Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt
Årets nettbutikk 2019
Prisgaranti
Gratis bytte/retur

https://www.milrab.no

Betalingsalternativ

Vipps
Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Milrab brukeromtaler (9.14)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Dårlig
  1 tim siden
  Utrolig dårlig opplevelse av denne nettbutikken, måtte vente 3 uker på varer og når varene til slutt kom virket ikke den ene klokken. Umulig å komme frem på telefon og de svarer ikke på email for å få ordnet opp. Andre nettbutikker i samme bransje er vanvittig mye bedre ( bl.annet Fjellsport hvor varene kom samme dagen )
 • Dårlig
  1 dag siden
  Som storkunde hos fjellsport, norsegear, sss, 2alfa, xxl, brynje, alfa osv:

  Bestilte 7 varer fra Milrab for over 6uker siden. Kun fått 2varer... har sendt en rekke mailer og får ikke svar. Blir aldri å handle fra milrab igjen! Norsegear, fjellsport o.l. tilbyr en service og pålitelighet som ikke kan sammenlignes med denne useriøse bedriften.

  Mitt inntrykk og mening er at denne bedriften kun har fokus på å tjene mest mulig og utvise et falskt omdømme. Slike bedrifter ødelegger for alle de andre som har kunden og produkter i fokus.
 • Dårlig
  21 dager siden
  Vil ikke anbefale milrab. Bestilte en klokke med levering på døren fra posten og betalte på forhånd med vipps i den tro at klokken skulle komme frem raskt. Ordren ble markert som "Behandlet" med en gang, men det skjedde ingen ting på to uker.
  Fikk svar fra kundeservice om at pakken ble sendt i løpet av dagen eller neste dag hele tiden. Virket nesten som de holdt meg for narr.

  Endte opp med at jeg kjøpte klokken hos XXL og ba om å få kansellere ordren hos milrab. Det tok enda et par uker før kanselleringen ble gjennomført men jeg fikk heldigvis tilbake pengene til slutt. De unnskyldte seg hele tiden med at det var "vanvittig pågang og spesielle omstendigheter" pga covid-19. Blir nok ikke handel hos denne gjengen igjen.
 • Hei Axel!
  Vi må bare beklage lang behandlingstid og vanskeligheter med å komme i kontakt med support. Vi vet det ikke er godt nok og er ikke stolte over den dårlige kundeopplevelsen om dagen. Håper du gir oss en sjanse i fremtiden til å vise at vi kan bedre.

 • Dårlig
  24 dager siden
  Fortsatt ikke levert varen etter 3 uker. På kundeservice svarer de ikke på telefon. Nytter ikke å få svar på mail heller. Blir mitt siste kjøp dette.
 • Hei Ola!

  Vi må bare beklage den elendige kundeopplevelsen du har hatt hos oss. Vi har slitt de siste månedene med treg levering og vanvittig pågang hos kundeservice, som har medført lang ventetid og mye frustrasjon. Så vi må bare legge oss flate og beklage, så kommer vi sterkere tilbake.

 • Dårlig
  25 dager siden
  Dårligste kundeservice jeg noen gang har opplevd hos en norsk nettbutikk. Klarer ikke å levere lagerførte varer, heller ikke å refundere innbetalt beløp etter at ordren har blitt kansellert. Svarer verken på mail eller chat, telefonlinjene har de stengt. Styr unna.
 • Hei! Vi må bare beklage den elendige kundeopplevelsen du har hatt hos oss. Vi har slitt de siste månedene med treg levering og vanvittig pågang hos kundeservice, som har medført lang ventetid og mye frustrasjon. Så vi må bare legge oss flate og beklage, så kommer vi sterkere tilbake.

 • Dårlig
  26 dager siden
  Leverer ikke produkter, dårlig og treg respons ifra kundeservice.
 • Hei Petter.
  Vi må bare beklage en elendig kundeopplevelse hos oss om dagen. Det har tatt for lang tid med levering og lang reponstid hos support den siste måneden. Du vil få svar, men det tar tid dessverre.

 • Akseptabelt
  1 måned siden
  Oppdatert : 28 dager siden
  Brukte nesten 1 uke på å levere en ordre til tross for at jeg bor 100 km fra lageret ordren sendes fra, når jeg fikk ordren manglet det 1 vare. Prøvde å finne ut om jeg får varen ettersendt eller penger tilbakebetalt, men Milrab har stengt telefonen og svarer ikke på verken chat eller e-post. Totalt kaos!
  Men de ordnet opp etterhvert.
 • Hei!

