Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

Panasonic Lumix DC-S5

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Panasonic Digitale systemkamera (29)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (5.50)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Middels
  1 måned siden
  Panasonic S5 er et greit kamera, det du egentlig kjøper er mer i form av videokamera i et fotokamera kropp, på grunn av dette vil også formfaktoren muligens være et problem hvis du er ute etter videokamera fordi fotokameraer er laget i en form som er enkelt og ta bilder.

  I henhold til video er det ikke like komfortabelt og holde, likevel har S5 mye og tilby på i forhold til video, det er den eneste kamera i sin prisklasse med fullframe bildesensor som kan ta ultraHD video i 60 fps uten at den cropper noe på sensoren eller overheter.

  Kamera kan i tillegg skyte LOG video i 10bit, eller RAW video via HDMI porten til en ekstern opptaker.

  Panasonic S5 er et fantastisk videokamera på hva du betaler.
  MEN, skal du ta bilder, bør du se etter annet kamera, S5 kan ta fantastisk video kvalitet og har mye og tilby i denne klassen, men på bilde siden er det mye irritasjoner som ikke gir mening.
  Kameraet har ingen funksjon på LiveView som viser nøyaktig lysoppsett, det vil si din eksponering, i tillegg kan lysmåleren kun gå til -3 og +3 stop.

  På grunn av dette er det nesten ikke mulig og ta bilder ordentlig uten at du må først ta test bilde og så justere innstillingene, det er nesten verre og ta bilder med S5 en med de første DSLR kameraene som kom på markedet 20 år siden....

  Et annet problem er autofokus, den er ikke bra, selv med nyeste Firmware så er den så og si hengende etter kameraer fra 10 år tilbake, både NX1 min og 5DM3 på jobb har bedre autofokus, det er litt pinlig, og verre kan det bli i video, her jakter autofokus ganske mye i veldig dårlig kontrast scener, i tillegg er den SUPER treg generelt.

  Anbefaler jeg at du kjøper S5? Hvis du er Panasonic bruker fra før av, så ja, de fleste Panasonic kameraer har like plager som S5, dårlig autofokus, manglende bilde egenskaper men fullverdig video egenskaper.

  Men hvis du er vant til og benytte Canon, Nikon eller Sony så burde du kanskje se andreplasser, dette er ikke et hybrid kamera, det er best beskrevet som et videokamera med bilde funksjon, og det burde du tenke nøye etter hva du skal benytte det til før du kjøper hvis ikke kan du gå på en smell.