Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

Mill WiFiSocket

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Mill Sendere & mottakere for hjemmeautomatisering (1)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (4.46)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Dårlig
  8 tim siden
  Fungerte en kort periode, etter det, umulig å legge inn igjen. IKKE å anbefale.
 • Dårlig
  1 måned siden
  Oppdatert : 18 dager siden
  Fungerer greit når man får den til å virke...

  Jeg kjøpte en slik i februar 2020. Knota litt med å få den koblet til, men det gikk ganske kjapt å finne ut av. Så fungerte den fint til i september i år (2021) da den døde fullstendig. Jeg fikk ny på garantien og åpnet da den gamle som viste seg å ha vært veldig varm inni (brunt/svidd på deler av kretskort)...

  Så skulle den nye kobles til, men det viste seg å være nær sagt klin umulig. Uansett hva jeg gjorde fikk jeg beskjed om at noe var feil og at den dermed ikke ble koblet til. Jeg kontaktet Mill for å fortelle dem dette og jeg fikk da en heftig remse av ting jeg må gjøre for å få den koblet til (slå av 5GHz etter å ha koblet fra alle produkter som bruker denne, endre en haug innstillinger i router ++)

  Denne vil nå havne i en skuff for å aldri brukes igjen...

  Edit: Etter at jeg la inn en kommentar på et bilde de postet på Instagram blokkerte de meg rett og slett. Jeg finner dem ikke om jeg søker etter dem der lengre. To stjerner ble dermed til en stjerne...

  Da jeg sa fra om at jeg var blokkert på Instagram i en kommentar på Facebook ble jeg like godt blokkert der også...

  Edit 2: Edit:
  Jeg kontaktet dem i en siste krampetrekning via epost for å fortelle hva jeg synes om kundebehandlingen deres og ble i utgangspunktet tilbudt to nye wifi-socketer av generasjon 3 (kommer i desember 2021) som en erstatning for den som ikke virket.

  Jeg takket ja til dette, men ba også om at de fjernet blokkeringen av meg på Instagram og Facebook. Dette er svaret jeg fikk:

  "Hei Mikael,

  Vedrørende til henvendelse.

  Nå har vi diskutert saken din på her kontoret.
  Vi selger omkring en kvart million produkter hvert år i 30+ land og strekker oss langt for å yte best mulig kundeservice.
  At du ikke er fornøyd med hjelpen vi kunne tilby er beklagelig, og det er synd du ikke er fornøyd med produktet vårt.

  Sett i lys av dine usaklige innlegg/kommentarer på våre sosiale medier er du permanent blokkert, og vi ønsker å avslutte kundeforholdet vårt med deg på en ryddig måte.

  Vennligst send oss ditt kontonr, så skal vi refundere deg 500,- for socketen du ikke får på nett. Refusjon blir gjort innen 5 virkedager.
  (Om du kjøpte produktet for en høyere sum enn dette, vennligst fremlegg kvittering og vi justerer refusjonsbeløpet)

  Videre diskusjon eller negative kommentarer blir ikke besvart,

  Kind regards

  Fredrik W. Bryn
  Support Manager"

  Det virker som om diverse firmaer bevisst er i en slags konkurranse om å yte dårligst mulig service for tiden. Siden når ble det "usaklig" å opplyse om produkter som ikke virker...?

  Jeg ble så irritert av dette svaret at jeg nå ble så uhøflig som de påstår jeg har vært tidligere (jeg var ikke det) og ba dem om å beholde både produktene og pengene sine.

  IKKE (!), jeg gjentar, IKKE kjøp noe fra denne gjengen om du liker god kundeservice når noe blir feil!
 • Dårlig
  1 måned siden
  Jeg har en haug av dingser på nettet her fra før, men Mill Wifi Socket viste seg å være umulig å få på nett, tross en lang smørbrødliste av instillinger man måtte endre på routeren i tillegg til å måtte disable eller avinstallere vpn. Disse blir returnert.
 • Middels
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Kjeder du deg og har lite å gjøre er dette pluggen for deg! Funker en stund, for så falle ut, og lar seg vanskelig kople på det trådløse nettet igjen. Men har fått følgende tips fra produsent:

  "Om du ikke får koblet til Mill enhetene til 2.4Ghz wifi nettverket, eller opplever ustabil forbindelse, så ber vi deg justere routerens 2.4Ghz til følgende oppsett:

  Modus: G

  Kanal: 1 eller 6

  Båndbredde: 20mhz

  Vennligst også påse at 5Ghz og 2.4Ghz frekvensene har forskjellig SSID (nettverksnavn), slik at ovnene ikke blir forvirret og hopper på feil frekvens under oppkobling.