  Du har helt rett, det er litt kaos hos oss om dagen med mye større pågang enn vi har klart å håndtere. Så vi får bare legge oss flate og beklage for den dårlige kundeopplevelsen du og mange andre har hatt de siste ukene. Det er ikke godt nok og vi jobber på spreng med å få hode over vann.

 • Dårlig
  1 måned siden
  Bestilte en vare hos dere siden dere har ganske rimelige priser. Betalte ekstra for å få varen i løpet av 1-4 virkedager, men nå har det gått 3 uker og dere har enda ikke sendt varen min. Ufattelig dårlig.
 • Hei Arvid,

  Vi er helt enig med deg og må bare legge oss padde flate for en elendig kundeopplevelse. Vi har doblet opp kapasiteten vår, men har fremdeles ikke klart å være ajour og levere innenfor lovde tidsfrister. Forstår det ikke hjelper deg som kunde, så vi får bare beklage.

 • Dårlig
  1 måned siden
  En uke har godt og ingen tegn for at varen er sendt. Ikke mulig å ringe eller chatte med kundeservice, så rimelig frustrerende. Corona eller ei, dette er for dårlig. Blir for dumt å stenge kundeservice pga for stor pågang.
 • Hei,

  Vi er helt enig med deg at dette er for dårlig. Kundeservice er ikke stengt, det er tilnærmet tredoblet bemanning av vanlig, men vi har stengt ned telefon for å kunne besvare flere henvendelser over chat og på e-post. Når det er sagt, har vi full forståelse for frustrasjonen og må bare beklage for en dårlig kundeopplevelse.

 • Middels
  1 måned siden
  Har handlet mye på Milrab, og har ingenting og utsette på handlene mine. Toppklasse kundeservice, og trevlige priser.

  Mens jeg er inne på priser så er jeg skeptisk til alle "tilbudene" de har. De har tilbud/salg på flere produkter som aldri går av tilbud/salg, hvor prisen er satt ca 10-20% høyere en andre butikker, bare for å så sette de på tilbud til samme pris som andre butikker.
  På den måten virker det som om de er kjempebillige og at du gjør en god deal, mens du i virkeligheten kan kjøpe samme produktet til akkurat samme pris i en annen butikk, hvor fastprisen er den samme som tilbudsprisen hos Milrab. Gjenganger er Garmin produkter.
 • Hei!

  Så bra at du er fornøyd med servicen hos oss!

  Når det gjelder Garmin, så benytter vi sammenligningspris fra Garmin sine offisielle sider, garmin.no.

 • Dårlig
  1 måned siden
  Har det siste året gått fra å være ekstremt raske og responsive til å virke som en gjeng meg amatører som driver nettbutikk som et hobbyprosjekt. Skylder på stor pågang og fremfor å bemanne ekstra så går de mottatt vei med å faktisk å stenge hele kundetelefonen. De viser til en chat som jeg enda har til gode å få svar på og sist jeg sendt mail tok det over en uke å få svar. De bruker over en uke på å sende ordre og siste ordren jeg fikk så manglet store deler av ordren selv om det sto at det skulle være med på pakkseddel. Blant annet et telt som skulle brukes kommende helg og da det er umulig å få tak i noen der så må vel hele turen avlyses. Samtidig markedsfører de som gale.. Kanskje bruke litt mindre penger på markedsføring og litt ekstra på kundeservice og logistikk? Det finnes mange gode alternativer så dette holder ikke er jeg redd.
 • Hei,

  Vi må bare beklage den dårlige kundeopplevelsen hos oss den siste tiden. Det er ikke godt nok og vi må bare legge oss flate for det. Vi valgte å stenge ned telefon fordi vi klarer å besvare flere henvendelser på chat, og har økt bemanning på lager/support med over 100% nå, så vi håper vi er raskt tilbake i rute. I mellomtiden får vi bare beklage ulempene det har medført for deg og vi forstår frustrasjonen din godt.

 • Dårlig
  1 måned siden
  Milrab er normalt raske, men nå forstår jeg ikke hva som skjer. Serveres løgner fra kundestøtte om at varer er sendt og at det er Posten som er flaskehalsen. Posten melder om at det ikke er tilfellet. Det er nå over én uke siden varene ble bestilt og pengene trukket fra kortet. Det er opprettet en forhåndsvarsling på forsendelsen, men det har ikke vært noen bevegelser på denne på én hel uke. Parallelt bombarderes jeg med tilbud og kampanjer, det oppleves som skikkelig provoserende. Telefonen til kundesenteret er stengt ned, på chat er det flere timers kø og på mail har jeg ikke fått noe annet enn autosvar på henvendelsen jeg sendte for seks dager siden.
 • Hei,

  Vi må bare beklage at ting tar tid og at det er problematisk å få tak i kundeservice hos oss. Er ekstremt stor pågang og vi jobber så raskt vi kan med å få unna alt. Det er forståelig at det er frustrerende for deg som kunde og vi må bare beklage at ting tar lang tid.

