Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

Innstillinger for personvern

Personlige data

Vi lagrer personopplysninger for å analysere og tilby persontilpassede annonser. Skjemaet nedenfor lar deg velge nøyaktig hvilke data du vil dele med oss. Les mer i våre retningslinjer for bruk av cookies og retningslinjer for personvern.

Obligatorisk

Denne informasjonen er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Derfor kan du ikke velge den bort. Informasjon som er lagret i disse informasjonskapslene inneholder informasjon om gjeldende økt i nettleseren, innloggingsinformasjon og tildelte varianter av A/B-testing.

Analyse og produktforbedring

Vi har alltid som mål å forbedre tjenestene våre for deg som bruker. For å gjøre dette, må vi forstå hvordan du og andre bruker Prisjakt. Ved å slå sammen data fra alle våre brukere, kan vi analysere store trafikkstrømmer i stedet for enkeltpersoner.

Undersøkelser

Denne funksjonaliteten tilbyr undersøkelser ut fra brukermønstre og -atferd. Alle resultater lagres anonymt.

Markedsføring via tredjepart

Vi ønsker å gjøre markedsføringen vår på andre nettsider mer relevant for deg. Derfor må vi vite hva du er interessert i. Ved å bruke data som visningshistorikk, geografisk plassering og demografisk profil, kan vi gi deg mer relevante annonser. Informasjonen deles med annonsenettverk som Facebook, Google, Bing og Criteo. Behandling av personopplysninger gjør det også mulig å måle hvor godt markedsføringen fungerer.