Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

Prisjakts apper og plugins

Som kompliment til nettsiden har Prisjakt flere ulike apper og plugins, f eks for mobile enheter og nettlesere. Enkelte apper kan tilby funksjoner som du ikke finner på siden, f eks muligheten til å scanne en strekkode¹ på et produkt i en butikk og sammenligne prisen².
   

Android

  Står du i en butikk og har funnet et produkt som interesserer deg? Finn frem mobilen, start Prisjakt-appen, scan strekkoden eller søk på produktnavn. Krever Android 4.0 eller nyere.
 

iPhone og iPad

  Står du i en butikk og har funnet et produkt som interesserer deg? Finn frem mobilen, start Prisjakt-appen, scan strekkoden eller søk på produktnavn. Krever IOS 4.0 eller nyere.
 

Prisjakts søk-plugin for Firefox og Internet Explorer

  Søk på Prisjakt direkte i søkefeltet på din nettleser. Aktuell version: 1.0 (2008-02-07) krever IE 7 eller nyere, eller Firefox 2 eller nyere. Søkeordforslag fungerer i dag bare i Firefox.

Last ned
     

¹) Fungerer for alle produkter der Prisjakt har strekkoden, bortsett fra bøker. Ingen søkeresultater vil bli vist for matvarer eller andre produkter som ikke listes på Prisjakt.
²) Her vises internettpris fra nettbutikker som også driver vanlig butikk. Tenk på at både pris og tilgjengelighet kan variere.