Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

07. nov. 2018

Singles Day 2018

Ikke gå glipp av Singles Day den 11. November. Shoppingfenomenet fra Kina har spredd seg til hele verden, og i Norge har flere butikker tilbud og rabatterte priser på denne dagen.

iStock.com / halfpoint

Singles Day har sin opprinnelse blant 90-tallets kinesiske studenter som en hyllest til singellivet. Datoen 11/11 ble valgt fordi tallet representerer ensomme personer. 

I dag har Singles Day blitt en handledag som er større enn både Black Friday og Cyber Monday. Selv om shoppingfenomenet fortsatt ikke er like stort utenfor Kina, har stadig flere butikker fått øynene opp for denne dagen. 

På Prisjakt samler vi alle kampanjetilbud og rabatter fra butikkene på Singles Day, slik at du ikke skal gå glipp av de gode tilbudene fra butikker som satser på Singles Day. 

Et tips fra oss er å opprette prisvarsel på de produktene du er interessert i før Singles Day. Dersom prisene synker i pris, får du et varsel fra oss direkte på mail eller som pushnotis på mobiltelefonen. Ved å opprette prisvarsel på det du ønsker deg har du også allerede forberedt deg godt til Black Friday og Cyber Monday. 

Les mer om Singels Day og se alle aktuelle tilbud på vår kampanjeside her.


Daniel Haaf