Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

11. juni 2018

Snart er det tid for VM i fotball

Snart er det tid for VM i fotball, og når festen dras i gang gjelder det å være forberedt. Her gir vi deg gode tips til hvordan du kan få mest mulig ut av mesterskapet.

iStock.com / Ivanko_Brnjakovic

Selvfølgelig hadde det vært fint å være på plass under fotball-VM og fulgt kampene fra tribunen. Dessverre koster det nokså mye for bare noen få dagers besøk i Russland, men for betydelige færre kroner kan du få det lille ekstra ut av opplevelsen på hjemmebane også.

Her er noen av våre favorittips til fotball-VM og hvordan du kan gjøre fotballfesten enda bedre.

Kjøp en større TV

TV with soccer and background
Shutterstock / Di Krivosheev Vitaly

Dersom likevel har tenkt på å bytte TV, kan dette være tidspunktet å gjøre det på. 55 tommer eller mer anbefales – men sjekk for at TV-en faktisk får plass i rommet. Dersom du vil ha en skikkelig stor skjerm, kan du vurdere å kjøpe en projektor. De viser bilder på opptil 300 tommer. Velger du projektor, må du også kjøpe et ordentlig kinolerret.

Slik finner du TV hos Prisjakt.

Sittesekk

Saccosäck
iStock.com / Halfpoint

Kjøp en ordentlig sittesekk som kompletterer sofaen din. Perfekt når du vil sitte mykt eller ligge avslappet i en lett henslengt positur foran TV-en. Og barn elsker å liggesitte i sittesekker. Når du skal velge sittesekk, bør du tenke på hvor stor den skal være, hvilket fyll den skal ha og hvilket yttermateriale den er produsert i. Modeller med indre poser reduserer risikoen for at innholdet skal lekke ut på gulvet dersom det går hull på sittesekken.

Nytt lydsystem

Soundbar
LG

Vurderer du å oppgradere lyden på TV-en? Et hjemmekinosystem med to eller flere eksterne høyttalere og ekstra forsterker gir betydelig bedre lyd enn det du får via de vanlige høyttalerne til TV-en din. Dersom du ikke ønsker en stor pakke med fem høyttalere, subwoofer og forsterker, kan en soundbar gjøre susen. For ekstra kraftig lyd anbefaler vi en soundbar med tilhørende subwoofer.

Her finner du lydsystem hos Prisjakt.

Fjernkontroll

Remote Harmony
Logitech

Når det bare er minutter igjen til fraspark, er det siste du trenger at fjernkontrollene plutselig forsvinner sporløst. Du kan samle alle fjernkontrollene dine til TV, surroundforsterker, mediespiller og spillekonsoll i en og samme multifjernkontroll, slik at du kan styre alt fra ett sted. Visste du at det finnes fjernkontroller som støtter stemmestyring, slik at du kan bytte kanal og endre volum med stemmen?

Her finner du fjernkontroller hos Prisjakt.

Popcornmaskin

Popcorn
iStock.com / lolostock

Du trenger ikke kjøpe ferdig popcorn i pose – lag ditt eget i stedet. Det smaker mye bedre, du kan få så mye du vil og det er billigere. Med en popcornmaskin får du et raskt og jevnt resultat, samtidig som du slipper å bale med komfyr og kasserolle. En klar vinner i sofaen! Husk å velge en popcornmaskin som det er enkelt å gjøre ren – da holder den lengre.

Her finner du popcornmaskiner hos Prisjakt.

Mørkleggingsgardin

Blackout courtain
iStock.com / KatarzynaBialasiewicz

Dersom fotballkampene spilles midt på dagen, kan det være smart med en god mørkleggingsgardin som sørger for at rommet blir ordentlig mørkt. Fungerer like godt til sport som til film og serier. Gjør en betydelig bedre jobb enn vanlige gardiner og persienner. Mørkleggingsgardiner er ekstra viktige for deg som har projektor og vil ha best mulig bilde.

LED-belysning bak TV

Philips ambilight
Philips

Det er viktig å mørklegge rommet for å få så godt bilde som mulig på TV, men det er også viktig at man ikke må anstrenge øynene altfor mye. Derfor anbefaler vi LED-belysning bak skjermen for å gjøre det bedre for øynene. Det finnes smarte LED-lister som endrer farge etter hva som vises på skjermen, eller du kan kjøpe en TV med innebygd belysning på baksiden.

Her finner du TV med LED-belysning hos Prisjakt.

Følg kampene fra tribunen

Soccer fans
iStock.com / ViewApart

Lidenskapelige fotballtilhengere vil selvfølgelig helst sitte på tribunen under VM. Med billetter i hånden kan du oppleve spenningen på nært hold, selv om prisen kanskje er nokså stiv. Men det er helt klart verdt det, for hvem vil ikke helst se fotball fra tribunen? Dersom du har kjøpt billetter, er det på høy tid å ordne visum og fan-ID dersom du ikke allerede har gjort det.