Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

Fujifilm X-T4 + XF 18-55/2.8-4.0 R LM OIS

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Fujifilm Digitale systemkamera (55)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (7.00)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Middels
  1 måned siden
  Fujifilm er meget fint kamera, det skytter noe av de beste bildene industrien har og tilby.
  I tillegg er det en god balanse på bilde og video funksjoner som gir kameraet et veldig god bruksområde for de som ønsker begge deler men vil ikke gi kompromisser på funksjonalitet.

  MEN, selv om hardware er bra, betyr ikke at brukervennlighet er like bra, X-T3 og X-T4 begge lider av dårlig komfort ifra selve kamera kroppen, den er dårlig designet i forhold til hvordan du gripper kameraet.
  I tillegg følles kameraet veldig billig ut i konstruksjon, noe som gir følelse av skjørhet spesielt med skjermen som vipper ut til siden er alt laget av plastikk, er men uheldig og i min erfaring, ja det kan selv skje de som er mest forsiktige, kan du knekke skjermen hvis den ikke passes på.

  I tillegg er kameraet uhyrlig ekkelt og ta bilder med, når du holder må du begå noe ekstreme gymnastikk med pekefingeren for og nå avtrekker knappen, den er altfor høy og altfor langt bakover til og gi komfortabel bruk.
  Her mangler det også masse funksjoner på kameraet, du får ikke noe joystick som er vanlig selv på billige kameraer idag, du får heller ikke noe scrollwheel bak på kameraet, det er mange som bruker det til ISO justeringer eller andre funksjoner, igjen du betaler mye penger for mindre knapper som er helle poenget med et kamera idag, at du har lett tilgjengelighet til alt.

  Justering av shutter, ISO og aperture via fysiske knapper oppå kamera og på objektivet er fint, men det er ikke presist, ISO går bare fra 100 - 200 - 400 osv, Ja det kan være fint for noen, men for oss som liker finjusteringer, er det ikke optimalt, i tillegg er det mye tregere med disse justeringene en og bare bruke de tradisjonelle metodene med front og bakhjul justering.

  Alt i alt, hvis disse ikke plager deg, er det selv et fantastisk kamera, det tar veldig finne bilder, og skytter noe av det beste video kvalitet pengene kan by på, dette er et av de beste APS-C kameraene du kan få idag, hadde Fujifilm benyttet en ordentlig design på kroppen med moderne funksjoner på knappeplassering osv, hadde det vært, det perfekte kamera.
 • Perfekt
  1 år siden
  Utmerket. Knallgod bildestabilisering. Alt man trenger av oppløsning. Dette er et kamera som gir mye glede i bruk. Maksimal digital yteevne i en analog innpakning.