Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

Robomow RC304u

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Robomow Robotgressklippere (17)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (5.67)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Dårlig
  1 måned siden
  Robomow RC304u er ein klippar for deg som har ein plen som minnar mest om eit billiardbord. Hos meg er det diverre eit par cm. kupert inn i mellom, og det er einsbetydande med at klipparen står fast, blir kasta ut av kurs ved kantklipp (nasehjulet er fullstendig håplaust), hoppar av kantkabelen og elles oppfører seg som den elendige klipparen den er. Klippehøgda frå 15 til 60 mm kan eg sjå langt etter, for alt under 45 mm betyr at klipparen heng seg på buken, og spinn hol i plenen min. Berre i dag har eg transportert klipparen frå ein ørliten kul og bort til ladaren 3 gangar, fordi klipparen i sin streben etter å komme seg til ladaren har gått tom for strøm. Plenen er for øvrig rundt 350 m2, utan øyer og anna dill. Men det betyr jo ingenting for denne vesle skiten.

  Sånn elles så stikk den i retning ladaren med rundt 45% batteri igjen på tanken. Sikkert sånn at den kan køyre seg fast og jobbe bittelitt med det før den berre døyr..

  Ein annan funksjon eg gjerne kan skryte av til naboane, er kantklippfunksjonen. Men eg kan ikkje seie noko om at klipparen ikkje overlappar kantklippområdet med det vanlege arbeidsområdet, slik at det blir ståande att gras (høgt, etter kvart) mellom desse to områda.

  Klipparen er også utstyrt med intelligent svingsystem, eit system du kan stille mellom 0 og 30. Roboteksperten og Robomow er ikkje heilt enige i kva dette egentlig betyr, sidan ein av partane seier "svinggrader" og den andre parten seier "overlapp til kantklippområde". Ingen av desse to stemmer, for øvrig. I denne augneblinken er området mellom kantklipp og vanleg arbeidsområde 15-20 cm høgt enkelte plassar, og eg ligg meir og meir an til å måtte slå det manuelt.

  Klipparen har også innebygd bluetooth, noko som i teorien skulle gjere det enkelt å kommunisere med klipparen frå telefonen. Men neida.. Om eg vil gjere endringar på klipparen UTAN at den står i ladaren, må eg i dei fleste tilfeller bort og trykke STOP på klipparen først. Og får du først kontakt, så er det som regel berre ei lita stund, før den går i full ignoreringsmodus igjen.

  Dette er det dummaste kjøpet eg har gjort i mitt liv, og der er det hard konkurranse. Eg har hatt både Ford Escort XR3i cab og Volkswagen Passat med 2.0 diesel og 6-trinns manuell, for å seie det slik. Men dei to var reine barnematen mot denne vesle greia. Eg har ikkje hatt den i 3 mnd, eingang - men eg er drita lei heile greia.

  Eg anbefalar ikkje Robomow til NOKON, om dei skulle vere galne nok til å spørje. Ikkje ein gang den vesle Gardenaen eg hadde før Robomow'en laga så mykje kødd for meg.
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Perfekt
  5 mån siden
  Mycket smidig och lätt installerad. Smälter in bra på tomten. Jätte tydlig installations bok.