mulig å gjøre noen gode kjøp. Jeg har også testet å returnere et par sko, og det gikk uten problemer. Pengene var tilbake på konto etter 1 uke. De bruker tollpost for utsendelse av varer, altså ikke vanlig posten. Det kan være et minus for noen.
 • Bra
  6 år siden
  Oppdatert : 6 år siden
  Fantastisk utvalg, gode priser, og gratis frakt!

  Leveringstiden dessverre litt i det lengste laget, men ellers så var alt tipp topp.