Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

Dyson V11 Absolute

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Dyson Støvsugere (34)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (8.86)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Perfekt
  7 dager siden
  Har hatt denne i 3mnd, fungerer utmerket!
 • Perfekt
  11 dager siden
  Hatt denne en snau måned nå.

  Det er ikke ofte jeg er inne og legger igjen reviews, men denne fortjener det virkelig.
  Jeg kjøpte først en Roidmi X20 og tenkte den skulle holde, men den hadde en feil som virket veldig vanlig i følge internett så jeg flesket til med en V11 i stedet - lureste jeg har gjort på lang tid. Dette er en heeeelt annen klasse og jeg vil si den gruser selv min gamle Miele kablede støvsuger på både tepper, parkett, og møbler - jeg bruker den også til keyboard og "støvtørking" mm.. Jeg har før tenkt at amerikanerene var litt på villspor med disse rullebørstene til gulv, men her tok jeg feil.

  Bare trådløs med god batteritid trumfer mye, men når den også presterer så godt som den gjør så har jeg ingen problemer med å anbefale på det aller varmeste.
 • Perfekt
  2 mån siden
  This vacuum gets a lot of reviews and praise online. And for good reason. It's expensive; yes. It's VERY expensive.

  But if you want to keep your house clean, you need a tool that not only does the job excellently, but also encourages you to use it.

  It's easy to pick up, and easy to put down. And gets the job done efficiently. Additionally, it has a proper HEPA filter.
 • Dårlig
  11 mån siden
  Worst ever gimmick ed stovsugere. The battery is the worst part , last less than 10 mins. The eco and med modes doesn't suck much. It works good on carpet though.
 • Perfekt
  1 år siden
  Super sak! Når man først har «fått smaken» på denne vil man ikke tilbake til en «vanlig» støvsuger! Den tar det aller meste og kommer fram over alt. Slipper å tenke på ledninger som er i veien eller ikke er lange nok og bytting av poser. Helt genial!
 • Perfekt
  1 år siden
  Har nå hatt støvsugeren i noen uker og er stort sett strålende fornøyd med den. Den suger stort sett til seg alt som måtte komme i veien, så lenge smulene er for store. Dens enkle oppsett gjør den til en erstatter for vanlig støvsuger med ledning og slange for vår del. Vi bruker den hver dag til å støvsuge brødsmulene etter barna, men også til å ta hele huset. Støvsugeren regulerer hastigheten når den møter underlag med forskjellig motstand. Dette gjør at den også tar opp smuler i tykke tepper enkelt. Følger også med en egen teppebørste med stivere kost for å virkelig rense teppene. Genialt! Støvsugeren er utrolig enkel i bruk med enkle koblinger og et gjennomsiktig oppsamlingskammer, noe som gjør at du faktisk ser hva du får med deg. Tømmesystemet kunne nok ikke vært enklere. Eneste negative jeg har å si om støvsugeren er at høyden på munnstykket er litt for høyt til å gå under noe av kjøkkeninnredningen og at den ikke har lys. Ellers strålende fornøyd
 • Veldig bra
  1 år siden
  I pakken følger det med flere forskjellige munnstykker, som vist i produktbeskrivelsen. alle har sine fordeler og ulemper så lurt å lese instruksjonsboka for og lære mer om bruk. Instruksjonsboka er oversiktlig og lettlest, men nå er alt med produktet veldig lettvint og rett fram.

  Ut av esken var den delvis ladet opp så jeg kunne starte teste den med en gang. Det første jeg testet var teppebakeren, wow! jeg trodde min sentralstøvsuger hadde gjort en god jobb, det viste seg at det var mye støv igjen for her fyltes beholderen seg fort opp. Det å se kunne se alt støvet samle seg opp i beholderen gav en blandet følelse av tilfredsstillelse av å vite at det blir rent, og at det faktisk ikke hadde blitt støvsuget godt nok fra før.

