Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

Philips BRE740

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Philips Ladyshavere (39)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (9.08)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Veldig bra
  1 måned siden
  Stor pluss at den har flere bruksområder , men lyden trekker litt ned. Ellers veldig fornøyd med bruken i både våt og tørr tilstand :)
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Bra produkt med flere bruksområder. Lagde litt mye lyd for min del, skulle ønske den var litt mer stille. Lyden kan nokk skremme noen unna den, tenker jeg. Endel smerte under nappingen, men gode resultat dersom man gjør riktig., og ikke for fort. Har en følelse på at resultstet varer lenge også. Jeg er tidligdre vant med voksing, så var gøy og prøve noe annet, men må si smerten var høgere her enn voksing, da dette tok litt mer tid. Men som sagt, gode resultat!
  Kan anbefales for de som ikke liker voksing, men som vil ha et resultat som varer!

  Fulgte med mye ekstrautstyr som jeg dessverre ikke har ruller over og prøve alt enda, men ser veldig kjekke ut!
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Veldig godt produkt med mange forskjellige funksjoner. Her kan du både ha epilator, men også barbermaskin, fotfil og mer. Veldig god å holde i hånden, og kjempefint at den kommer med en pose med plass til alle delene. Pluss at den både er trådløs og at den kan brukes både vått og tørt.
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Kjapp og enkel i bruk, langvarig resultat. Ligger godt i hånden og har mange ekstra funksjoner. Stort pluss at den kan brukes i dusjen
 • Perfekt
  1 måned siden
  Den er vanntett, så jeg bruker den alltid til den mest komfortable og smertefrie hårfjerningen på badet!
  Epilatoren kjører på ett batteri, det var nok for meg - 40 minutter for en full prosedyre! Jeg satte også pris på muligheten til å ta den med meg.
  Resultatet gledet meg selvfølgelig mest, jeg gikk med glatte ben i mer enn tre uker! Om sommeren og ellers er dette rett og slett en super ting for glatte ben!
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Likte denne veldig godt. Enkel og effektiv i bruk. Pluss med oppbevaringspose til delene. Anbefaler dette produktet videre
 • Middels
  1 måned siden
  Epilatoren ligger,men kanskje det en epilator gjør. Elsker pedikyr delen å massasje,barberer heller dårlig.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Jeg synes denne epilatoren var veldig enkel å ta i bruk. Man kan lett skifte hode fra epilator til trimming osv. Veldig greit med lys som gjør at jeg ikke glemmer bort noen hår. Det jeg likte godt med denne var at jeg kunne ta den med i dusjen. Det følger med eksfolieringshode,som gjør at huden blir myk og ren. Det er også med fotfil som gjør fotbadet til en liten luxusopplevelse! Nå har jeg lagt den vanlige fotfilen på hylla. Jeg kan virkelig anbefale dette produktet videre!
 • Perfekt
  1 måned siden
  Et produkt som gir det det sier det skal gi. Veldig god.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Imponert over denne. Fikk teste den som buzzador og som førstegangs bruker av epilator. Overrasket over hvor lett det gikk og hvor fort man blir vant til å bruke den og er meget fornøyd med resultatet. Tilbehøret som følger med er også veldig kjekt, skrubben fungerer veldig fint og fotfilen en av de bedre jeg har prøvd. Batterikapasiteten holder også det den lover. Prismessig vil jeg si at når jeg nå vet resultatet, så hadde jeg ikke kvidd meg for å unne meg en av disse👍
 • Perfekt
  1 måned siden
  Veldig kjekk og brukervennlig epilator med en rekke tilbehør. Gjør alt raskt og smidig. Anbefales!
 • Perfekt
  1 måned siden
  Fantastisk epilator med ekstra tilbehør som jeg ikke engang visste jeg savnet. På under 10 minutter hadde jeg glatte ben og myke hæler ved å bruke epilatoren og den tilhørende filen. Herlig med lyset på epilatoren så du godt kan se hvor hårene er! Veldig godt produkt !
 • Perfekt
  2 mån siden
