Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

OnePlus 8 Pro 128GB

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle OnePlus Mobiltelefoner (22)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (5.50)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Mest likte

 • Middels

  Likt omtale
  7 mån siden
  Holder på å fikse telefonen for min lillesøster som har kjøpt denne telefonen. Jeg må si etter mine standarder ville jeg ikke ha kjøpt den. Sant, den har en god kamera, god batteri og rask ytelse. Videre tar den fine bilder og henter fram informasjon på nettet ganske raskt.

  Men for den prisen føler jeg en god del mangler. Først og fremst er det veldig kjipt at den ikke tar SD-kort. Altså, som en iPhone, kan du ikke få mer plass enn 128 GB. I tillegg, for meg, hadde vært ønskelig om den hadde 3.5 mm jackplug for normale øreplugger, noe den også mangler. Men jeg er gammeldags, men trist nok blir USB-C plug mer og mer normalt. En siste ting jeg også savner er at den har ikke et tema bibliotek ("theme store") på nett hvor en kan laste ned ulike unike og kule temaer. Dette er en veldig minus for både meg og den som faktisk skal bruke telefonen, min søster.

  Alt i alt, vil jeg si det er en god telefon, men dersom du lengter etter none av de poengene ovenfor vil jeg ikke anbefale denne telefonen.