  Så var det på tide og lade, det er et stort batteri med middels rask oppladning tid, absolutt innenfor hva som kan forventes. fordelen er at i bruk er den gjerrig på batteriet, så det er ikke lenge før du kan støvsuge litt om det blir et behov.
  Når du støvsuger kan du hele tiden følge med på skjermen hvor lange du har igjen før batteriet går tomt. Det er og en knapp der du kan velge mellom eco, normal og turbo modus. Det må og nevnes at når du støvsuger tepper merker støvsugeren det og kjører på mer kraft for at du skal kunne rengjøre godt ned i teppet.

  I bruk generelt har den en skjerm som nevnt. knappen som brukes for å starte støvsugeren er stor og lett å trykke inn, dog savner jeg til tider at det burde kunne settes i en modus der jeg slipper å holde den inne hele tiden. over tid kan pekefingeren bli litt vond av å holde store deler av vekten til støvsugeren. kanskje et spørsmål om teknikk, men så langt har jeg ikke sett så mye på det.
  Gulv munnstykkene er fleksible siden dem har flere ledd og er små i størrelsen, da kommer du fram i de fleste kroker og kriker.
  Da jeg fikk denne hadde jeg et stort håp om at det nå skulle bli en lek og støvsuge bilen, dessverre var det en liten skuffelse. ikke fordi støvsugeren ikke var god nok, for det er den, men fordi det blir veldig vanskelig å komme til i en kuppe, og generelt trange plasser som det er i biler. Det kunne vært løst enkelt med ekstrautstyr som et munnstykke med en liten fleksibel/bøy-bar hals.

  Dyre-hår er null stress for denne, jeg har hund som røyter mye og det setter seg i tepper og sofaen. Her følger det med munnstykker om er tilpasset dette.

  Alt i alt anbefaler jeg denne til alle som trenger en støvsuger for rask rengjøring, eller som en komplett pakke for dem som bor i leilighet eller et lite hus.
  4 av 5 stjerner er i min mening en bra karakter, grunnen til at jeg ikke gav den siste stjernen er begrunnet i omtalen min
 • Perfekt
  1 år siden
  Jeg har nå testet Dyson støvsugeren V11 Absolute i tre uker for Reviewclub og jeg må si at jeg er fornøyd med kvalitet på støvsugeren. Den brukes når jeg bare skal ta kjøkkene litt eller når hele leiligheten trenger en overgang. Leiligheten er ikke fryktelig stor 35 kvadratmeter, men hybelkaninene oppstår likevel. Støvsugeren er lett å begynne bruke, forskellen mellom den og en mer tradisjonell støvsuger er at den ikke har en base å dra på og at man trykker inn en trigger får at den skal suge.

  Andre saker verdt å merke seg er at Dyson støvsugeren har tre ulike moduser. Eco, Medium og Boost. Eco er den mest stillegående og er effektiv nok til at støvsugeren varer om trent en time på en full ladning. Det har for meg vært mer enn nok. Jeg har ikke tenkt noe særlig over batteritiden.

  Når jeg har hatt gjester på besøk så har jeg fått “gratis” støvsuger-hjelp siden de hadde lyst til å prøve. Det eneste jeg har å utsette er prisen. Samtidig vil jeg si at du får kvalitet for pengene. Det er velidg praktisk å ikke trenge poser. Men personlig vil nok heller investere i en robotstøvsuger enn denne.
 • Perfekt
  1 år siden
  Fin og lett støvsuger som tar alt av pollen og mine svarte hår. Elsker den nye måten å tømme støvkammeret, føles som denne tømmer seg helt uten å måtte hjelpe med å pelle ut ekstra støv. Er også mye lettere å støvsuge når du ikke skal drasse med deg en stor kloss på hjul som har en ledning som er festet til veggen. Tipp topp tommel opp
 • Veldig bra
  1 år siden
  Veldig sterk og god trådløs støvsuger. Her får du en maskin som klarer både hundehår, ungesøl og hybelkaniner, uten at du må drasse etter en stor støvsuger+kabel. Ny ut av boksen er den rask og sette opp, og med en holder som gjør at du alltid vil ha den raskt tilgjengelig inkludert ferdig ladet (så lenge du har den koblet holderen til en strømkontakt).