 • Dårlig
  1 måned siden
  Tydelig at noe har skjedd med denne butikken. Det går ikke akkurat unna med levering. Å få sporingsnummer og faktura går veldig raskt. Men å faktisk få pakken ut av hyllen, inn i en pakke og levere den til posten, det tar noen for noen dager. MIndre fornøyd med denne butikken, driter vel i at de har det travelt. Det har alle
 • Hei Tore!

  Vi forstår at du er frustrert over at ting tar lang tid og vi må bare beklage det. Vi jobber på spreng og skal få levert pakken din så raskt vi kan.

 • Perfekt
  2 mån siden
  Rask ekspedering. Bestilte Søndag, klart til henting på posten Tirsdag
 • Takk for super tilbakemelding!

 • Perfekt
  3 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Bestilling Levering
  Veldig god kundeservice og effektiv levering. Veldig enkle å ha med å gjøre.
 • Takk for super tilbakemelding!

 • Perfekt
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Bestilling Levering
  Bra priser og gode produkter
 • Takk for super tilbakemelding!

 • Perfekt
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Bestilling Levering
  Rask levering og god pris.
 • Takk for super tilbakemelding!

 • Perfekt
  3 mån siden
  Bestilling Levering
  Kjapp levering og god kommunikasjon med forhandler.
 • Takk for flott tilbakemelding!

 • Perfekt
  3 mån siden
  Bestilling Levering
  Great products and great service.
 • Thanks for great feedback!

 • Perfekt
  3 mån siden
  Bestilling Levering
  Raskt, billig og bra utvalg av produkter!
 • Takk for suveren tilbakemelding!

 • Perfekt
  3 mån siden
  Bestilling Levering
  Fornøyd med butikken
  Rask levering
  Bra priser
 • Takk for strålende tilbakemelding!

 • Perfekt
  4 mån siden
  Bestilling Levering
  God kundeopplevelse, alltid gode svar på det man lurer på. Rask levering og alt i alt en god butikk!
 • Takk for super tilbakemelding!

 • Perfekt
  4 mån siden
  Oppdatert : 4 mån siden
  Bestilling Levering
  Svært godt utvalg av sportsutstyr. Rask levering, veldig god kundeservice, enkel kjøpsopplevelse. Anbefales.
 • Takk for super tilbakemelding!

 • Perfekt
  4 mån siden
  Bestilling Levering
  Var en enkel og smertefri prosess fra jeg bestillte til jeg fikk varene mine. Fornøyd med en god norsk nettbutikk, som gjør det enkelt å forholde seg til når det kommer til frakt og pris.
 • Takk for super tilbakemelding!

 • Perfekt
  4 mån siden
  Supert produkt til en billig penge!
 • Hei Marit!

  Takk for super tilbakemelding!

 • Utmerket
  4 mån siden
  Bestilling
  Kundeservice, rask levering!
 • Takk for hyggelig tilbakemelding!

 • Utmerket
  4 mån siden
  Bestilling Levering
  Enkelt å finne riktig produkt, enkel betaling, rask levering, samt at det bestilte produkt faktisk er det som leveres.
 • Takk for super tilbakemelding!

 • Meget dårlig
  7 mån siden
  Oppdatert : 4 mån siden
  Bestilling Levering
  Håpløs handel: pakkesporing viser at pakken er levert på fredag. Nå er det tirsdag uken etter uten at pakken er mottatt og Milrab har ikke svart på hverken tlf eller Mail. Kun gitt meg denne muligheten til å si min mening!!!😖
 • Hei! Det er veldig beklagelig. Usikker på hva som har skjedd her da jeg ikke har ordrenummeret ditt. Vi er midt i en flytteprosess og derfor er det litt lenger svartid hos kundeservice enn vanlig, selv om det ikke skal gå utover deg som kunde.

  Support kommer tilbake til deg så fort de får jobbet seg gjennom. Igjen, beklager!

 • Perfekt
  4 mån siden
  Bestilling
  hanskene satt godt og fungerer etter sitt mål
 • Det er topp at hanskene satt som et skudd!