  Eventuelt kan du deaktivere 5Ghz under oppkobling, da dette vil gjøre samme nytten.

  Du kan så prøve å gjøre et alternativt WiFi-oppsett på følgende måte:

  Ta socket ut av kontakten, vent 10 sekunder og sett den inn igjen
  Hold deretter inne WiFi-knappen i 12+ sekunder
  Enheten skal nå sende ut et eget «Mill»-wifi-nettverk- Koble til dette med telefonen din (passord: 123456789)
  Gå deretter inn på Mill-appen -> Innstillinger -> Alternativ WiFi-oppkobling og følg instruksene for å koble den til nettet.

  Om du fortsatt har tilkoblingsproblemer så ber vi deg følge metoden som fremkommer i denne videoen:

  https://youtu.be/w9o6QYPlpQk "
 • Dårlig
  3 mån siden
  Henger seg ofte. Vanskelig å integrere i smarthuset da mill appen overstyrer til stadighet.
 • Perfekt
  1 år siden
  Jeg har to Mill wifiSocket på hytta for å heve temperaturen før jeg kommer dit og senke den når jeg drar. De har fungert utmerket et års tid. Dersom strømmen går, fortsetter de på samme temperatur når den kommer tilbake og kobler seg til ruteren igjen. Den tilhørende appen er veldig bra og brukervennlig. Enhetene kan organiseres i rom og hus som kan styres hver for seg med ukeprogram eller manuelt.
 • Knapt godkjent
  1 år siden
  Denne funka fint noen måneder, men nå er det altså slutt på moroa. Har forsøk å oppgradere app, reinstallert app og testet med andre mobiler, men uten hell. Gidder ikke å ta doktorgrad i feilsøking så denne går i el-avfallet. Kjøper en dumplugg isteden..
 • Middels
  1 år siden
  Vi har 2 stk Mill WiFi Socket og 2 stk Mill panelomn med innebygd Wi-Fi. Av og til må utstyret skrus av og på, fordi dei dett ut av nettet. WiFi Socket dett ut langt hyppigare enn omnane med innebygd Wi-Fi. Resultatet er kaldt rom og stor irritasjon frå ho som ikkje vil ha automatisering...

  Vidare kan det vera kluss med enkelte typar Wi-Fi.
  Les her: https://millheat.zendesk.com/hc/no/articles/213310805-WiFi-ruter-innstilling-for-bruk-av-Mill-WiFi-ovner

  Vi har eit trålaust nett frå UniFi og har laga eigen SSID for Mill, der ulike spesifiseringar er gjort. 40 MHz kanalbreidde, kanal 10 (eller lavare), ingen Airtime fairness og ingen 5 GHz-radio med same SSID.

  Vi har ikkje brannmur for utgåande trafikk, så vi trengte ikkje å opna portar i brannmuren.
 • Dårlig
  2 år siden
  Kjøp heller en døgntimer på jula, da kan du kan også bestemme tiden selv og du slipper å rote med vpn + port forwarding.
 • Dårlig
  2 år siden
  Er jo helt umulig å sette opp til wifi😳
 • Middels
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  De virker når de virker. Nesten glimrende! Fungerer ikke med noen assistent-tjenester. Av 4 stykk, så har 1 blitt byttet fordi den kun virket over wifi 1 dag, og 2 har ikke lenger fungerende lys som viser at de har kontakt med wifi eller søker etter wifi. Alle som fortsatt virker, viser når de har mistet kontakt, så lenge de ikke trenger en reboot. Ikke veldig kvalitetsprodukt, med andre ord. Får nå for samme pris som én av disse kjøpt 3 plugger med tilsvarende funksjon (som i tillegg fungerer med ymse assistenter) fra annet merke, som er best kjent i Norden for å lage mobiltelefoner ;)
 • Utmerket
  2 år siden
  Familiemedlemmer som glemte å senke temperatur på ovner, vanskelig programmering av ovner og økende strømregninger gjorde at jeg gikk til anskaffelse av 3 stk. Mill WiFiSockets for å teste ut hvordan det fungerte. Etter litt kløning med oppsett mot ruter (måtte inn å konfigurere ruteren for å kunne koble opp) var resten som en lek. Veldig brukervennlig app og morsomt å se at resten av familien nå synes det er viktig å justere temperatur. Håper å se en reduksjon i strømutgiftene.