  Det er veldig lett med tanke på å bytte munnstykker, og med store munnstykker som tilpasser seg gulvene og gir et godt resultat. Er hendig med boost funksjon på tøffere jobber (blant annet hundehår hvis en bruker et av de mindre munnstykkene) og forholdsvis lange levetid på batteriet (for som regel rundt noen og 40 min på medium + litt boost) så takler den de fleste jobbene vi har i huset.

  Tømming og rengjøring går og veldig greit, så lenge en skjønner metoden for å løsne beholderene. Siden den og er gjennomsiktig så er det lett og se når den bør tømmes.

  Eneste minuset med V11 er at selve kroppen er litt tung og på-knappen må holdes inne. Dette gjør at over større støvsugerjobber så blir en godt sliten i armen. Spesielt på-knappen kunne vært enkelt fikset. Prisen er og stiv, men da før en kanskje en av de beste trådløse støvsugerene på markedet.

  Kan anbefale denne, selv om prisen er litt stiv.
 • Perfekt
  1 år siden
  Kort oppsummert er dette et veldig bra produkt med god kvalitet. Med mye forskjellig handy tilbehør og god sugekraft er dette en støvsuger du kan bruke til det meste. Et tydelig og brukervennlig display, gjør at du enkelt kan velge sugekraft og se batteritid på de ulike innstillingene. Det er også veldig smart at den kan gjenkjenne underlaget og selv velge sugekraften. Med den smarte ladestasjonen har du alltid strøm til neste gang den skal brukes. Og siden den er så kraftig og praktisk støvsugeren man både oftere og mer effektivt. Det enste jeg kan komme på som kan trekke dette produktet ned er at den er litt tung og at prisen er litt stiv. Men til tross for dette, er dette igjen noe jeg anbefaler hvis du vil ha en veldig kraftig støvsuger som er liten og smart. Til en kjapp rengjøring er denne absolutt gull.
 • Perfekt
  1 år siden
  Super støvsuger! Denne er alt jeg trenger. Den er lett og anvendelig og støvsuger kraftig. Jeg la spesielt merke til på teppet at den fikk opp mye mer enn hva min vanlige støvsuger klarte. Den er smart som automatisk tilpasser seg underlaget og legger på mer kraft når den er over teppet enn parketten. Samtidig kan den enkelt demonteres og ta liten plass. På displayet ser man hele tiden hvor mye strøm man har igjen og batteriet er stort nok og kapasiteten har aldri vært noe problem. Med følger alle slags munnstykker, flere som jeg ikke har benyttet enda. Den tømmes enkelt og raskt og med en gjennomsiktig beholder får man visuell tilbakemelding på hvor nyttig støvsugingen har vært. Denne har gjort støvsuging morsommere og gjort at jeg støvsuger oftere. Også med tanke på hvor lettvint det er å ta den frem og kunne starte å støvsuge med en gang og ikke tenke på at stikkontakten må i. Det eneste som kan trekke ned er at den er dyrere enn andre støvsugere og at beholderen er mindre enn hva jeg er vant med. Dog er prosessen med å tømme den rask og enkel så det er ikke noe problem, men noe du kan tenke på.
 • Perfekt
  1 år siden
  Genial erstatning for både kost og brett, eller en ordinær støvsuger. Liten og lett å plassere, samt lett å lade. Suger bra med forskjellige nivåer til forskjellige oppgaver! Tommel opp!
 • Perfekt
  1 år siden
  førsteinntrykk er et meget bra produkt, virker solid, enkel å montere, etter man har lest brukerhåndboken nøye, den jobber bra å etter å ha prøvd ut enkelte funksjonene å munnstykker må jeg si at den virkelig imponerer at den er trådløs gjør at du kan den med til alle rom uten å snuble i ledning og har du husdyr er den perfekt til å suge opp fks hår også bilsetene, så denne kan virkelig anbefales den er heller ikke for tung batteritiden holder i massevis.
 • Perfekt
  1 år siden
  Noen hovedpunkter etter å ha testet denne en stund nå.
  Skremmer ikke katta. Lett å bytte munnstykkene. Støvsuger hele leiligheten, ca 100m2, uten å lade, deilig å slippe å bytte kontakter. Ungdommene i huset støvsuger faktisk med denne.
  På minussiden, litt tungt at man må holde inne knappen, skulle vært en låsfunksjon? Og så er det litt læring for å få tømt den skikkelig.