 • Perfekt
  5 mån siden
  Oppdatert : 4 mån siden
  Bestilling Levering
  Bra utvalg, bra priser, bra rabatter og ypperlig service !!
 • Takk for glimrende tilbakemelding, det settes stor pris på!

 • Litt dårlig
  4 mån siden
  Bestilling Levering
  Det tar alt for lang tid å få varen. Fra jeg bestilte og til jeg fikk postkode, gikk kjapt - men det var jo bare en skinnmanøver. Deretter tar det nemlig uendelig lang tid til pakken faktisk var på vei. Postnord leverte pakken innefor avtalt frakttid, så tregheten ligger internt hos Milrab
 • Hei! Det er beklagelig at vi brukte for lang tid på å behandle ordren din. Usikker på hva det skyldes da jeg ikke sitter på ordrenummeret ditt, men dersom du har mulighet - kontakt gjerne support på post@milrab.no og forklar situasjonen, så vi kan komme til bunns i det og muligens gi deg en kompensasjon dersom det er grunnlag for det.

  Igjen, vi beklager!

 • Utmerket
  4 mån siden
  Oppdatert : 4 mån siden
  Bestilling Levering
  Profesjonell på kundeservice.
 • Så bra, det liker vi å høre!

 • Perfekt
  4 mån siden
  Bestilling
  Lynrask levering, 14dagers utsatt betaling via Klarna. Svært høy kvalitet og lav vekt på det jeg har kjøpt av utstyr til friluftsbruk.
 • Takk for glimrende tilbakemelding, det setter vi pris på!

 • Perfekt
  4 mån siden
  Bestilling
  God service og raske leveranser.
 • Perfekt
  4 mån siden
  Oppdatert : 4 mån siden
  Bestilling Levering
  Godt utvalg, sender kjapt
 • Takk for super tilbakemelding!

 • Utmerket
  4 mån siden
  Bestilling
  Har handlet av og til, men aldri opplevd noe tull. Rask levering:-)
 • Takk for topp tilbakemelding. Hyggelig å høre at du er fornøyd!

 • Meget dårlig
  5 mån siden
  Ventet 12 dager, fikk ingen info levering. Kontakte support fikk beskjed at de har ikke varen på lager. enten å kansellere kjøpe eller vente til Feb. What the
 • Hei Francis! Det var beklagelig at du bestilte et produkt vi ikke hadde på lager og at du ikke fikk beskjed om det i etterkant. Det er bare å beklage!

 • Perfekt
  6 mån siden
  Oppdatert : 5 mån siden
  Bestilling Levering
  God pris, hurtig levering
 • Takk for super tilbakemelding!

 • Perfekt
  8 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Bestilling
  Skoene passer perfekt,varm og god
 • Takk for super tilbakemelding!

 • Perfekt
  6 mån siden
  Bestilling
  God kundeopplevelse.
 • Takk for super tilbakemelding!

 • Perfekt
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Bestilling Levering
  Enkelt og kjapt, upåklagelig handleopplevelse.
 • Takk for suveren tilbakemelding!

 • Perfekt
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Bestilling Levering
  Kjempe god klokke og har god leve tid på baterie på klokka og lett å finne ut av og osv
 • Takk for strålende tilbakemelding. Godt å høre at du er fornøyd med den nye klokka!

 • Perfekt
  6 mån siden
  Rask levering og god informasjon via mail.
 • Hei! Takk for super tilbakemelding. Godt du opplevde både rask levering og god informasjon i etterkant av kjøp.

 • Perfekt
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Bestilling Levering
  Rask levering, god service og varene sto til forventningene.
 • Takk for glimrende tilbakemelding!

 • Perfekt
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Bestilling Levering
  Veldig bra produktutvalg, gode priser og kjapp levering.
 • Takk for flott tilbakemelding!

 • Perfekt
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Bestilling Levering
  God service, gode produkter i bra kvalitet og bra utvalg
 • Takk for super tilbakemelding!

 • Perfekt
  6 mån siden
  Bestilling Levering
  Raskt leveranse av markedets feteste produkter....
 • Takk for glimrende tilbakemelding!

 • Perfekt
  6 mån siden
  Bestilling Levering
  Strålende pris, produkter og service!
 • Så bra, det setter vi stor pris på!

 • Perfekt
  6 mån siden
  Bestilling
  Super service, bra utvalg og bra priser
 • Takk for topp tilbakemelding!

 • Perfekt
  6 mån siden
  Bestilling
  Enormt bra priser, og enestående service! Her skal det handles igjen!
 • Takk for super tilbakemelding!