Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

iRobot Roomba i7+ 7558

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle iRobot Rengjøringsmaskiner (45)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (9.17)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Perfekt
  1 måned siden
  Fantastisk robotstøvsuger som gjør hverdagen min enklere. Fine med denne er at den lager kart for hvert rom og du kan bestemme hvilke rom den skal støvsuge. Ikke noe problem å reise på ferie og fortsatt la den gå siden den har en pose den tømmer seg selv i. så mitt hjem slipper jeg å støvsuge når jeg kommer hjem. Ett godt kjøp.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Jeg liker veldig godt denne Roombaen da den har veldig god navigering ifht roomba980. Den er også veldig kjekk for deg som vil benytte den i flere soner i hjemmet. Da den lager kart av huset/sonen selv og du bare tegner inn sonene inne på kartet i appen. Den har god sugeevne og kan lett flyttes fra etasje til etasje. Godt kjøp.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Har hatt denne roboten en god stund nå, og er meget fornøyd. den gjør en perfekt jobb, og man glemmer nesten at den er der. Huset er støvfritt og hybelkaninene fraværende. Digger at det er bare å bære den med seg til alle etasjene selv om basestasjon ikke er i den etasjen. Setter den på via appen og så er etasjen ferdig når man kommer hjem fra jobb. Kult at man setter opp rominndeling i appen, og ekstra stilig at man kan si "hey google, støvsug kjøkkenet", og så gjør han det.
  Kunne ikke vært foruten denne Iroboten:-)
 • Perfekt
  2 mån siden
  Kjøpte en i7+ for et år siden og har meget godt fornøyd med den. Har hund som røyter endel. Robotstøvsugeren er fantastisk til å støvsuge opp både pels, hybelkaniner, sorte gummiknotter fra kunstgressbanen, brødsmuler og smårask fra vedovnen. Kjører over dørtersklene uten problemer.
  Fungerer med Google Home også. "Hei Google, start robotstøvsugeren" og vips så er den i gang. Har forsket litt med IFTTT også, så nå starter roboten hver gang jeg drar hjemmefra. Ganske artig. Det beste må være at den tømmer seg selv. JEg trenger ikke tenke på noe. Roboten sier fra når den vil ha oppmerksomhet igjennom appen.