  Men totalen er at dette er en positiv sak, og den kan anbefales!
 • Perfekt
  1 år siden
  Nå har jeg hatt støvsugeren en stund, Og fått testet den litt mer! Jeg er mye ute i skog og mark og det blir en del barnåler, jord og diverse med inn i huset! Pleier å være en utfordring for den gamle støvsugeren, men for Dyson var det lett match. Overraskende hvor bra det ble!
  Har sett at andre sier den er litt tung, og det er i og for seg riktig i forhold til alle liggende støvsugere. Men jeg syns vektfordelingen er såpass god at det ikke blir noe problem. Uten at jeg er spesielt sterk!
  Liker godt at man kan henge den på veggen for å lade den. Det ser pent og ryddig ut!
  Skulle ønske det det ble forklart i bruksanvisningen hva de forskjellige munnstykkene egnet seg best til! Men etter et raskt google søk fant jeg det ut! Det er veldig fint det følger med så mange munnstykker. For de gjør støvsugingen enda lettere!
 • Perfekt
  1 år siden
  Kjempepraktisk og veldig effektiv støvsuger med lang batteritid!
  Ungene sloss faktisk om å bruke den, første gang de har vist interesse for å skulle støvsuge men denne syntes de er kjempegøy å bruke, da de kan se alle hybelkaninene de har fanget, veldig kraftig i forhold til størrelsen og både tepper og laminat blir rent og pent
 • Veldig bra
  1 år siden
  Nå har jeg hatt støvsugeren i nærmere 2 uker og jeg må si jeg er godt formøyd. Dette er den første ledningsfrie støvugeren jeg har vært borti som virkelig er et ordentlig alternativ til en støvsuger med ledning. Jeg er litt skuffet over at støvsugeren fullladet kun fungerer i ca 10 min på "max styrke. I tillegg til at den med sine 5+ kg også er ganske tung å manuvrere med en hånd. Men, dette kan jeg greit leve med når jeg min nye hverdag nå innebærer å ta frem støvsugeren med en gang det trengs, istedet for å dra frem støvsugeren, koble den inn og flytte støpsel rundt i leiligheten for å komme til i alle kroker.
 • Perfekt
  1 år siden
  Utrolig stilig støvsuger med stilig design! Vi har tidligere hatt støvsuger med ledning, og merker fort hvor mye enklere det er å bruke en trådløs støvsuger. Ikke nok med det, pga trådløshet, er det "lavere" terskel for støvsuging, slik at man kan støvsuge oftere og holde det rent. Vi har småbarn i hjemmet og merker også fordelen med å ha en støvsuger som er trådløs da barna ikke faller i ledningen og ikke kræsjer med selve støvsugerboksen som vanligvis henger etter i forbindelse med støvsuging.

