Dette er en eldre versjon av Prisjakt. Klikk her for å gå til nye Prisjakt
Målet vårt er å tilby en tjeneste som er så komplett og upartisk som mulig. Vi lister alle utsalgssteder vi kjenner til for hvert eneste produkt. Vi lister både butikkene som betaler oss for trafikken vi omdirigerer til dem (Profilerte butikker), og også butikkene som ikke gjør det.

Vi viser alltid tilbud i rekkefølge fra lavest til høyest pris, uten noen fordelaktig plassering for Profilerte butikker. Når det gjelder butikker som tilbyr samme pris for et produkt, blir rekkefølgen i listen bestemt av:

  1. Pris ekskludert levering
  2. Pris inkludert levering
  3. Lagerstatus
  4. Butikkrangering
  5. Antall butikkanmeldelser
  6. Antall produkter butikken tilbyr lavest pris på   

I andre lister eller på steder der Prisjakt kun viser én pris på et produkt, er det alltid den laveste prisen vi viser deg – de samme sorteringskriteriene gjelder fortsatt. Alle tilbud vi får kjennskap til er med på listene, vi utelater aldri et tilbud. 

Hvordan butikker vises på siden

Profilerte butikker får egen logo og beskrivelse på nettsiden, og prisene listes i uthevet, rød tekst. 

Ikke-betalende butikker identifiseres ved navn i enkel tekst, og prisene listes i grått. 

Det finnes ingen andre forskjeller når det gjelder hvordan tilbudene vises. 

På steder der Prisjakt viser kun én pris for et produkt, med tilleggsinformasjon om butikken, vil en Profilert butikk vises med logoen til butikken, mens en ikke-profilert butikk kun får navnet sitt vist i tekst.

Profilerte butikker kan enten betale oss et bestemt beløp for hvert klikk vi omdirigerer til dem, eller en liten prosent av ordreverdien (hvis en ordre ble lagt inn etter at en kunde ble omdirigert fra Prisjakt.) Prisjakt inngår enten kontrakter direkte med butikken, eller så bruker vi eksisterende affiliate-nettverk.
 
Ingen ekstra kostnader eller beløp blir lagt til prisen på produktene vi lister her på Prisjakt. Prisene vi lister på Prisjakt skal aldri være høyere enn de er hvis du besøker nettbutikken direkte uten å bli omdirigert fra tjenesten vår.

Butikker som er listet på Prisjakt

Målet vårt er å liste alle norske butikker som tilbyr produkter fra kategoriene som er oppgitt på Prisjakt for øyeblikket. Vi lister hele 2 586 norske butikker. 852 av disse er Profilerte butikker.

Vi lister også internasjonale butikker i en egen seksjon. Dette er butikker som er listet på andre Prisjakt-sider, og som har oppgitt at de leverer til Norge – dermed kan det forekomme ufullstendige søkeresultater.

Butikker som mangler på Prisjakt

Vi gjør vårt beste for å finne alle nettbutikkene selv, men hvis du driver eller vet om en butikk som mangler fra tjenesten vår, og som selger produkter fra noen av Prisjakts kategorier, setter vi stor pris på å få beskjed om dette ved at du fyller ut dette skjemaet.

Prisoppdateringer

Prisinformasjonen vår oppdateres flere ganger om dagen. Vi mottar informasjonen enten fra butikkene selv, eller gjennom automatisk nettskraping. Målet vårt er å alltid vise hvert eneste produkt en butikk tilbyr, men ved sjeldne tilfeller vil det være umulig; butikken kan ha en struktur som er for krevende å navigere, eller det kan være at de aktivt forsøker å blokkere oss. Ved disse tilfellene viser vi all informasjonen vi kan, mens vi prøver å jobbe med butikken for å finne en bedre løsning.

Profilerte butikker har muligheten til å varsle oss hvis de gjør noen prisendringer som ikke har rukket å bli oppdatert på Prisjakt, for å effektivisere prosessen.

Selv om Prisjakt alltid legger seg i selen for å vise korrekt informasjon om alle produkter (ikke bare når det gjelder pris, men bilder og egenskaper også), vil det forekomme feil. Sjekk alltid butikkens egen pris og produktbeskrivelse før du bestemmer deg for å gjennomføre kjøpet.

Hvis du skulle komme over feilinformasjon av noe slag, setter vi stor pris på å få beskjed om feilen via tilbakemeldingsskjemaet vårt.

Produktvarianter

Man kan ofte finne et produkt i flere forskjellige varianter i én og samme butikk. Det kan gjelde forskjellige farger, forskjellige språk eller pakkevarianter der produktet kommer med forskjellig tilbehør. For å unngå informasjonstunge prislister, kan disse produktene ekspanderes i listene for å vise alle de forskjellige variantene av produktet. Alle produktvarianter fra én og samme butikk vil bli sortert etter pris, fra lavest til høyest.

Et unntak fra samlingen av produktvarianter i listene er når produktet på en eller annen måte ikke er ubrukt. Dette kan for eksempel gjelde brukte produkter, produkter med skadet forpakning, eller produkter som har blitt brukt i utstilling. Disse produktene får sin egen plass i prislisten (disse radene er vanligvis nedtonet, men dette kan endres i brukerinnstillingene), og de kan til og med ha en lavere pris enn den laveste prisen vi indikerer for produktet. Den laveste prisen vi viser for et spesifikt produkt er alltid den laveste prisen der du som forbruker kan være sikker på å få en helt ny og ubrukt vare.