Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

Microsoft Xbox Series X 1TB

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Microsoft Spillkonsoller (10)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (8.55)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Mest likte

 • Utmerket

  Likt omtale
  7 mån siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  "Power Your Dreams" høres rett ut. Sett deg ned, for denne maskinen fortjener en lang anmeldelse.

  Den er lynrask. På spillene jeg har testet, er lastetider mellom "blink and you'll miss it" og 10 sekunder. Det høres ut som en overdrivelse, men den laster virkelig spill på rekordtid. The Walking Dead rekker ikke engang å lagre før neste scene er i gang… du må virkelig se for å tro det.

  Med Quick Resume kan jeg bytte spill når jeg føler for det. Når du forlater et spill, lagrer den akkurat hvor du er, og fortsetter fra der du var neste gang du starter spillet. Det er perfekt for meg med ADHD og "what do I play syndrome". Å bytte fra Tetris Effect: Connected til Sonic Unleashed tok bare fem sekunder, og tok meg tilbake til banen jeg var på.

  Med Game Pass får man litt over 200 spill totalt, med alle slags sjangre og utviklere, fra Hollow Knight til The Witcher 3, for en fast månedspris. Nye spill er alltid på vei, noe som gjør det den perfekte Netflix for Gaming. Liker man Bethesda så kan man se fram til mye.

  Konsollen virker med alle Xbox One kontrollere og spill, så lenge de ikke heter "Kinect". I tillegg er litt over 500 spill fra Xbox 360 katalogen tilgjengelig, pluss noen dusin originale Xbox spill. For de som eier disse spillene er det en kul bonus, for meg som ikke spilte dem opprinnelig betyr det at jeg kan nå sjekke ut disse spillene for første gang på den beste måten. For eksempel kan jeg spille Red Dead Redemption, et spill som aldri kom til PC.
  Alle spillene kjører også bedre på Xbox Series X enn noensinne: Grand Theft Auto IV, et spill kjent for konstant lag uansett hvor rask PC du har, kjører nå 4K 60 FPS låst, og laster inn på ti sekunder fra boot. Digital Foundry lagde en god video på det.

  Noen digitale Xbox-spill kommer med PC versjonen på kjøpet, og er markerte med Xbox Play Anywhere. Samme save, samme spill, same achievements – men på både PC og Xbox.
  Hvis man oppgraderer fra Xbox One kommer også de fleste spillene som blir optimiserte for Series X|S til å oppgraderes automatisk med Smart Delivery. Unntak gjelder for gjerrige utviklere som selger versjonene separat.

  Grafikken på dette systemet er helt utrolig. Jeg har en GTX 1080 Ti på PCen min, men denne konsollen er kraftigere med god margin, og kjører de samme spillene i høyere oppløsning og med mer detalj. Spill som Tetris Effect: Connected og Forza Horizon 4 ser helt fantastiske ut når man spiller i 4K 60Hz HDR. Som om det ikke var nok, gjør den også eldre spill om til HDR med Auto HDR, noe som fører til at de fleste spillene jeg har spilt på denne maskinen så langt har sett bedre ut enn hva en PC eller emulator kan få til.

  La meg gjenta: Xbox Series X har funksjoner som ingen PC eller annen konsoll har. Quick Resume er en total game changer… bokstavelig talt, og Auto HDR pusser opp spill som aldri fikk oppdateringer for HDR eller kom ut årevis før det var en ting. Microsoft har til og med testet alle spillene, og skrudd av Auto HDR der det ser værre ut, for å sikre at spill alltid ser sitt beste ut.

  Jeg må nesten bare nevne en ting til: Xbox er dødsstille. Hadde jeg ikke tatt hånden oppå den, ville jeg ikke trodd den hadde vifter. Hittil har den ikke lagd noe som helst bråk, selv når den kjører intense spill som Forza Horizon 4 og Doom Eternal. Den eneste støyen du kommer til å høre er lydeffekter fra spillene.

  Men uansett hvor mye jeg liker denne rektangulære boksen, er den ikke feilfri. Du kan streame spill til en mobil, men ikke Xbox 360 spill… eller Tetris Effect av alle ting? Merkelig.
  Når det gjelder spill, har Xbox mange, men ingen som virkelig får deg til å si "jeg MÅ ha denne maskinen!" Det er ikke å si at den ikke har spill, langt ifra… alle spillene jeg har installert fra Game Pass har vært flotte, fra Yakuza 0 til Battletoads. Det er bare det at Xbox ikke har en killer app enda.

  Hvis du kommer fra en PlayStation 4 og tenker å kjøpe en ny maskin, er kanskje Xbox en svært stor investering. Hvis du ikke er bestemt på å kjøpe en PlayStation 5, kan du finansiere en Xbox Series X eller en S med Xbox All Access. Da får du systemet og alle Game Pass Ultimate spillene og fordelene, alt for en fast pris som man betaler i 24 måneder.

  Med alt det sagt, har jeg tenkt å spare opp til en PlayStation 5 senere… begge konsollene har veldig mye å tilby, men Xbox fikk høyere prioritet hos meg takket være hvor praktisk den er :)
 • Alle omtaler

 • Perfekt
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  I've been using the xbox series x since december and i'm glad
  .with the speed of switching games
  .quiet work
  .using the controller
 • Veldig bra
  2 mån siden
  Great console. GamePass is fantastic. Controller feels a bit cheap and vibration motor is terrible.
 • Perfekt
  4 mån siden
  1) Gorgeous design, fits perfectly in my living room.
  2) Performance is amazing, games run smoothly in my 4K TV.
  3)Controller has an ergonomic and beautiful design with the lowest latency time in the market which is an big advantage for multiplayer games.
  4) Game Pass is an amazing asset combined with new releases and backwards compatibility.

  This console is a keeper 🙌🏼
 • Veldig bra
  4 mån siden
  Utrolig bra konsoll og merker ingenting til lag eller lignende. Har hatt den er par måneder og har ikke merket noen feil med den.
  VIKTIG: Uansett hvilken oppløsning du har på, om du vil spille på mer enn 60fps, så Må du ha en skjerm på 120hz eller høyere. Dette er veldig irriterende når hvis du skal game i 4k 120fps, så må du punge ut med 9k+ kroner. Håper de kan fikse det.
 • Knapt godkjent
  5 mån siden
  Er kun som å oppgradere PC-en din. Kun gamle spill som funker like bra på forrige konsoll. Bytta til ps5. Gamepass er et stort plus.
 • Perfekt
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Gjør det den lover.
 • Perfekt
  7 mån siden
  Ambefaler
 • Perfekt
  7 mån siden
  Helt fantastisk konsoll! Kvaliteten fra starten av med unboxingen og kvaliteten på konsollen og kontrollen. Du fortsetter fra hvor du var i forigje generasjon utrolig lett med enda bedre opplevelse. Med gamepass er dette en spill maskin med nesten for mye å spille. Utrolig stille, uten å se på xbox logoen lyse opp så hadde jeg ikke vist at den var på. Hvis du er vandt med xbox one kontrollen vil du føle en del forskjell med denne kontrollen det er mye mer forskjell enn det ser ut fra utseende på kontrollen. Kan ikke gå feil med dette produktet!
 • Perfekt
  7 mån siden
  👍🏻