Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

Mill SG1200 WiFi 1200W (335x620)

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Mill Varmeovner (38)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (5.10)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Veldig bra
  1 måned siden
  Noe plunder med å koble til wifi. Det tok ganske mange forsøk. Ellers ingen problemer og den funker som den skal.
 • Dårlig
  2 mån siden
  Fin ovn med fullstendig ubrukelig wi-fi styring. Hadde store problemer med å få lagt den inn i appen, og når jeg først fikk den inn så sluttet den å virke etter kun kort tid. Leste FAQ på hjemmesidene til Mill og der fremgår det at man må skru av mange funksjoner som bidrar til at din wifi-løsning blir mye dårligere enn opprinnelig. Denne driten støtter ikke Airtime-fairness, og ikke automatisk optimalisering av nettet på Ubiquiti-produkter. Om du har 2.4 og 5ghz på samme SSID krever den også at du slår av 5ghz radioen på wifisystemet ditt under konfigurering. Leverte dette makkverket tilbake til butikken og kjøpte versjonen med mekanisk termostat og styrer den heller via Fibaro Wall-Plug og Homey.
 • Knapt godkjent
  3 mån siden
  Ovnen er elegant og har for det meste god kvalitetsfølelse. Men samtidig er den dessverre nermest ubrukelig når det gjelder smart-styring og wifi-støtte.

  For å i det hele tatt kunne koble den til får du en lang liste med wifi-funksjoner som den forventer at du skal deaktivere. Etter å ha prøvd i ca 1 time har jeg bare gitt opp på å koble den til mitt nettverk. Dette til tross for at jeg har skikkelig solid nettverksoppsett med aksesspunkter og granulær kontroll hvor jeg manuelt deaktiverte alt som ble etterspurt deaktivert.

  Ettersom det betales en ganske stor premium for smart-funksjonene som mest sannsynlig ikke kan brukes ville jeg ikke anbefalt dette produktet.
 • Knapt godkjent
  4 mån siden
  Ovnen ser fin ut og mill-systemet fungerer ganske bra. Den nye versjonen av app’en viser informasjon om temperatur og forbruk over tid. Det er lett å sette opp tider for varmestyring. Derfor kjøpte jeg dette produktet også, i tillegg til panelovnene jeg har og har hatt i mange år. Imidlertid fungerte ikke app’ens standardprosess, antagelig fordi mobilen min ikke var på et gammeldags 2Ghz WIFI-nett. Her i huset er det ganske vanlig mesh-nettverk, der alle produkter som er laget de siste 10 årene er på 5Ghz - noe jeg tror er et vanlig oppsett. Videre var det mulig å koble seg til ovnens wifi- og sette opp nettet her. Det ble mange runder for å finne nettverket som har 2Ghz, samtidig som jeg faktisk var koblet til ovnene. Frem og tilbake, frem og tilbake. Det var også et mystisk, fremmed, wifi-passord - skjult bak noen stjerner - som jeg antok var det passordet jeg hadde skrevet inn. Det var det altså ikke, og dette passordet tror jeg faktisk app’en satt på min egen wifi-tilkobling, slik at jeg ikke kom inn på nettet med mobilen lengre heller. Til slutt virket det, og brukeropplevelsen i mill-app’en er veldig bra. Skuffelsen var derfor stor når jeg kom opp om morgenen, og fant at ovnen fortsatt var på natt-modus. Den var heller ikke lengre koblet til nett/app. Jeg har skrudd av og på ovnen, trykket lett på WIFI-knappen - like offline. Det er uaktuelt å gå gjennom wifi-oppkoblingsmarerittet på nytt - og nå fungerer ovnen som en vakker idiot. Hadde sendt tilbake, hadde jeg hatt tid. Viften suser forresten mer enn den vifter. Styr unna til det kommer en variant som virker!
 • Perfekt
  4 mån siden
  Fungerer utmerket! Knallbra styring med app!
 • Knapt godkjent
  5 mån siden
  Kjøpte produktet for å sette sammen mot Tibber da denne er støttet mot API.. gir greit med varme og alt.. men hjelpes for en latterlig dårlig Wifi støtte den har.. kun støtte for 2,4Ghz som er litt 2008 (greit, det er vel pga rekkevidden). Den har NADA støtte for nettverk som kjører 160 MHZ (Wifi6) med smart connect.Den makter rett og slett ikke koble seg på, selv om du kjører 2,4Ghz på 20 mhz eller 40 ghz alene... Hvorfor ikke bare skru av smart connect? Kan ikke pga mesh nettverket er mest optimalt med smart connect skrudd på, da nettverket her er tri-band.. For å være et "smart" produkt er det et jævg dumt produkt.. Skal du ha ei ovn for å varme.. kjøp i vei, du får noe billigere for den bruken... skal du ha smart løsning ? STYR UNNA :)
 • Perfekt
  1 år siden
  Har brukt den til å varme opp gangen i 2 etasje, og den gjør akkurat det den skal, bare litt smartere og mer sparsom. Jeg tror at over tid vil jeg tjene inn den prisen jeg betalte for gulvovnen i strømutgifter inkl. nettleie, med smartstyring. Jeg er ikke en person som skrur ned alle varmekilder før huset forlates, men med denne så trenger jeg ikke å tenke på det da den følger våres bruksmønster.