  Selve støvsugeren er den kraftigste vi har hatt, trekker støv som ikke har vært synlig før. Meget enkel og brukervennlig LCD-skjerm der man kan velge mellom innstillingene ECO (lengst batteritid), Auto, og Boost. Vi har for det meste brukt Auto; denne funksjonen innebærer at trekkraften endres automatisk i forhold til underlag slik at ikke trenger å trykke på noe knapp i overgang parkett og teppe. Anbefales !
 • Perfekt
  1 år siden
  Denne støvsugeren kan jeg anbefale den er kraftig har lang batteritid mye tilbehør og er nok en eneste batteridrevne støvsugeren som kan erstatte en ledningsdreven støvsuger . Da jeg støvsugde mitt teppe i stua første gang så fylte den nesten opp beholderen med støv og jeg faktisk en ganske dyr nett dreven støvsuger fra før av.
  Vi har også en hund og den fjerner faktisk lett hårene fra sofaen .
  Har også brukt den i bilen og da er tilbehøret godt og ha og teppet i bilen min har eldre være renere .
  Det er veldig enkelt og tømme den uten og støve det eneste negative til den er prisen men det er kanskje det man må betale for en så god støvsuger
 • Perfekt
  1 år siden
  Jeg har prøvd denne i ca en uke nå og jeg elsker den.
  Det har aldri vært så enkelt og lett tiljengelig å støvsuge som nå.
  Det aller beste med den er at det ikke er noe ork å ta den fram om det er kommet noe møkk på gulvet.
  Ingen ledning eller pose du må huske å kjøpe.
  Synts også designet er kjempestilig da den ser ut som en litt futuristisk laserkanon.
  Den er stillegående men veldig kraftig når du bruker Boost funksjonen. (kan velge mellom Eco, Auto og Boost i led displyet på toppen.)
  Det som overrasket meg mest var hvor utrolig bra den var til å fjerne dyrehår fra sofaen. Sofaputene ser ut som de er nye etter jeg brukte boost funksjon og det lille motoriserte munnstykket som fulgte med.
  Det at den kan vare en time høres kanskje lite ut også, men jeg rakk fint åstøvsuge to etg på ca 70m2 og en sofa på den tiden.
  Selv om den er lett å bruke og manøvrere er dette ikke støvsugeren for en med veldig svake armer da den veier litt mer i og med at beholderen osv sitter i toppen med håndtaket. Men dette burde ikke være noe problem for en vanlig frisk person.
  Jeg liker også veldig godt soft roller munnstykket som får med seg alt det vanlige munnstykket ikke gjør.(alle de litt større partiklene som ikke lommer innunder skjermen på det originale).

  Ladestasjonen er lett å montere og diskre på en måte at jeg ikke føler noe på at den henger på veggen mellom stue og kjøkken.

  Det er også veldig enkelt å tømme beholderen rett i søpla uten at det havner andre steder.

  Har rett og slett ingenting å klage på. Den er en fullverdig støvsuger, bedre enn mange andre jeg har hatt og prøvd selv om den er trådløs og liten.
 • Perfekt
  1 år siden
  Super støvsuger. Høy sugekraft, munnstykke for gulv samler perfekt dyrehår (Har en hund og katt), stille og effektivt. Batteriet er tilstrekkelig til å støvsuge hele 80 kvadratmeter (inkludert 2 sofa). Støvsuger er super, men jeg må innrømme at den veier litt og du må venne deg til det. Takket være ham, rengjør jeg leiligheten 2x raskere, og mangelen på kabel og en praktisk ladestasjon gjør det veldig enkelt å bruke.
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Mannen min og jeg har prøvd denne gjennom Reviewclub og jeg må ærlig innrømme at det har vært en veldig enkel uke med tanke på rengjøring. Det blir ekstremt fort støvete her, det er smuler på kjøkkenet konstant og vi begge røyter mer enn noen annen hund gjør. Jeg ble så sliten av å dra ut den gamle støvsugeren og koble til ledningen 4-5 ganger hver gang fordi ledningen ikke rekker til, eller at selve støvsugeren er for stor så jeg kommer ikke til de små kriker og kroker.

  Dette er en støvsuger som passer veldig godt til de som må støvsuge ofte! Den er enkel å bruke, det er et munnstykke for alt, batteritiden er mer enn lang nok så lenge du husker å plugge den inn i laderen etter hver rengjøring, og det har vært veldig rent i leiligheten her den siste uka. Har renset teppet og kommet til alle små kroker jeg ellers aldri kommer til.

