Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

Philips 8000 Series GC810

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Philips Strykejern og tøydampere (100)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (8.58)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Perfekt
  1 måned siden
  Utrolig enkelt i bruk! Har testet dette produktet en stund nå og det er genialt til å dra raskt over skjorter og t-skjorter før bruk. Kommer opp i varme veldig raskt. Kan også fint bli tatt med på reise sånn at du alltid har den tilgjengelig på hotell eller lignede.

  Anbefales!

  Var heldig og fikk muligheten til å teste produktet for Philips, vil da påpeke at Philips ikke har noen redaksjonell innflytelse på anmeldelsen.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Varmes fort opp, lett å bruke. Har prøvd den på duker, gardiner, skjorter (deriblant bunadsskjorten), kjoler og dressen. Fungerer utmerket og går mye fortere enn med vanlig strykejern synes jeg. Veldig fornøyd.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Fantastisk produkt!
  Rommer masse vann, lang ledning med hekte for enkel uttrekk fra kontakten, lekker design og varmematte som kan henge bak plagget på hengeren eller man kan legge plagget på en flate å dampe uten bekymring for å ødelegge møbler, vegg eller gulv. Topp!
  Max og Eco innstillinger, men Max var best for mitt bruk.
  Børste hodet er enkelt å klikke på for stoffer som trenger det.
  Strykehjernet kommer nok ikke frem på lenge når jeg har denne! Anbefales.
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Jeg er blitt veldig begeistret for dette dampjernet. Den varmes raskt opp og skånsomt fjerner ryker i det fineste tøyet som bluser og kjoler. Samtidig så den har god nok varme til grovere stoffer som skjørt og jakker. Og siden alt kan dampes hengene er jobben unnagjort på et blunk. Produktet er lite og pakkes enkelt vekk, og fungerer utmerket for hybler og små leiligheter med lite plass.
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Veldig enkel og grei å forstå og bruke. Utrolig praktisk og perfekt for deg som liker at klærne er helt rette. En stund siden man har strøket klærne? En rask runde over med denne og plagget man skal bruke ser nystrøket ut! Slipper å dra frem strykebrett og strykejern osv. Ikke minst tar den liten plass, og er enkel og rask å finne frem når den trengs!
  Bruker den på hverdagsklær, kjoler og for å raskt gi en oppfriskning på skjortene til mannen før bruk.
  Anbefales!
 • Perfekt
  1 måned siden
  Super enkel å bruke, funker på alle tekstiler jeg har prøvd den på! Rettet til og med ut bomullsteppet mitt. Bruker denne flere ganger i uken og til og med mannen har begynt å steame sine egne skjorter!
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Produktet er veldig enkelt å bruke, det er effektiv med å fjerne rynker fra klær og andre tekstiler. Opplevde det som mest effektiv på max og mindre effektiv på ECO, men mer sparsom på vann ved sistnevnte. Produktet er enkelt å sette opp, har lang ledning som gjør det enkelt å bruke. Formen på produktet gjør det bra å holde i, men opplevde at det ble litt tungt å dampe flere klær i slengen. Vannet varmes også raskt opp så den er klar til bruk etter kort tid. Var heldig og fikk muligheten til å teste produktet for philips, vil da påpeke at Philips ikke har noen redaksjonell innflytelse på anmeldelsen.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Elsker den! Super enkel i bruk. Eneste du trenger og gjøre er og fylle i vann og plugge i kontakten, for å så dra den lett over det du vil "stryke" tar 20sekund for og få et rett plettfritt plagg! Strykejernet er byttet ut, skal bli deilig og aldri dra fram strykebrettet igjen, det går i bosset! Varmes opp på ca 1min, og er enkel og forstå. Tar liten oppbevaringsplass!
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Meget hendig, trenger ikke å ta frem strykebrettet for å raskt stryke en skjorte. Blir varm iløpet av et minutt og holder vann til 5-6 skjorter. Anbefales.
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Veldig enkel å bruke. Kan oppbevares enkelt og tas raskt frem når du trenger den. Tar bare 60 sekunder så er den klar. Har prøvd denne på t skjorter, shorts og skjorte. Fungere helt fint.
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Jeg var så heldig å få prøvde dette produktet av Phillips. Steameren er veldig bra! Den ligger godt å hånden og utfører steaming jobben utmerket! Den står fint på bordet av seg selv når den ikke er i bruk eller når den varmes opp. Det er også veldig kjekt med en av-og-på bryter i tillegg til den vanlige «steam-avtrekkeren». Det eneste negative er at vanntanken ikke er avtagbar, altså at man må ta hele produktet under vasken for å fylle opp tanken, evt ha et målebeger å fylle på.