Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

OBH Nordica 7976 Saveur 4.7L

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle OBH Nordica Slowcookers (1)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (8.69)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Veldig bra
  25 dager siden
  OBH Nordica Saveur Slow Cookerer er veldig bra om du har tid til å forberede maten din. Det krever en del planlegging og tålmodighet men resultatet er veldig smaksrik og næringsfull. Jeg var spent for å prøve OBH Nordica Saveur Slow Cooker og finne oppskrifter jeg kunne bruk. Til å begynne med valgt vi meksikansk og Kylling Fajitas. Resultatet var helt nydelig og de tacos var veldig gode. Vi skal prøve litt forskjellige men vi kan definitivt anbefale OBH Nordica Saveur Slow Cooker. Den var veldig lett å bruke (vi setter alle ingredienser direkte i slow cooker) og kan vaskes i oppvaskmaskin, noe som er egentlig obligatorisk.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Elsker den! I en hektisk hverdag med tre barn er det genialt å la slow cookeren ta seg av tidkrevende matlaging. På denne måten får jeg mer tid med barna samtidig som de får god og næringsrik mat.
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Ett utrolig genialt kjøkkenredskap som blir flittig brukt her! Utrolig enkelt og rengjøre da glasslokket og den kjeramikk gryten kan inn i oppvaskmaskinen! :-)

  Maten lager seg selv, hva er vel bedre enn det!
 • Perfekt
  1 måned siden
  Har hatt dette produktet en god stund nå og elsker det! Det jeg liker best med er hvor enkelt det er å sette sammen og bruke. I tillegg fulgte det med en klar bruksanvisning. Det har et stilig, klassisk design som passer supert inn på kjøkkenbenken. Det har blitt en klar favoritt her i huset, og vi bruker det flere ganger i uken da vi er så fornøyde med resultatet. En super investering som jeg med hånden på hjertet kan anbefale sterkt videre til andre som vurdere å kjøpe det samme produktet!
 • Perfekt
  1 måned siden
  Denne er så genial! Vi bruker den mye i ukedagene for å få en lettere hverdag. Vi kommer hjem til ferdig middag og den smaker fantastisk! Anbefales å prøve. Jeg var veldig skeptisk til slow cooker før jeg fikk testet, men skepsisen forsvant fort. Skjønner godt at dette brukes mye i andre land.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Kjempelurt,denne er absolutt helt fenomenal.Du bestemmer deg for hva du vil lage og legger ingrediensene oppi, setter på bryteren på den varmen du vil koke på og så kan du gjøre hva du vil mens maten lager seg.
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Perfekt
  1 måned siden
  Jag är jätte nöjd med slow cookern. Jag gillar att äta god mat men gillar inte att stå i köket för länge och har oftast inte tid till det. Slow cookern har varit till stor hjälp här och gjort det mycket roligare att laga god mat till familjen samtidigt som jag får tid att göra annat.