  Vi synes dog at designet på den var litt på kanten, den ser ut som en svær vannpistol og vi fikk noen blikk når vi tok den med ned til bilen for å støvsuge den. Den er også ganske tung, blir litt sliten i armene etter hver rengjøring, men om du liker å se på glasset som halvfullt så kanskje det blir som en daglig treningsøkt uten å betale for treningssenter. I forhold til vår gamle stillegående støvsuger, bråker den også ganske mye, så personlig ble jeg litt sliten i hodet.

  Prisen er også litt i det høyeste laget, jeg vet ikke om jeg ville brukt så mye penger på at støvsuginga skal bli litt enklere. Hadde den vært i samme prisklasse som en vanlig støvsuger eller kanskje bare litt dyrere, så hadde det ikke vært noe å lure på engang, men til denne prisen ville jeg forventet at den nesten støvsugde hele huset av seg selv.

  Derimot, har du råd og lyst på en enkel og kraftig støvsuger uten alt peset med ledninger; da er nok denne støvsugeren for deg! Og kanskje du også sparer penger i det lange løp, med tanke på at du ikke trenger å kjøpe flere støvsugerposer!
 • Veldig bra
  1 år siden
  Dette er en kraftfull støvsuger som kommer til over alt! Den er enkel å lade og en full lading er mer enn nok til å støvsuge hele huset (130 kvm). Det eneste minuset er at den kan være litt tung å holde med en hånd og at man holde knappen inne mens man støvsuger, bortsett fra det er det en perfekt støvsuger med mange muligheter!
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Middels
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 dager siden
  Ja det är ju förstås enbart plus att slippa dammsugarpåsar och sladd.

  -Något för tjockt handtag
  -För tung och lite otymplig (ser att vissa tycker att den inte är för tung - ja förhoppningsvis skriver man sin egna subjektiva bedömning här - men hävdar man att man bara ska dra runt den på golvet då har man missat mycket. Att utnyttja hela dammsugarens kapacitet och alla dess medföljande munstycken uppskattar jag och drar definitivt inte bara runt den på golvet. Finns både bruksanvisning och YT-klipp om detta har gått en spårlöst förbi hur man kan nyttja Dyson V11)
  -Plastig, känns klen, hur länge håller den?
  -Överprisad
  -Lite meckigt när man ska rengöra den grundligt (men finns bruksanvisning för det också förstås)

  +Tillräckligt kraftfull, även för hund- och katthår
  +Bra batteritid än så länge, undrar dock hur länge?
  +Bra display
  +Dyson v11 Absolute kan dammsuga både mattor och golv utan att byta munstycke (vissa modeller har två skilda munstycken för det)
  +Mer användbar och lätthanterlig än "traditionell" dammsugare med sladd

  Trots mediokert betyg, som främst beror på priset, så rekommenderar jag verkligen V11.

  Men jag rekommenderar inte den golvstående s.k. laddstationen för ca 999 kr. Ranglig, ostabil och vilken designer kom på att den skulle ha en vit fot, så fult, passar inte ihop med V11.
  För 1000 spänn får du bara "en pinne och en fot" med en väldigt plastig hållare, någon laddare ingår inte.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Ett ord för denna lyxprodukten. Amazeballs!
 • Middels
  2 mån siden
  Förmodligen marknadens bästa sladdlösa dammsugare. Kan den ersätta min 12 år gamla Electrolux med sladd? Nej.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Ser att vissa klagar på vikten. Kan verkligen inte hålla med... Du ska inte gå runt och bära på den utan den ska följa golvet och större delen av vikten avlastas på det viset.
  Riktigt enkelt att plocka fram den om man har några smulor på golvet. Vilket gör att jag håller efter smuts och damm på en helt annan nivå än tidigare.
  Det enda som går att klaga på är priset. Har du pengarna så skulle jag säga att det är ett solklart köp.
 • Middels
  4 mån siden
  + En dammsugare som verkligen gör sitt jobb.
  + Helt suverän när man har hundar som fäller.
  + Den dammsuger upp grus, utan problem.

