Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt

På denne siden presenterer vi noen enkle råd som øker sjansen for å lykkes med et kjøp. Les gjerne disse rådene før du handler.

Ulike egenskaper tross samme modellbetegnelse

Tross at en vare har samme modellbetegnelse så kan egenskapene eller tilbudet for varen variere. Det kan for eksempel være språk i menyer og manualer, garantivilkår, installert programvare, medfølgende tilbehør mm.
Vi oppfordrer derfor våre besøkere til å nøye studere produktbeskrivelser og garantivilkår, enten via butikkens nettside eller gjennom direktekontakt, samt å se om det eventuellt kan være noen prisforskjeller.

En butikk kan tilby flere ulike varianter av samme produkt

Det kan være at butikken tilbyr samme produktet i flere ulike varianter. Disse variantene kan være alt fra ulike farger til pakketilbud der produktet tilbys sammen med ulike tilbehør. For at prislistene ikke skal være unødvendig lange eller vanskelig å holde oversikt over så har vi latt butikkene gjøre brukeren oppmerksom på disse variantene i prislisten ved å sette ikonet +. Når du setter markøren over plusstegnet så vises butikkens samtlige tilbud for akkurat dette produktet.

Selgerens/produsentens ansvar for varer og informasjon

Når det gjelder de varer som listes opp hos Prisjakt så er det hver butikk som har ansvar for at markedsføringen og salget av disse produktene oppfyller gjeldene lover og regler. Prisjakt gjør alltid sitt ytterste for at produktbilder og egenskaper skal være korrekte, men feil kan dessverre forekomme. Butikken kan aldri holdes ansvarlig for feilaktig informasjon hos Prisjakt. Det er alltid den informasjonen som finnes på butikkens og produsentens nettside som gjelder ved inngåelse av en avtale.

Toll & moms ved handel fra EU

Ved handel fra utlandet kan du som kjøper måtte betale toll og moms på varene i Norge, hvis ikke butikken du kjøper det fra gjør det. Se tollens informasjonsside og gjør en beregning av kostnadene for avgiftene før du handler. På Toll.no finner du den informasjonen du trenger og en importkalkulator for å beregne avgiftene.