Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

Sigma 18-35/1.8 DC HSM Art for Canon

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Sigma Objektiver (243)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (8.22)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Meget dårlig
  1 år siden
  Har hørt svært mye godt om denne linsen. Imidlertid er skuffelsen komplett. Jeg brukte denne sammen med Canon 200D. Det store problemet er back/front fokusproblemer.
  Jeg kjøpe en usbdokk og brukte flere timer på å fikse problemet, men det var helt enkelt ikke mulig å få til de skarpe bildene.
  Med det sagt. Det er på blender 1,8 problemet er mest fremtredende. Ved f.eks 2,8 eller høyere, er det mindre fremtredende.
  Men uten tvil er dette en billig linse med de prestandaene hvis du uansett bare tar bilder til Instagram eller Facebook.

  Jeg kjøpte meg en Sigma 24mm 1.4 ART, det var andre saker. Her snakker vi skarpe bilder.
 • Utmerket
  1 år siden
  Dette er en fantastisk skarp og bra linse! Det er uten tvil min mest brukte linse til landskapsfotografering.

  Eneste minuset med linsen er at den av og til har back focus, og noen ganger front focus. Dette lar seg fikse til en viss grad via Sigma sin USB-dock, men ikke helt. Ikke for meg uansett.

  Autofocus via live-view fungerer helt fint, og er dermed ikke et problem, så lenge man har det i bakhodet. Jeg bruker linsen for det meste på stativ, med live view, og dermed er ikke dette et spesielt stort problem for meg. Med skarpheten og kvaliteten på bildene man får ut av denne linsen, så er dette akseptabelt for min del.
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Perfekt
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Riktigt fin kvalité på denna glugg. Sitter som en smäck på min GH5a med en Metabones speedbooster xl 0.71x. För er andra som tänkt använda liknande setup som jag skulle jag inte rekommendera speedbooster 0.64. Objektivet tenderar till att vinjettera kraftigt om man understiger 0.71x.

  Grymt skarp och klockren byggkvalité. Finns inget att klaga på.

  Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Inget att klaga på
 • Perfekt
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Helt sjukt bra +++++ :-)
 • Perfekt
  4 år siden
  Oppdatert : 4 år siden
  Helt fantastiskt! Visst, omfånget kanske inte är det största, men bländaröppningen gör att det helt klart går att leva med. Att det sedan är byggt som en tank och är fruktansvärt skarpt drar ju inte ner betyget direkt.

  Rekommenderas starkt till alla med APS-C-sensor på sin kamera som vill ha en riktigt bra vidvinkelzoom. Otroligt prisvärt nu också, när det har krypt ner till under 6500:-.
 • Utmerket
  5 år siden
  Oppdatert : 5 år siden
  Fantastiskt objektiv. Ger i princip prestandan hos förra generationen full frame-kameror till APS-C-segmentet, något som sparar många tusenlappar. Makalöst fin byggkvalitet. Till det kommer en skärpa överlägsen alla andra jämförbara objektiv. Skärpan är tillräckligt bra för att kompensera för det något begränsade omfånget - det går att beskära sig till högre brännvidder, givet att man har tillräckligt många pixlar för ändamålet. Extremt låga nivåer av aberrationer. Den bästa standardzoomen för APS-C.

  Kända begränsningar: Stor, tung, begränsat omfång, ingen vädertätning och ingen bildstabilisator.
 • Perfekt
  6 år siden
  Oppdatert : 6 år siden
  Om man väger in alla kända begränsningar, t ex vikten och det något korta zoomomfånget så är det här objektivet perfekt. Fantastisk bildkvalitet, felfri fysisk konstruktion. I praktiken ersätter den minst tre olika fasta gluggar, men har bättre bildkvalitet än alla tillgängliga alternativ.