  - Handtaget med motorn, är klumpig.
  - Att man måste hålla i på-knappen under dammsugningen.
  - I dyraste laget.
 • Perfekt
  5 mån siden
  Bästa sladdlösa dammsugaren på marknaden utan en tvekan. Kraftfull och enkel att hantera, grym batteritid som räcker länge och en display som visar tiden tills batteriet är slut. Tillbehör för alla situationer. Värt köpet!
 • Perfekt
  1 år siden
  Troligtvis den bästa sladdlösa dammsugaren på marknaden. Utan en massa onödiga tillbehör som man aldrig använder. Snabb och kraftfull, superenkel att rengöra, lång batteritid och bra display över batterinivå. Enda negativa är att den inte går att förlänga vilket kan göra det svårt att komma åt längst in under sängen.
 • Dårlig
  1 år siden
  Har nu fått testa Dyson sammsugaren i några veckor.
  Den är tung och otymplig att använda pga att motorn och behållaren sitter högt upp på skaftet. Detta gör det svårt att städa hela lägenheten på en gång (87 kvm). Den har ett ganska tjockt grepp, vilket gör det svårt för en mindre hand då man måste hålla in knappen för att den ska gå.
  Den glider lätt på golv, men tar dessvärre inte upp kattsand speciellt bra, den föser det framför sig så flera drag på samma ställe krävs för att få rent.
  På mattor går det bara att dammsuga med Eco mode, då tar den effektivt bort smuts och damm (men fortfarande väldigt tung att köra), på Auto mode suger den bara fast och det går inte att köra mattor alls.
  Trots att det är väldigt lätt att tömma behållaren rakt ner i soporna så dammar det ganska mycket. Utblåset sitter uppe på skaftet vilket gör att den unkna luften blåser mot ansiktet, vilket är väldigt otrevligt när man går och städar.
  Enkel laddning och bra batteritid, fast det kan bero kanske på att vi inte kunnat städa mycket åt gången då den är för tung.
  De små munstyckena har vi inte ens testat, den väger för mycket för att det ska vara värt att städa t.ex. soffor, damma mm.
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Suger upp skräp och hår väldigt bra. När man har två kaniner hemma kan päls vara ett stort besvär, speciellt när våran dammsugaren inte kan suga upp hår och päls. Men med dyson går det snabbt och smidigt.

  Det finns en variation av munstycken som ger möjlighet till en mer ordentlig städning med fokus på den slags yta man damsugar. Med andra ord är det än mer "professionell" städning.
  Men dock kan det framföra vissa problem också, majoriteten av ytan som vi damsugar hemma är matta och vanligt golv det är lite besvärligt att byta munstycke varje gång man går från ett rum till ett annat.

  De mindre munstycken är väldigt breda så det är svårt att komma åt mellan skåp, hyllor osv. Vi fick med en "hållare" för dyson. Man kunde hänga dammsugaren och två munstycken. Vi gillade den väldigt mycket, praktiskt och det tar lite plats. Men jag måste lägga till att vi skulle föredra mer plats för munstycken.

  Handtaget är otroligt tungt. Det är väldigt tungt och besvärligt för handen med en tungd ovanpå. Men vorre den lättare så är den i perfekt form !
  Det finns något vi är lite osäkra på om vad vi bör tycka: Där skräpet samlas, behållaren är genomskinligt. På ett vis så är den otrolig unik och intressant. Men man kan typ se allt smuts och det är lite obehagligt

  Meningen med Dyson är väl att den ska vara en liten och till hands. Men ibland så vill man faktiskt dra ut längre på röret eller använda sladd som plan b när man glömt ladda den.

  Sist men inte minst, min absolut favorit egenskap: man kan damsuga i bilen !, tar av det långa röret, sätter i en munstycke. Och tada bästa lilla damsugar för bilen !