Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

23. nov. 2018

Black Friday og Cyber Monday 2018

Black Friday starter ved midnatt 23. november. Da gir mange butikker store prisreduksjoner og har gode tilbud som i noen tilfeller strekker seg over helgen og inn i kommende uke.

iStock.com / ipopba

Det er store muligheter for å gjøre virkelig gode kupp under Black Friday og også på Cyber Monday som kommer mandagen etter. Cyber Monday er en handledag med ytterligere rabatter som utvider det mange kaller årets største kjøpefest.

Aller størst sjanse har du den natten Black Friday starter, men mange butikker legger også ut nye tilbud hver time i løpet av dagen. Det blir fort mange butikker du må besøke hvis du ønsker å finne de beste prisene selv.

Shop smartere på Black Friday med Prisjakt

På vår side om Black Friday samler alle prisreduksjonene som finner sted i løpet av dagen, og hvis du er mer interessert i Cyber Monday, vil du finne dagens kampanjer og rabatter på vår Cyber Monday-side.

Før du tar frem lommeboken, er det en god idé å dobbeltsjekke, slik at du faktisk gjør et godt kjøp. Det finnes butikker som øker prisene i dagene før Black Friday og som reduserer dem igjen for å kunne kalle det salg. Med vår prishistorikk kan du se hvordan prisene har endret seg frem til Black Friday og også etterpå.

Flere tips om hvordan du gjør smartere kjøp i løpet av Black Friday og Cyber Monday finner du i vår artikkel "Fem trinn til gode tilbud på Black Friday". Les også tipsartikkelen vår "Kjøp trygt på nett på Black Friday" om hvordan du kan handle tryggere på internett.


Daniel Haaf