Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

Xplora 5 Play

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Xplora Smartklokker (4)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (8.92)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Perfekt
  15 dager siden
  Vi er kjempe fornøyde med klokken. Funksjoner perfekt tilpasset barn og en stor trygghet i hverdagen. Kommer til å bruke denne i mange år.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Vi er så fornøyd med Xplora klokken til vår datter. Den er enkel å forstå, og vår 6 åring lærte seg alle funksjonene på et par timer med bruk. Klokken sitter godt på armen, og det er lett for barnet å få med seg når den ringer.

  Vi er og veldig glad i GPS funksjonen, der vi kan opprette sikre soner, og vi kan følge med på hvor barnet går, dette er veldig greit nå når hun er begynt på skolen og er mer ute med venner alene.

  Skrittteller, kamera, stoppeklokke og meldingsfunksjonen syns vår datter og er veldig gøy!

  Hverdagen blir litt lettere med Xplora, og så er det ikke feil at den er helt lekker å se på og.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Denne klokken vil jeg varmt anbefale til alle som har store, men fortsatt små jenter og gutter. Min gutt på 9 år har ikke bruk for mobil med alt det som en mobil inneholder. Men han har likevel bruk for å nå oss og vi har bruk for å kunne ringe han. Dette hjelper Xplora klokken oss med! Den er virkelig helt super, jeg som mamma kan til en hver til sjekke hvor han befinner seg, jeg kan nå han når jeg vil, og klokken kan settes i skolemodus når han er på skolen 😊 Helt perfekt 💙
 • Perfekt
  1 måned siden
  Vi er strålende fornøyd med produkt og kundeservice! Guttene våre har Xplora 4 og 5, disse gir ungene mer frihet i hverdagen og vi sitter med en følelse av trygghet over å kan snakke med ungene uansett hvor de befinner seg. Vi har også lagt inn trygge soner for å vite at ungene ikke går lengre enn de har lov til. Xplora 5 er vår favoritt, lyden er god og batteriet er enda bedre. Anbefaler Xplora til alle!
 • Perfekt
  1 måned siden
  En meget velfungerende trygghet for store og små. Vi kunne ikke tenkt oss hverdagen uten, og kunne ikke vært mer fornøyde! Anbefales på det varmeste!
 • Perfekt
  1 måned siden
  Vi er så fornøyde med xplora klokken. Den er veldig lett og bruke, selv for en skolegutt som ikke har knekt lesekoden enda. Det skaper en trygghet når bonusgutten er ute og leker i området rundt her, da vi lett kan ringe han eller se hvor han er gjennom foreldreappen på tlf. Vi syntes også det er super kjekt at vi lett kan golde kontakten når han er hos mammaen sin også. I tillegg er det veldig bra at vi kan bestemme hvem som kan ringe han og hvem han kan ringe. Alt i alt en super klokke som anbefales sterkt.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Fantastisk flott klokke.
  Motiverende på tur med skritteller.
  Kan ringe å få tak i dem.
  Kan se hvor dem er og få beskjed om dem går utenom et oppsatt område.
  Lettere å faktisk lære seg klokken.
  Fint at dem er vanntett.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Vi har brukt Xplora x5 Play i snart 1,5 måned og vi er storfornøyde! ♥️🙏🏼 Eldstemann digger den, og det er så fint at vi hele tiden kan nå hverandre! Hurra for Xplora! ♥️
 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Vi er så fornøyde med klokka vi kjøpte , den er enkel og trygg for både oss foreldre og for barnet når vi er på
  Jobb og hun hos besteforeldre for eksempel ! Anbefaler denne på den sterkeste , vi har xplora X5 ! vi elsker den
 • Dårlig
  3 mån siden
  Uferdig produkt. Lite intuitivt, masse bugs i oppsettet, uferdig Software. Eneste grunnen til å kjøpe denne er at det ikke finnes alternativer.
 • Perfekt
  8 mån siden
  Vår 6-åring er super fornøyd og det er også vi som foreldre! Anbefales på det sterkeste!