  Jeg har aldri prøvd epilator før, og i samarbeid med Buzzador fikk jeg teste denne. Jeg er helt imponert over alle funksjonene denne lille maskinen har. Den anbefales på det varmeste. Epilatoren var litt skummelt første gang, men nå «elsker» jeg det. Det går superfort å fjerne hår! De andre barberfunksjonene er veldig bra til f eks bikinilinjen. Fotfilen fungerer veldig godt, og «børsten» er gir en deilig spafølelse til ansiktet. Jeg har anbefalt denne til mange av mine venninner, og jeg skal ikke tilbake til «vanlig» barberhøvel igjen!
 • Perfekt
  2 mån siden
  Ergonomisk håndtak
  Lett å lade
  Skånsom
  Veldig fornøyd 🙂
 • Veldig bra
  2 mån siden
  Skånsom hårfjerning med flere bruksmuligheter grunnet ekstra deler! Rask å lade. Lett å rengjøre! «Must»å ha på badet for oss kvinner!
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Perfekt
  1 måned siden
  Fantastisk produkt med så många möjligheter! Lampan är guld värd och att mannan använda den i vatten är också jättebra!
  Om än lite högljudd.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Den här epilatorn har blivit en av mina nya bästisar!
  Den är effektiv och inte allt för "hårdhänt" samt den håller vad den lovar när det kommer till själva epileringen - huden är slät i flera veckor.
  Gillar att den kommer med så många tillbehör vilket gör denna lilla maskin till ett mångfacetterat verktyg - en viktig nyckel i ens eget lilla hemmaspa. ♡
 • Perfekt
  1 måned siden
  Jättebra epilator! Detta är min tredje epilator och den är verkligen så mycket bättre än mina tidigare! Den är väldigt effektiv samtidigt som den känns skonsam - klarar av att dra ut väldigt tunna hårstrån som andra epilatorer har ryckt av på mitten istället för att dra ut. Toppen att man kan använda den utan sladd och i duschen! Så bra med alla bra tillbehör också! Denna kan jag verkligen rekommendera :)
 • Perfekt
  1 måned siden
  Helt otrolig produkt! Så många användningsområden och verkligen något att alltid ha med sig. Kommer så nära och lämnar så fint resultat. Rekommenderar!
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Väldigt lätt att använda och lampan gör så att man ser alla hårstrån. Epilatorn kan missa en del hårstrån men bara att gå tillbaka och göra igen. Smidigt att kunna använda i duschen och att den tål vatten.
  +Fotfilen är så bra och rengöringsborsten använder jag morgon o kväll.
  -Enda negativa är att man inte kan använda epilatorn när man laddar den. Så det blir lite väntetid.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Superenkel och så bra, använt många olika men denna tar priset! Lampan lyser upp så bra så att man ser varje hårstrå!
 • Veldig bra
  2 mån siden
  Gillar att den har så många bra tillbehör. Epiltorn är superbra!
 • Perfekt
  2 mån siden
  Bästa epilatorn jag provat, och då har jag testat en del! Lampan lyser upp bra, och alla tillbehör är 👌
 • Perfekt
  2 mån siden
  Jag har inte provat en epilator på väldigt länge, men jag kommer ihåg hur ont det gjorde.
  När jag nu testade så var det inte så farligt. Det känns absolut, men med ett varmt bad innan så gör det inte så ont.

  Den tål vatten och har en inbyggd lampa och jag är helnöjd.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Gillar alla smådelarna samt lampan,som gör att man inte missar de små stråna och det bästa är att den är vattentät och trådlös!
 • Perfekt
  2 mån siden
  Smidig laddning och många tillbehör
 • Perfekt
  2 mån siden
  Super enkel och super bra. Jätte nöjd. Älskar att använda den i duschen!
 • Veldig bra
  2 mån siden
  Bra och smidig, enkel att använd, plus att man kan ha den i duschen. Minus på fotfilen som filar lite för grovt.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Är riktigt nöjd med den här epilatorn. Så mycket smidigare än min gamla! Det ergonomiska handtaget gör den lätt att använda och den smarta lampan gör så att inga hår missas. Kände ingen smärta och har nu haft silkeslena ben i flera dagar. Första gången jag testar en epilator med pedikyr-funktion, tycker det var supersmidigt och jag tror att jag kommer att använda den funktionen mycket framöver.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Väldigt bra epilator med ergonomiskt handtag, får med allt hår och tar även de små fjunen i ansiktet.
  Ett stort plus för fotfilen!