  Kvaliteten virker til å være veldig bra, ikke like lett som enkelte andre gulvovner, gode støtteben og står stabilt og trygt. Designen er noe av det beste jeg har vært borti, utrolig pen og passer rett inn i omgivelsene i huset.

  Appen kan være noe tungvint å koble til, men på 3 forsøk så var den klar til bruk, heldigvis så trengs det kun å koble til 1 gang, så jeg ser ikke dette som noen ulempe, veldig god og brukervennlig app som gjør at vi får styrt den etter våre behov.

  Varmer godt og effektivt, meget stillegående, selv med viftefunksjonen på. Anbefales å skru av viftefunksjonen når huset står tomt pga. brannsikkerheten, heldigvis var dette mulig å gjøre via appen.

  Denne gulvovnen var en testprosjekt for meg, og etter mye testing så har jeg nå bestemt meg for å bytte ut alle panelovnene i huset.

  Dette er en meget god gulvovn og den får en sterk anbefaling av meg.
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Dårlig
  2 mån siden
  Extremt dåligt. Köpte två från Komplett på mellandagsrean. Tre timmar tog det att få dem uppkopplade. Krävdes i slutändan eget 2.4 GHz wifi (SSID och allt!) och wifi-repeater över VARJE element. Trots detta kunde de upprätthålla uppkopplingen längre än en timme innan de gick offline för resten av dagen... När man sedan lusläser hemsidan erkänner de att de har en asdålig wifi-modul...

  Jag köpte istället följande element på Jula som jag kompletterade med en Philips Hue Smart Plug. https://www.jula.se/.../elektris.../konvektorelement-411144/

  408 kr per element blev det. Ställt in att de endast körs mellan 01-06 om luftfuktigheten i garaget är över 74 %. Med hjälp av Tibbers elpris-integration i Home Assistant räknar jag också ut kostnad. https://imgur.com/a/b956Zxh
 • Dårlig
  5 mån siden
  Rätt kass produkt

  Seg att konfigurera, att få appen att koppla sig mot elementet.
  Fungerade ok när det väl var uppkopplad dock.

  Tyvärr tappade min enhet alla inställningar om man bröt strömmen till den.
  Varje eventuellt strömavbrott hade alltså lett till att man hade tappat kontakten helt.
  Det gör produkten helt oanvändbar för fjärrstyrning av värmen i en stuga.

  Måhända att det var just min enhetet det var fel på då det står i manualen att den ska spara inställningarna och återansluta till konfigurerat wifi efter strömavbrott eller om wifi går ner.

  Tyvärr fungerade det inte. Tveksam att jag ger Mill ngn mer chans. Går nog på smarta pluggs från någon mer känd tillverkare istället.